Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an ikinci sezondayım
Çok eğlenceli
Yaaa özledim baştan mı izlesem ya
Mesela şu an sana çok imreniyorum hahaha
Yaa gördüğüm en güzel haritaaa şans noktan 5. Evinde ve 5. Evin balıkkkk doğurgan burçlardan birii sen kaç aydır deniyosun canım? Bu haritaya göre çok doğurgan olman lazım yanılmıyorsam
Ay ne diyosun yaaaaa nasıl mutlu oldum ha şimdiiiiii
Ama hiç doğurgan değilim ya
En son şubatta düşük yaptım 6 ay geçmesini bekledik sonra işte 2-3 aydın deniyoruz diyeyim ama ondan öncesinde de korunmuyorduk tabi çabalamıyorduk bu son 2 aydık özellikle diyoruz ki biz eskiden hiç uğraşmıyormuşuz
Ama var ya nasıl mutlu ettin beni yaaaa
Acaba yanlış mı haritam dur bi de saati değiştirince farklı çıkacak mı acaba ona bakim

Ben o ben ben ben benim genel olarak öyle bu aralar ama yaaa
Duygusal olarak bu pndemik işler yıpratıyor ne kadar sallamasak da sarsıyor bizi bence

Ben o ben ben ben benim genel olarak öyle bu aralar ama yaaa
Duygusal olarak bu pndemik işler yıpratıyor ne kadar sallamasak da sarsıyor bizi bence
Çok istiyorum böyle kalkıp iş yapayım, temizlik edeyim, şöyle evim ferahlasın ama elim kolum kalkmıyor Bi türlü kafamın içi yorgun sanki, o da vücuduma yansıyor gibi. Yemek yemeye bile üşeniyorum o derece

Ahhhh aynı ben yaaaa yani mesela biri yemek yapsa bile yiyecek gücüm yok sanki saatlerce aç kalsam sadece su içsem bi parça ekmek yesem yeter gibi
Ama bak olsun enerji düşürmüyoruz ben böyle olunca ev düzenleme videoları filan izliyorum o zaman bi güç enerji geliyor

bi de ben bugün yumurtladım galiba orada 17.testim yazıyor ama adetim bitikten bir gün sonra filan başladım adetim ilk gününden sayarsak bugün 25.günüm artık çözdğm galiba 23-24-25 bu günlerde yumurtluyorum ben

Kendi kendimi cevaplamak istemezdim ama
Yaniii aslında bence bu yumurtlama testleri çok kıymetli çünkü çocuk için olmasa bile düzenimizi 3 aşağı 5 yukarı öğreniyoruz ve bu benim için çok önemli çünkü ben eskiden düzensiz oluyorum zannediyordum
Sanıyordum ki doğru olan her ay aynı gün regl olmak
Halbuki bu değişebilirmiş ben hep bir ayın başında bir ayın ortasında bir ayın sonundaoluyorum diye düzensizim diyip kestirip atıyordum
Meğer ben 34-38 günde bir oluyormuşum ve bu normalmiş doktorum da öyle demişti
Bu beni çok rahatlattı mesela
Buraya kadar okuyana tepriklerrrrr

Tekrar gelmene acayip sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…