- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.241
martmııııııııııııııııııııııııGunaydinnnn hatunnnlarrr
Bat a 5 gun bu gün de hic belirti yokbenim hayaller Mart a kaldı yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum
Heeee Martmartmıııııııııııııııııııııııı
sanki bebe he diyince geliyor...Heeee Mart
Aralik Ocak subat korunma Mart devamkeee
Aralikta tasiniyorum kuzumm bir de bebe ile ugrasamam koli indir kaldir yerlestir toparla derken çocuğun olacagi varsa da olmazo kdar yorulmaya gelemez herhalde
Hem bu ay olsaydi Eylul de bebemle tatile gdecektim madem gelmiyor Marta kadar da biraz o beklesinben 9 aydir bekliorm o 3 ay beklemis cok mu
Bebe he diyince gelmiyo zaten sorun da orada 9 aydir he diyoz ama gelmiyosanki bebe he diyince geliyor...
sanki pat diye bebe oluyorda korunacakmış mış..
sen korunma.... uğraşmada...
sal.. gebe kalırsan koli en basiti
aha bakMNbeyaz yerleşti bile evine
he bide neymiş efendimmmmmmmmmmmmm korunacammmmmmmmmmmmBebe he diyince gelmiyo zaten sorun da orada 9 aydir he diyoz ama gelmiyo
ay sinirlerim bozuldu
Kiz muallimin karısı vallaha korunacamhe bide neymiş efendimmmmmmmmmmmmm korunacammmmmmmmmmmm
oldu cınımmmmmmmmmmmmmm
bana bak expertimmm dedim bağrıma bastım beni yoldan çıkarmaKiz muallimin karısı vallaha korunacamyoruldumm
Bezdum tisortu giyip ortada dolanmak istiyorum
Braz inzivaya cekileyim sonra yine devam ederm napammm
Kiz hic belirti yok azicik gebes belirtisi olur bişey olur bir lokma umut ver bsey yap, yohhhhhh
Kiz anam okuyorum buralarda millwt ne belirtiler görüyor cocuk dogacak neredeyse hatun hala belirti diyobana bak expertimmm dedim bağrıma bastım beni yoldan çıkarma
saçına yapışırım
şimdi öncelikle kırmızı kart çıkmadan ne olacağını bilemeyiz.. bu ayrıntıyı geçiryorum
ikincisi biz tanganı giyin ortada göbek at demiyostişörtlede sevişilir cnm merak etme sen
Çok teşekkür ediyorum kizcemmm
Teşekkür ederim baloomm enistemizin de kutlu olsun@olive_bluto @Papatya011 @dayler daylerNurzfr
Topiğimizin tatliş öğretmenleri... siz ve sizin gibi bütün güzel kalpli öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
benim kuzenim gebe... eşi yurtdışına gitti.. hani son nokta atışı yapmşlar gitmedenKiz anam okuyorum buralarda millwt ne belirtiler görüyor cocuk dogacak neredeyse hatun hala belirti diyo
Anam azcikta biye ver hane bileyim akıntı gelsin goguslerim agrisin uykum gelsin felannn yokkk aknti yokkkk oyle seffaf herkeste olan ara da bir gelen sacma bişe göğüs desen elliyom elliyom yok dedim heralde ben sktgm icin hssetmiyom dun kocama dedim memiktolarimi sık bakayim yok anam yine yok uyku desen o kim ne ki o sabah 7 de kalkıyorum gece 2 de yatıyorm cinnn gibiyim
Bana umut vermeye çalışıyorsun farkındayımbenim kuzenim gebe... eşi yurtdışına gitti.. hani son nokta atışı yapmşlar gitmeden
ama ihtimal vermiyordu... regl döngüsüde uzun... pko hastası...
bebeği öğrendiğinde keseyide gördü
sıfır belirti.... halada sıfır belirti.. öyle anlatıyor
yoo moral vermeye çalışmıyorum.. niye sen çocukmusunBana umut vermeye çalışıyorsun farkındayım
O yüzden seno seviyorum senben canim muaallim
ay ne bileyim ya.... valla guluyorum falan ama gercekten bunaldim artikk esim de caktirmiyo ama son 2-3 aydir o da bezmis vaziyette artik gunum gelmeden sormaya basladi test yaptin mi oldu mu bu ay da mi yok olsun ya felan diyo ama mutlu dglne yapayım bende istiyorum uğraşıyorum dikkat ediyorum vitamin aliyorm folik kullaniyorum yedgme ictgme dikkat ediorm iiii ihhhh gelmiyo
Agzina yuregine saglikyoo moral vermeye çalışmıyorum.. niye sen çocukmusunzaten sende bu gerçekleri biliyorsun
her insanın bünyesi aynımı
benim en son reglde ayaklarım çekti kasık ağrım ateş basmalar göğüs felan evet dedm gol oldu...
sonra durdum ve dedimki al sana gol yedin kırmızıları
bence belirti aramak yanlış..
bir kadını okudum forumda yazmış ilk gebeliğimde öyle böyle şöyle oldu
ikincide sıfır belirti ama gebeyim... aynı kişide farklı gebelikler bile birbirini tutmuyor güzel expertim...
haaa olur olmaz onu Allah bilir
şöyle bişey var.. herifide bıktırma spermleri öldürmemadem taşınacaksın.. özel çaba sarfetme.. test felan yapma.. ama korunmada.. akışına bırak.. korunmaktan iyidir
gönlünden nasıl geçiyorsa kuzumAgzina yuregine saglik
Hakkimiz da hayirlisi olsun Rabbim sana da bana da isteyen herkese bekletmeden versin artik
Ya bebegimm biz karsiliikli konustuk aslinda bnu ikimizin de biraz dinlenmesi rahatlamasi lazim son 9 aydir ozellikle son 5 ayi yiprandik artik bilmem belki bu ayi atlariz braZ dinlwnirim sonra korunmam ama takipte etmem oylw akisina bırakırım falan.. bakacgz artik Rabbimden gelene boymumuz kildan ince
Manyakgönlünden nasıl geçiyorsa kuzum
nasılsa dayanamayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?