- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.061
Bide o var evet, kendini canı ne zaman isterse sevdirir, onun haricinde dokundurmaz
29u canım bat, ama geçen ay geciktim o yüzden bu ayda birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime. Benimde böyle afet olcak gibi Kasık ağrıları falan bilmiyorum ya dediğin gibi zaman hemen geçsin de sonucu öğrenip ona göre davranalım
İnşallah canım amiiiinnnninşallah pozitifleri görürüz canım
şanslısın o zaman benim eşim tek oğlan mecbur koyucakAyağını sürü yere bize de bulaşsın gebelik
Kayınbabamın isminden sülalede 3tane var, bi zahmet bizim oğlanda da olmasın yakendi babasının adını koyarsa benim babamın da gönül koyacağını bilir hem, o yüzden bende pek yanaşmadığımı belirttim, başka isim bulduk erkek olursa Oğuz Kağan, kız olursa Elizan Umay doğmamış bebelere isim mi bulunur diyenler oluyor da insan heves ediyor işte ya
Aman bizde Allahtan iki oğlan kardeşler de öyle Bi şeyimiz yokşanslısın o zaman benim eşim tek oğlan mecbur koyucakoğuz kağan güzelmiş baya diğeri değişik Alparslan olucak galiba bizim aman desinler biz sevgiliyken bile konuşurduk bunu bence çok normal bir şey isim düşünmek. hayaller olmasa insan bomboş kutu olur :)
İyiyim cukum paralaeı topladnmı
İyiyim cukum paralaeı topladnmı
Bacım özeline gelmişler ben özelini kontrol edemem kiaa kuzum para işi sendeee unuttun muu
Bacım özeline gelmişler ben özelini kontrol edemem ki
Kimlere baktıkkız özele bi kişi geldi geri kalan burdaaa
Kimlere baktık
Sen söyle ben paraları toplayam
Paresilaaa Saron DusunceBulutu Kedilervekitaplar bnlar hatırladıklarım
Sadece ayağımı degil, gobegimi de sürüdümmAyağını sürü yere bize de bulaşsın gebelik
Kayınbabamın isminden sülalede 3tane var, bi zahmet bizim oğlanda da olmasın yakendi babasının adını koyarsa benim babamın da gönül koyacağını bilir hem, o yüzden bende pek yanaşmadığımı belirttim, başka isim bulduk erkek olursa Oğuz Kağan, kız olursa Elizan Umay doğmamış bebelere isim mi bulunur diyenler oluyor da insan heves ediyor işte ya
İndirim yapın ya ayağımız alışsınKimlere baktık
Hadi bakalım hayırlı haberler olsun hepimizdeSadece ayağımı degil, gobegimi de sürüdümm
AminnnnnnHadi bakalım hayırlı haberler olsun hepimizde
Iyiyiz askos sen nasilsin minik mercimek nasil❤
Kimlere baktık
Nasıl mıyım
Uyumlu uyumluYaaa doktor olmak da çok istiyordum olursam çocuk doktoru olacaktım yine baktım olmuyor bende en minnakların öğretmeni olmak istedim
Darısı benim minnağıma yaaa
Yaaaa profil fotoma karakterim ne kadan da uyumlu dimiöperimmm
Bende seramik çalışıyorum bu aralar iyi geliyor
Örgü hemen bitmiyor ya dayanamıyorum çok sabırsızım yaaa ama örebilenlere şapka çıkarıyorum
Günaydındındınnn @Bal0ncukuşummmm
aynen :) Biz Alparslan düşünüyoruz yanına kayınpapamın adını koyucazAman bizde Allahtan iki oğlan kardeşler de öyle Bi şeyimiz yokolsun kız sizde yanına 2.ismi düşünün ille kpnin adı olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?