Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağzın bal yesin inşallah hayırlısı al tabi
bu topiğin hatunları nerdeeeeeeeeeeeee

Kedilervekitaplar ve @anonimbirbayan uyuyorlar kesinnnnnnnn
DusunceBulutu sonuç çıktıda bizmi bilmiyos yoksa kızzzzzzzzzzzzz
yok hala çıkmadı yarın çıkar herhalde. netimizin kotası düştü kk zor açılıyor. kendi netimde bitti. siz napıyorsunuz

Ben ama ben göremiyorum
Anca böyle kaçarsam
Öğlen molası falan yok mu şu manzaraya karşı Bi kahve çay içecek
Ohh biraz nefes almak seninde hakkn

Ne güzel kızzz
Aşkınız taze kalıyor
İlk günki gibi
Sabahtan beri midemde bi gariplik var... bulanmıyo ama bi garip istifrada yok.. Allahım bu belirti gerçek olsun bari yauf
Hadi inşallah ya
ağzın bal yesin inşallah hayırlısı al tabi

yok hala çıkmadı yarın çıkar herhalde. netimizin kotası düştü kk zor açılıyor. kendi netimde bitti. siz napıyorsunuz
Heyecanla senin sonucu bekliyorum kız, gün içinde ve gece yarısından sonra kontrol et, belki erken çıkar sen battan kaç gün önce test yapmıştın canım? 5gün var benim, kaset testte çıkar mı acaba

Bende diyorum nerde kaldı bu kız
eski öğrencilerimin fotosuna bakıyordum çok özledim onları.ya da bilmiyorum çok duygusalım bugün
beni de heyecanlandırıyorsun valla 5 gün varken yaptım ama kimse görmedi burda kameran güzelse yap çek atsana yorumlayalım. birliktelikten sonra 10 gün geçtiyse çıkabilir

Bu manzara 9 kattan. Ben 5inci kattayım. Öğle arası yarım saat, herkes aynı anda çıkıyor molaya
sence oraya gidebilme ihtimalim var mıdır

normal kaset testte de çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…