Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah geçmiş olsun canım ciddi bişey çıkmamış şükür Allaha olur yarım ayda olur kuzum ertesi gün falanda ısıtıp ye pamuk gibi oluyor
nasılsınn kediciik
Böyle kedicik deyince de adnan oktarın kedicikleri geldi aklıma
Benim uyku problemim var uyuyamıyorum sabahta erkenden uyanıyorum sende mi öyle yoksa
Maşallah cukulatam inşallah cukulatam hahahahah valla bu aralar benimde öyle ya, geç yatıyorum erken kalkıyorum, akşam erken uyuyayım diyorum ama saat ikiyi içü buluyor uyku düzenimi bozdum iyice
Ben küçükken çok olurdum ama belirtileri hiç hatırlamıyorum kuzum ya değildir inşallah

Herkeslere günaydın hanımlar, hayırlı cumalarınız olsun, dualarımız kabul olsun

Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyim bata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim

Eklentiler

• IMG-20201120-WA0005.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20201120-WA0009.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20201120-WA0011.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 53

hhahahahha olmuşsamda bilmiyorum belki kaşıntım yok Sadece sürekli çişim varmış hissi ve kasıkta garip bi ağrı. Belki daha önce yine böyle olduğunda oda enfeksiyondu haberim yoktu Çünkü bir kere daha olmuştu ozaman kesin hamileyim demiştim tabi foooosss çıktı

Sanada geçmiş olsun napıyosun peki geçmesi için

Adete 1 hafta var daha çok var gebelik belirtisi olamaz

hahahahahah

acil uyku düzeni oluşturmamız lazım kendimize
Tamam canım inşallah enfeksiyon değildir

Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyim bata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim

olleeeyyyy görüyorummmm görüyoruuummm maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhh çok mutlu oldum

olleeeyyyy görüyorummmm görüyoruuummm maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhh çok mutlu oldum
çok teşekkür ederim inşallah inşallah darısı topikteki tüm arkadaşlara tez vakitte enfeksiyon ben de oldum doktor antibiyotik vermişti sonra yine tekrarladı evde patlayana kadar su içtim sarımsak yuttum geçti tavsiye ederim :)

Yaaaa çok güzel bişey bu çok net çizgi ordaaa kız çok sevindim yaaa hayırla ilerlesin, hemen kan ver hemeeen
hahahahahah

acil uyku düzeni oluşturmamız lazım kendimize
Tamam canım inşallah enfeksiyon değildir
Ben eşim varken yanımda uykum düzenliydi, şimdi o yokken kafama göre takılıyorum uyku falan kalmadı uyku çok önemli ya, vücut tam dinlenmesi gereken saatte uyanık olunca dengesi şaşıyor

amin amin dayanamadım eşimi uyandırıp söyledim hemen doktora gitme 1 hafta bekle diyor.hemen heveslenmek istemiyor belliki.düşük olunca çok üzülmüştü

amin amin dayanamadım eşimi uyandırıp söyledim hemen doktora gitme 1 hafta bekle diyor.hemen heveslenmek istemiyor belliki.düşük olunca çok üzülmüştü
Seninde yine üzülmeni istemiyordur kuzum, o yüzden öyle demiştir. İstersen her gün yenile testi, koyulaşır günden güne bat geçince gider kan verirsin

Amiiiiinnbb
ahh su benim suyla hiç aram yok bol bol içmeliyim

ya aynen öyle dinlenmiş uyanmıyorum zaten zinde olamıyorum

Seninde yine üzülmeni istemiyordur kuzum, o yüzden öyle demiştir. İstersen her gün yenile testi, koyulaşır günden güne bat geçince gider kan verirsin
evet hiç istemiyor.artık testim bitti senin dediğin gibi bat geçince veriyim.
Amiiiiinnbb
ahh su benim suyla hiç aram yok bol bol içmeliyim
ben de öyle kış oldu bak 1 bardak zor içiyorum.ama sen bol bol iç enfeksiyon varsa atılır.bir de ayağını sıcak tut çok işe yarıyor

ya aynen öyle dinlenmiş uyanmıyorum zaten zinde olamıyorum
Aynen ya, bir an önce uykuyu düzene sokalım
Hadi bakalım dikkat et sağlıkla ilerlesin

teşekkür ederim canım denicem ee senin belirtiler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…