- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.721
Ah geçmiş olsun canım ciddi bişey çıkmamış şükür Allahaafiyet olsun canısı biz de kayınpederi doktora götürdük ondan yazamadım daha yeni döndük. corona oldu sandık ama gripmiş sadece.
denicem bunu eşim yarım ay şeklinde peynirli seviyor öyle de olur herhalde. teşekkür ederimyorulduk gari iyi geceler
Maşallah cukulatam inşallah cukulatam hahahahahnasılsınn kediciik
Böyle kedicik deyince de adnan oktarın kedicikleri geldi aklıma
Benim uyku problemim var uyuyamıyorum sabahta erkenden uyanıyorumsende mi öyle yoksa
Ben küçükken çok olurdum ama belirtileri hiç hatırlamıyorum kuzum ya değildir inşallahVe sanırım enfeksiyon oldum
Sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum tuvalette gittiğimde de azcık yapıyorum. Yanma yok ama kasık ağrısı varDaha önce hiç enfeksiyon olmadım. Olan kızlar böyle mi oluyor?
Enfeksiyonda bunlar var ama yanma olur normalde aslında yanmadan ziyade kaşıntı olur. Bende var su an felaket bir şey süt kesiği gibi akıntım oldu başta sonra yanmaya başladı, afedersin taharet bile almakta zorlanıyosun.
Daha önce nasil olmadın la?
Hiç enfeksiyon geçirmeyen cindir
Adetin gecikti mi? Gebelik olabilir.
Ah geçmiş olsun canım ciddi bişey çıkmamış şükür Allahaolur yarım ayda olur kuzum ertesi gün falanda ısıtıp ye pamuk gibi oluyor
Maşallah cukulatam inşallah cukulatam hahahahahvalla bu aralar benimde öyle ya, geç yatıyorum erken kalkıyorum, akşam erken uyuyayım diyorum ama saat ikiyi içü buluyor uyku düzenimi bozdum iyice
Ben küçükken çok olurdum ama belirtileri hiç hatırlamıyorum kuzum ya değildir inşallah
Herkeslere günaydın hanımlar, hayırlı cumalarınız olsun, dualarımız kabul olsun
Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
çok teşekkür ederim inşallah inşallah darısı topikteki tüm arkadaşlara tez vakitteolleeeyyyy görüyorummmm görüyoruuummmmaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhh çok mutlu oldum
Yaaaa çok güzel bişey bu çok net çizgi ordaaaTünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Ben eşim varken yanımda uykum düzenliydi, şimdi o yokken kafama göre takılıyorum uyku falan kalmadıhahahahahah
acil uyku düzeni oluşturmamız lazım kendimize
Tamam canım inşallah enfeksiyon değildir
amin aminYaaaa çok güzel bişey bu çok net çizgi ordaaakız çok sevindim yaaa hayırla ilerlesin, hemen kan ver hemeeen
Ben eşim varken yanımda uykum düzenliydi, şimdi o yokken kafama göre takılıyorum uyku falan kalmadıuyku çok önemli ya, vücut tam dinlenmesi gereken saatte uyanık olunca dengesi şaşıyor
Seninde yine üzülmeni istemiyordur kuzum, o yüzden öyle demiştir. İstersen her gün yenile testi, koyulaşır günden güne bat geçince gider kan verirsinamin amindayanamadım eşimi uyandırıp söyledim hemen doktora gitme 1 hafta bekle diyor.hemen heveslenmek istemiyor belliki.düşük olunca çok üzülmüştü
Amiiiiinnbbçok teşekkür ederim inşallah inşallah darısı topikteki tüm arkadaşlara tez vakitteenfeksiyon ben de oldum doktor antibiyotik vermişti sonra yine tekrarladı evde patlayana kadar su içtim sarımsak yuttum geçti tavsiye ederim :)
Yaaaa çok güzel bişey bu çok net çizgi ordaaakız çok sevindim yaaa hayırla ilerlesin, hemen kan ver hemeeen
Ben eşim varken yanımda uykum düzenliydi, şimdi o yokken kafama göre takılıyorum uyku falan kalmadıuyku çok önemli ya, vücut tam dinlenmesi gereken saatte uyanık olunca dengesi şaşıyor
evet hiç istemiyor.artık testim bitti senin dediğin gibi bat geçince veriyim.Seninde yine üzülmeni istemiyordur kuzum, o yüzden öyle demiştir. İstersen her gün yenile testi, koyulaşır günden güne bat geçince gider kan verirsin
ben de öyle kış oldu bak 1 bardak zor içiyorum.ama sen bol bol iç enfeksiyon varsa atılır.bir de ayağını sıcak tut çok işe yarıyorAmiiiiinnbb
ahh su benim suyla hiç aram yok bol bol içmeliyim
Aynen ya, bir an önce uykuyu düzene sokalımya aynen öyle dinlenmiş uyanmıyorum zaten zinde olamıyorum
Hadi bakalım dikkat et sağlıkla ilerlesinevet hiç istemiyor.artık testim bitti senin dediğin gibi bat geçince veriyim.
ben de öyle kış oldu bak 1 bardak zor içiyorum.ama sen bol bol iç enfeksiyon varsa atılır.bir de ayağını sıcak tut çok işe yarıyor
Yok canım ya biraz alışmaya başladık da eksikler var hala yapa yapa bir hal olduk valla ne zormusÇok şükür iyiyim bende. Sonunda tem yerleşebildin mi alıştın mı evine ?
evet hiç istemiyor.artık testim bitti senin dediğin gibi bat geçince veriyim.
ben de öyle kış oldu bak 1 bardak zor içiyorum.ama sen bol bol iç enfeksiyon varsa atılır.bir de ayağını sıcak tut çok işe yarıyor
Allah iyi etsin seni hemiUzaktan aşk olur ama uzaktan sevişilmiyor
valla öyle ama yine de rahatlık var evim evim diyorsunYok canım ya biraz alışmaya başladık da eksikler var hala yapa yapa bir hal olduk valla ne zormus
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin❤Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
rica ederim :) gaz, şişkinlik, beyaz sıvı akıntı,mide yanması,arada azcık karın altı ya da sol kasık ağrısı.inşallah kimyasal olmazteşekkür ederim canım denicemee senin belirtiler neler
inşallah çok sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?