- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.961
Arada şey oluyor baluşum yaaa stres atıyorumBen sana üzülmeyi yasaklamadm mı
Basit düz panduflara bile saldırıyor deli manyak, böyle hayvanlı alsam dediğin gibi yoketmişriOzaman almis olsan muhtemelen simdiye yok olmuslardi
Şafak kaçArada şey oluyor baluşum yaaa stres atıyorum
Basit düz panduflara bile saldırıyor deli manyak, böyle hayvanlı alsam dediğin gibi yoketmişri
Oh sukuuur cnmSagol bal hersey yolunda cok sukur 9+2 olduk masallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder isteyen tum arkadaslarida cok bekletmez ins
Patikleri mi kaynanayi mi
Dogru cevapppOh sukuuur cnm
Aminnnnn insallahhh canim benim
Kayinvalidemi
Ohhh beeeeeAtarsa 9tam bat günüm bakalım neler olcak
Oy cansın bacım ne güzel ifade etmişsin valla donuyoruz kombi 60 larda yanıyor cok özledim de burayi mubbetlerimizikııızzz işi gücü var yazık kıyamam
bir de Ankara'ya kar yağmış
Ya lelelelililelelelel hurrrraaaaaaaa yeayleli
6 ay daha gitmicek ama bakalım belli olmaz kuzumOhhh beeeee
Artk gitmiecek demi
Kim durcak nereye gitmicek, anlatin beneeee6 ay daha gitmicek ama bakalım belli olmaz kuzumama bayağı burda duracak şükür ki
Yaaa özledim baştan mı izlesem yaŞu an ikinci sezondayım
Çok eğlenceli
Ay ne diyosun yaaaaa nasıl mutlu oldum ha şimdiiiiiiYaa gördüğüm en güzel haritaaaşans noktan 5. Evinde ve 5. Evin balıkkkk doğurgan burçlardan birii sen kaç aydır deniyosun canım? Bu haritaya göre çok doğurgan olman lazım yanılmıyorsam
Ben o ben ben ben benim genel olarak öyle bu aralar ama yaaaBu aralar ben gibi çok üşengeç olan var mı ya?Resmen elim kolum kalkmıyor, ne yemek yapıp yiyesim geliyor ne temizlik yapıyorum. Kaç gündür ev süpürmedim, ev toz içinde ders de çalışmıyorum, tüm gün yatıp tembellik yapasım geliyor kesin benim burcum bişey oldu retro merkür venüs bişeyler oldu ondan bu tembellik ya, benle alakası yok yani şahsımla öyledir dimi cukulatam ?
Benim herif kişisi ya, beni bırakıp sürekli göreve gidiyor, 1 aydır yok beyefendi, gelmesine 9 güncük kaldı onu konuşuyorduk canısıKim durcak nereye gitmicek, anlatin beneeee
Çok istiyorum böyle kalkıp iş yapayım, temizlik edeyim, şöyle evim ferahlasın ama elim kolum kalkmıyor Bi türlüBen o ben ben ben benim genel olarak öyle bu aralar ama yaaa
Duygusal olarak bu pndemik işler yıpratıyor ne kadar sallamasak da sarsıyor bizi bence
Ahhhh aynı ben yaaaa yani mesela biri yemek yapsa bile yiyecek gücüm yok sanki saatlerce aç kalsam sadece su içsem bi parça ekmek yesem yeter gibiÇok istiyorum böyle kalkıp iş yapayım, temizlik edeyim, şöyle evim ferahlasın ama elim kolum kalkmıyor Bi türlükafamın içi yorgun sanki, o da vücuduma yansıyor gibi. Yemek yemeye bile üşeniyorum o derece
Kendi kendimi cevaplamak istemezdim amaEki Görüntüle 2725600
bi de ben bugün yumurtladım galiba orada 17.testim yazıyor ama adetim bitikten bir gün sonra filan başladım adetim ilk gününden sayarsak bugün 25.günüm artık çözdğm galiba 23-24-25 bu günlerde yumurtluyorum ben
Tekrar gelmene acayip sevindimKendi kendimi cevaplamak istemezdim ama
Yaniii aslında bence bu yumurtlama testleri çok kıymetli çünkü çocuk için olmasa bile düzenimizi 3 aşağı 5 yukarı öğreniyoruz ve bu benim için çok önemli çünkü ben eskiden düzensiz oluyorum zannediyordum
Sanıyordum ki doğru olan her ay aynı gün regl olmak
Halbuki bu değişebilirmiş ben hep bir ayın başında bir ayın ortasında bir ayın sonundaoluyorum diye düzensizim diyip kestirip atıyordum
Meğer ben 34-38 günde bir oluyormuşum ve bu normalmiş doktorum da öyle demişti
Bu beni çok rahatlattı mesela
Buraya kadar okuyana tepriklerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?