Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır
Eşek gibi çalışmaya devam ediyorum
Sen nasılsın
Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyim bata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Valla ben bu sefer gördüm ya
Ne zaman doktora gideceksin

Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyim bata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Hadi gözün aydın tatlım. sağlıcakla ilerlesin inşallah.

Hayır
Eşek gibi çalışmaya devam ediyorum
Sen nasılsın

Valla ben bu sefer gördüm ya
Ne zaman doktora gideceksin
Çok şükür iyiyim tatlım.
bizde aynı üretici fabrika olduğumuzdan çalışmaya devam.
biz kurtaracaz ülkeyi

Selam kizlar

Ya sormak istedgm bir sey var simdi aha belirti aha hamileyim demiyorum
Yumurtlama uzerinden 3 gun gecti asiri derecede kasik ağrım var benim acaba test yanilttimi yeni mi yumurtluyorm nedir gerci 10 gun sonra regl neyse ... boyle kramp gibi boyle karincalanma gibi acaba kist falan mi ? Benim boyle olmaz ya da stres yapiyorum o yuzden mi yasayan var mi aranizda

Ben yumurtlama testi falan yapmadım ama bende de belirtiler böyle, hamileyizdir inşallah benimde bat 9-10gün sonra hadi bakalım
canımsın ben de bez bebek için malzeme netten sipariş etmek istiyorum bildiğin bir sayfa var mı? tığ ip gerekli başka ne olur bilmiyorum

2 3 gün sonra veririm herhalde
Örgü bebek mi yapıcaksın canım, amigurumi mi öreceksin? Ona göre malzeme ve site önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…