- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.761
Yaaa görmedimyeniden foto attım çıktı canısı sağolinşallah sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim eheehİyiyim bulutummmmm
Kan ne zaman verecen
Neden neyn var kuzum
Hamarat hatunub hali başla oluyorrrrr
Ya gerçekten müthiş bir agri kramp resmen karincalaniyor ya psikolojik dgl resmen hssediyorm elimle ovaliyorum resmen agrisi gecsin diye ve ilk kez boyle ..Ben yumurtlama testi falan yapmadım ama bende de belirtiler böyle, hamileyizdir inşallahbenimde bat 9-10gün sonra hadi bakalım
Örgü bebek mi yapıcaksın canım, amigurumi mi öreceksin? Ona göre malzeme ve site önerebilirim
inşallahBen yumurtlama testi falan yapmadım ama bende de belirtiler böyle, hamileyizdir inşallahbenimde bat 9-10gün sonra hadi bakalım
Örgü bebek mi yapıcaksın canım, amigurumi mi öreceksin? Ona göre malzeme ve site önerebilirim
inşallah amin aminYaaa görmedim
masallah canim, gozun aydin saglikla ilerlesin insallahhhh
darisi bana ve isteyen herkese
Kuzum geçen halsizdinSelam kizlar
Ya sormak istedgm bir sey var simdi aha belirti aha hamileyim demiyorum
Yumurtlama uzerinden 3 gun gecti asiri derecede kasik ağrım var benim acaba test yanilttimi yeni mi yumurtluyorm nedirgerci 10 gun sonra regl neyse ... boyle kramp gibi boyle karincalanma gibi acaba kist falan mi ? Benim boyle olmaz ya da stres yapiyorum o yuzden mi yasayan var mi aranizda
Ayy cok heycanlıcanımsınben de bez bebek için malzeme netten sipariş etmek istiyorum bildiğin bir sayfa var mı? tığ ip gerekli başka ne olur bilmiyorum
2 3 gün sonra veririm herhalde
Ne oldu... Niye üzdü enişteBilmiyorum
Herseyden bikmis bi haldeyim benimkiyle biraz aramiz bozuk
Nasılsın kuzummmm
O da olabilir bilemiyorum ki etkiler mi acabaKuzum geçen halsizdin
Üşütmüş olabilirmisin
Ayy cok heycanlı
Ne oldu... Niye üzdü enişte
Nasılsın kuzummmm
Nasıl gidiyor
Ben geçen ay kendime öyle belirtiler yaratmışım ki bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarım battıkca içten içe heyecanlanıyorumYa gerçekten müthiş bir agri kramp resmen karincalaniyor ya psikolojik dgl resmen hssediyorm elimle ovaliyorum resmen agrisi gecsin diye ve ilk kez boyle ..
tamam kesin hamilelik demiyorm zaten 4-5 gunde dollenme oluyormuş ama bişey var ya dollenme ya da kist miyom gibi bir sey Rabbim hayra ckarsin
Senin sat ne zamandi kuzum
Oyuncak öreceksen kuzum %100cotton yani pamuklu ipleri öneririm, örünce tok duruyor ilmekler falan, çok güzel duruyor ve örmesi de kolay. Cotton ip olarak ben hello cotton dk kullanıyorum şuan, ama Apple yarn da deneyeceğim, ona da güzel diyorlar. Coton ip almazsan eğer lanaso, gazzal bunları önerebilirim. Cotton iplere göre daha ince yapıdalar, ilmekler daha küçük düşer ama en kaliteli iplerden bunlarda. Bunların da içeriği %50 akrilik %50pamuk falan olabiliyor alırken bakarsın onlara. Site olarak hobimarket güzel, ordan alışveriş yapacağım yakın zamanda. Bide hobium var, orası da ünlü bir hobi sitesi, onlara da bakabilirsin kuzuum. Şiş, tığ, göz, herşeyi bulursun.inşallahevet amigurimi tavşan aslan o tarz şeyler yapmak istiyorum.hatta emzik ucu bile olabilir ama o sonra :)
Benim de 30 ekim ~ 4 kasim arasi sürdü bu ay da 30 ya da 1 i diyorum bakalim... erken olmazsam 29 unda yaparim bende 6 gun gecikmeli oldum cnkuBen geçen ay kendime öyle belirtiler yaratmışım ki bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarım battıkca içten içe heyecanlanıyorumamin canım hayırlara çıksın inşallah ya 1kasım sat kuzum, geçen ay 3gün geciktim, normalde hep 28günde bir olurum bakalım beklemedeyim yine birkaç gün sarkma payı verdim kendime
Oyuncak öreceksen kuzum %100cotton yani pamuklu ipleri öneririm, örünce tok duruyor ilmekler falan, çok güzel duruyor ve örmesi de kolay. Cotton ip olarak ben hello cotton dk kullanıyorum şuan, ama Apple yarn da deneyeceğim, ona da güzel diyorlar. Coton ip almazsan eğer lanaso, gazzal bunları önerebilirim. Cotton iplere göre daha ince yapıdalar, ilmekler daha küçük düşer ama en kaliteli iplerden bunlarda. Bunların da içeriği %50 akrilik %50pamuk falan olabiliyor alırken bakarsın onlara. Site olarak hobimarket güzel, ordan alışveriş yapacağım yakın zamanda. Bide hobium var, orası da ünlü bir hobi sitesi, onlara da bakabilirsin kuzuum. Şiş, tığ, göz, herşeyi bulursun.
Ay Allah korusun çıkmaz çıkmazO da olabilir bilemiyorum ki etkiler mi acabao gun halsizlk vardi 1 gun sonra kendime geldim ay basima kist miyom cikmasinda ne olursa olsun
Merhaba tatlım.
hobium daha güzel ve geniş kapsamlı geldi bana.hatta setler bile var teşekkür ederimBen geçen ay kendime öyle belirtiler yaratmışım ki bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarım battıkca içten içe heyecanlanıyorumamin canım hayırlara çıksın inşallah ya 1kasım sat kuzum, geçen ay 3gün geciktim, normalde hep 28günde bir olurum bakalım beklemedeyim yine birkaç gün sarkma payı verdim kendime
Oyuncak öreceksen kuzum %100cotton yani pamuklu ipleri öneririm, örünce tok duruyor ilmekler falan, çok güzel duruyor ve örmesi de kolay. Cotton ip olarak ben hello cotton dk kullanıyorum şuan, ama Apple yarn da deneyeceğim, ona da güzel diyorlar. Coton ip almazsan eğer lanaso, gazzal bunları önerebilirim. Cotton iplere göre daha ince yapıdalar, ilmekler daha küçük düşer ama en kaliteli iplerden bunlarda. Bunların da içeriği %50 akrilik %50pamuk falan olabiliyor alırken bakarsın onlara. Site olarak hobimarket güzel, ordan alışveriş yapacağım yakın zamanda. Bide hobium var, orası da ünlü bir hobi sitesi, onlara da bakabilirsin kuzuum. Şiş, tığ, göz, herşeyi bulursun.
Hadi bakalım çift çizgiyi görelim inşallahBenim de 30 ekim ~ 4 kasim arasi sürdü bu ay da 30 ya da 1 i diyorum bakalim... erken olmazsam 29 unda yaparim bende 6 gun gecikmeli oldum cnku
Rica ederim canım, iyi örmelerhobium daha güzel ve geniş kapsamlı geldi bana.hatta setler bile var teşekkür ederim
İyiyim canım sen nasılsınKuzum geçen halsizdin
Üşütmüş olabilirmisin
Ayy cok heycanlı
Nasılsın kuzummmm
Nasıl gidiyor
Aman bazen ne dedigini bilmiyor bos konusuyor bosverKuzum geçen halsizdin
Üşütmüş olabilirmisin
Ayy cok heycanlı
Nasılsın kuzummmm
Nasıl gidiyor
Kötüyü düşünme canım. Sağlıklı olacakkrica ederim :) gaz, şişkinlik, beyaz sıvı akıntı,mide yanması,arada azcık karın altı ya da sol kasık ağrısı.inşallah kimyasal olmaz
inşallah çok sağol canım
inşallah canısı çook teşekkür ederim benim de tek temennim buKötüyü düşünme canım. Sağlıklı olacakk
İyiiym kuzum.. Bebiş nasılİyiyim canım sen nasılsın
Hepsi aynı kız....Aman bazen ne dedigini bilmiyor bos konusuyor bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?