- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.281
bu üşenmeyle nasıl bebe büyüteceksiniz beİnşallah kız
Şimdi uzandım öyle biri kahvaltı hazırlasa diye bekliyorumekmekte yok evde, markete gidilecek hep üşeniyorum Allah söyletsin yaa 9,10 ve 18. Siyah kalpli olanlar. Mavi yuvarlak lar ovülasyon diye geçiyor
Kiz anam o 13-14 ler de neden yapmadinnnnnnnnnbİnşallah kız
Şimdi uzandım öyle biri kahvaltı hazırlasa diye bekliyorumekmekte yok evde, markete gidilecek hep üşeniyorum Allah söyletsin yaa 9,10 ve 18. Siyah kalpli olanlar. Mavi yuvarlak lar ovülasyon diye geçiyor
K
Kiz anam o 13-14 ler de neden yapmadinnnnnnnnnb
Bende ona hastayim.zaten.ulan diyorum millette ne yumurta ne Sperm varyavrum olacaksa tek gecede bile olur
senin yumurtalar spermini beğenmiyor kuzum..Bende ona hastayim.zaten.ulan diyorum millette ne yumurta ne Sperm var
Kac lira ulan bir yumurta ile bir Sperm
Bence de benim. Yimirtalarda sorunyok donor sperm mi bulsam ne yapsamsenin yumurtalar spermini beğenmiyor kuzum..
Bence de benim. Yimirtalarda sorunyok donor sperm mi bulsam ne yapsam
Benim kocamin spermlerin basinda kalp degil bebek var ondan bence
senin yüzündennnnBenim kocamin spermlerin basinda kalp degil bebek var ondan bence
o yuzden tutmuyoraskla degil bebek için mokoko oluyor o yuzden isteeeee hihhhh
Kv mi versem kim bakacak dediğimde sen yap ben büyütürüm diyordubu üşenmeyle nasıl bebe büyüteceksiniz be
Kocam yoktu çünkü yanımdaK
Kiz anam o 13-14 ler de neden yapmadinnnnnnnnnb
Kandıramazsın beni susturamazsın beniHamilelikte de sivilce duydum
Bende diyorum 13,14,15 Nerdeİnşallah kız
heriflerinize şu testleri öğretiosunuz sonra spermler stres ediyorSenden ötürü diyon yaniiii
Peki madem
Yeminle ben ogrettmedimheriflerinize şu testleri öğretiosunuz sonra spermler stres ediyor
enişteye bakkkkkkkkkYeminle ben ogrettmedim
Benim ko bana surekli yimirtlama haftamiz ne zaman diyee soruyor
Benm onu etkilememe gerek bile yok kwndo kendini etkiliyo
Bu ay kuzenindeyz oturuyoruz esi falan... illa kalin burda kalin diyolarrr bende kas goz yapıyorum esime . Yok dedi ya bz gdelim neyse tam.kalkcz kahve tam kalkcz meyve anam bie turlu kalkamiyoz
en sonunda dedi ulan oglum brak yumurlamamiz kaçıyor bir sal lan bizi deyip kufur etti
adam benden once yumurtlamaya programli
Bencedeee o benden daha isteklii ve streslienişteye bakkkkkkkkk
senin değil eniştenin salması lazım expertim
Bencedeee o benden daha isteklii ve stresli
onun yuzunden olmuyor kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?