- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.781
İyiyim kuzum sen nasılsınBalomm napiosun
Aynen oyle umursamiyorum artikİyiiym kuzum.. Bebiş nasıl
Hepsi aynı kız....
Akıllarına bakmamak gerek
Bende iyiyim ya ilaç verdi bı torba bu ay koruncaz bakalım boşa kürek cekmeyelim ilaçla normal seviyeye getirelim değerlerini dedi ilaçlar mahvediyo sürekli WC deyim afedersin.. sen naptın enişte gelebildi miİyiyim kuzum sen nasılsın
Ne dedi dr
Oy kıyamam sana.. Evet ilaçlar zor ama katlanacaz nurumBende iyiyim ya ilaç verdi bı torba bu ay koruncaz bakalım boşa kürek cekmeyelim ilaçla normal seviyeye getirelim değerlerini dedi ilaçlar mahvediyo sürekli WC deyim afedersin.. sen naptın enişte gelebildi mi
Naber beybimBenden de cok kalp ❤❤❤❤❤❤
Nolsun ayni belki mutlu bisiler olabilir. Benimki doktora gitmeye ikna oLdu senden naber canimsNaber beybim
Oh beeeeeeeNolsun ayni belki mutlu bisiler olabilir. Benimki doktora gitmeye ikna oLdu senden naber canims
Valla tripler ise yaradi. Tabi bu gitmede annesinin konuşması ve kardeşinin tekrar hamile olması da etkili oldu. Dun o haberi alinca hem onun adina sevindim hemde kendi adima uzuldim dun aksam onuda deyince tamam al randevuyu dediOh beeeeeee
Cok şükürrrrrrrrrrrr
3 gün perhizli olması lazım kuzumValla tripler ise yaradi. Tabi bu gitmede annesinin konuşması ve kardeşinin tekrar hamile olması da etkili oldu. Dun o haberi alinca hem onun adina sevindim hemde kendi adima uzuldim dun aksam onuda deyince tamam al randevuyu dedi
inşallah inşallahAynıları bende de var, bende güzel haber veririm inşallah 9 gün sonra
Evwt kuzu biliyorum iste cuma izinli tanıdıktan aldircam randevuyu sabahtan gidip hal etmwk ne olacaksa yoluma bakmak istiyorum.3 gün perhizli olması lazım kuzum
Heh gözün aydın kuzum valla iyi olmuş yanına geldigiOy kıyamam sana.. Evet ilaçlar zor ama katlanacaz nurum
Evet evet bir haftadır burda kuzum..
Enişte vazgeçmeden halletEvwt kuzu biliyorum iste cuma izinli tanıdıktan aldircam randevuyu sabahtan gidip hal etmwk ne olacaksa yoluma bakmak istiyorum.
Saol kuzum umarm sende atanırsnO
Heh gözün aydın kuzum valla iyi olmuş yanına geldigi
İnşallah hayırlısı kuzumEnişte vazgeçmeden hallet
Saol kuzum umarm sende atanırsn
Yok yok ben yapmasam annesi artik birakmaz beni savunmis annesi o kizinda hakki anne olmak evin icinde sen ise gittiğinde yalniz falan gibisineEnişte vazgeçmeden hallet
Saol kuzum umarm sende atanırsn
Amiin inşallah yainşallah inşallahAllahın izniyle sen de hemen yetiş 9 gün sonra güzel haberini alalım yeni gördüm bu mesajını aklım havada leyla gibiyim bardakları bile farklı yere yerleştirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?