Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gerçekten müthiş bir agri kramp resmen karincalaniyor ya psikolojik dgl resmen hssediyorm elimle ovaliyorum resmen agrisi gecsin diye ve ilk kez boyle ..
tamam kesin hamilelik demiyorm zaten 4-5 gunde dollenme oluyormuş ama bişey var ya dollenme ya da kist miyom gibi bir sey Rabbim hayra ckarsin

Senin sat ne zamandi kuzum

inşallah evet amigurimi tavşan aslan o tarz şeyler yapmak istiyorum.hatta emzik ucu bile olabilir ama o sonra :)

Kuzum geçen halsizdin
Üşütmüş olabilirmisin
canımsın ben de bez bebek için malzeme netten sipariş etmek istiyorum bildiğin bir sayfa var mı? tığ ip gerekli başka ne olur bilmiyorum

2 3 gün sonra veririm herhalde
Ayy cok heycanlı
Bilmiyorum
Herseyden bikmis bi haldeyim benimkiyle biraz aramiz bozuk
Ne oldu... Niye üzdü enişte
Merhaba kızlar. Nasılsınız Bal0ncuk Paresilaaa
Birçok yeni arkadaş var. Beni tanıyan yoktur
Nasılsın kuzummmm
Nasıl gidiyor

Kuzum geçen halsizdin
Üşütmüş olabilirmisin

Ayy cok heycanlı

Ne oldu... Niye üzdü enişte

Nasılsın kuzummmm
Nasıl gidiyor
O da olabilir bilemiyorum ki etkiler mi acaba o gun halsizlk vardi 1 gun sonra kendime geldim ay basima kist miyom cikmasinda ne olursa olsun

Ben geçen ay kendime öyle belirtiler yaratmışım ki bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarım battıkca içten içe heyecanlanıyorum amin canım hayırlara çıksın inşallah ya 1kasım sat kuzum, geçen ay 3gün geciktim, normalde hep 28günde bir olurum bakalım beklemedeyim yine birkaç gün sarkma payı verdim kendime
inşallah evet amigurimi tavşan aslan o tarz şeyler yapmak istiyorum.hatta emzik ucu bile olabilir ama o sonra :)
Oyuncak öreceksen kuzum %100cotton yani pamuklu ipleri öneririm, örünce tok duruyor ilmekler falan, çok güzel duruyor ve örmesi de kolay. Cotton ip olarak ben hello cotton dk kullanıyorum şuan, ama Apple yarn da deneyeceğim, ona da güzel diyorlar. Coton ip almazsan eğer lanaso, gazzal bunları önerebilirim. Cotton iplere göre daha ince yapıdalar, ilmekler daha küçük düşer ama en kaliteli iplerden bunlarda. Bunların da içeriği %50 akrilik %50pamuk falan olabiliyor alırken bakarsın onlara. Site olarak hobimarket güzel, ordan alışveriş yapacağım yakın zamanda. Bide hobium var, orası da ünlü bir hobi sitesi, onlara da bakabilirsin kuzuum. Şiş, tığ, göz, herşeyi bulursun.

Benim de 30 ekim ~ 4 kasim arasi sürdü bu ay da 30 ya da 1 i diyorum bakalim... erken olmazsam 29 unda yaparim bende 6 gun gecikmeli oldum cnku

hobium daha güzel ve geniş kapsamlı geldi bana.hatta setler bile var teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…