- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.741
HayırNasılsınız Bakim ?
Bal0ncuk enişte bu hafta geliyor mu nasil gidiyor yöntemler
Paresilaaa yeni kısıtlamalar biraz olsun iş gücünü azalttı mı ?
@olive_bluto doktor işi ne oldu ?
@effok ve @MNbeyaz nasıl gidiyor bebişlerle yolculuk ?
vee daha unuttuklarım nasıllar.
varm mı yeni bebek haberleri
Valla ben bu sefer gördüm yaTünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Bir bebis daha varrTünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Aynıları bende de var, bende güzel haber veririm inşallah 9 gün sonrarica ederim :) gaz, şişkinlik, beyaz sıvı akıntı,mide yanması,arada azcık karın altı ya da sol kasık ağrısı.inşallah kimyasal olmaz
inşallah çok sağol canım
Gebelerin kahvaltısı bu saate kalmaz, hemencik kahvaltıya, sen iki canlısın
Hadi gözün aydın tatlım. sağlıcakla ilerlesin inşallah.Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Ayyy siteye girdim ama telefonumda sorun oldu kızlae.. Çoğu şeyi görnedm
3 gün sonra giderim herhaldeHayır
Eşek gibi çalışmaya devam ediyorum
Sen nasılsın
Valla ben bu sefer gördüm ya
Ne zaman doktora gideceksin
oyy senin canını yiyim ne güzel dedinAynıları bende de var, bende güzel haber veririm inşallah 9 gün sonra
Gebelerin kahvaltısı bu saate kalmaz, hemencik kahvaltıya, sen iki canlısın
inşallah çok sağol canım darısı topiğimizdeki tüm isteyeneHadi gözün aydın tatlım. sağlıcakla ilerlesin inşallah.
Çok şükür iyiyim tatlım.Hayır
Eşek gibi çalışmaya devam ediyorum
Sen nasılsın
Valla ben bu sefer gördüm ya
Ne zaman doktora gideceksin
ay evet inşallahBir bebis daha varr
iyiyiz çok şükür sen nasılsınKızlar nasılsınız
Yoğun baş ağrısı ile örgü yapıp kafa dağıtmaya çalışıyorum canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Canımsınoyy senin canını yiyim ne güzel dedin
İyiyim bulutummmmmay evet inşallah
iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Neden neyn var kuzumYorgun ve halsizsen nasilsin kuzu
Hamarat hatunub hali başla oluyorrrrrYoğun baş ağrısı ile örgü yapıp kafa dağıtmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Canımsın
canımsınYoğun baş ağrısı ile örgü yapıp kafa dağıtmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Canımsın
2 3 gün sonra veririm herhaldeİyiyim bulutummmmm
Kan ne zaman verecen
Bilmiyorumİyiyim bulutummmmm
Kan ne zaman verecen
Neden neyn var kuzum
Hamarat hatunub hali başla oluyorrrrr
Hadi insallah net bir sekildecikarinşallahgölge var ama gören de var görmeyen de bakalım sonuç ne olucak 2 gün bekliyim dedim bat 23 :) 1 tane testim kaldı gari
yeniden foto attım çıktı canısı sağolHadi insallah net bir sekildecikar
Ben yumurtlama testi falan yapmadım ama bende de belirtiler böyle, hamileyizdir inşallahSelam kizlar
Ya sormak istedgm bir sey var simdi aha belirti aha hamileyim demiyorum
Yumurtlama uzerinden 3 gun gecti asiri derecede kasik ağrım var benim acaba test yanilttimi yeni mi yumurtluyorm nedirgerci 10 gun sonra regl neyse ... boyle kramp gibi boyle karincalanma gibi acaba kist falan mi ? Benim boyle olmaz ya da stres yapiyorum o yuzden mi yasayan var mi aranizda
Örgü bebek mi yapıcaksın canım, amigurumi mi öreceksin? Ona göre malzeme ve site önerebilirimcanımsınben de bez bebek için malzeme netten sipariş etmek istiyorum bildiğin bir sayfa var mı? tığ ip gerekli başka ne olur bilmiyorum
2 3 gün sonra veririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?