- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.301
Adamı bulsam boş bırakır mıyım hiçKandıramazsın beni susturamazsın beni
Bende diyorum 13,14,15 Nerde
Enişte yokmuş
ahahaha enişte geldiğinde kim bilir neler bekliyorAdamı bulsam boş bırakır mıyım hiç
Kasımda tutmadıysa Aralık bizim ayımızahahaha enişte geldiğinde kim bilir neler bekliyor
senin geçerli mazaretin varKasımda tutmadıysa Aralık bizim ayımız
Dimi yasenin geçerli mazaretin var
az kaldı valla şaka bi yanaDimi yaönümüzdeki maçlara bakarız o zaman
Evet ya, heyecan doluyumaz kaldı valla şaka bi yana
Ay ne güzel manzara yaMüdüre wc gidiyorum deyip terasa kaçtım
Ben ama ben göremiyorumEvet ya, heyecan doluyumbide her görevden gelişinde sanki ilk kez evlenip aynı eve girmişiz gibi heyecanlanıyorum deli gibi
Ay ne güzel manzara ya
Ohh biraz nefes almak seninde hakknMüdüre wc gidiyorum deyip terasa kaçtım
Ne güzel kızzzEvet ya, heyecan doluyumbide her görevden gelişinde sanki ilk kez evlenip aynı eve girmişiz gibi heyecanlanıyorum deli gibi
Ay ne güzel manzara ya
Biri belirti yk diye ağlarSabahtan beri midemde bi gariplik var... bulanmıyo ama bi garip istifrada yok.. Allahım bu belirti gerçek olsun bari yauf
ağzın bal yesin inşallah hayırlısıYarın alıyım bari Bi kaç tane testkıız çoğul konuşuyorsun bak Allah söyletiyor benden demesi
Ben o markanın gebelik testini alıyorum canım, burda başka marka yok çünkü. Albi var bide onun olumsuz yorumları çok. Ovülasyon testini internetten alsan aslında daha hesaplı olur senin için. Çok fiyat söylemiş eczane ya
yok hala çıkmadı yarın çıkar herhalde. netimizin kotası düştü kk zor açılıyor. kendi netimde bitti. siz napıyorsunuzbu topiğin hatunları nerdeeeeeeeeeeeee
Kedilervekitaplar ve @anonimbirbayan uyuyorlar kesinnnnnnnn
DusunceBulutu sonuç çıktıda bizmi bilmiyos yoksa kızzzzzzzzzzzzz
Bende diyorum nerde kaldı bu kızağzın bal yesin inşallah hayırlısıal tabi
yok hala çıkmadı yarın çıkar herhalde. netimizin kotası düştü kk zor açılıyor. kendi netimde bitti. siz napıyorsunuz
Öğlen molası falan yok mu şu manzaraya karşı Bi kahve çay içecekBen ama ben göremiyorum
Anca böyle kaçarsam
İlk günki gibiOhh biraz nefes almak seninde hakkn
Ne güzel kızzz
Aşkınız taze kalıyor
Hadi inşallah yaSabahtan beri midemde bi gariplik var... bulanmıyo ama bi garip istifrada yok.. Allahım bu belirti gerçek olsun bari yauf
Heyecanla senin sonucu bekliyorum kız, gün içinde ve gece yarısından sonra kontrol et, belki erken çıkarağzın bal yesin inşallah hayırlısıal tabi
yok hala çıkmadı yarın çıkar herhalde. netimizin kotası düştü kk zor açılıyor. kendi netimde bitti. siz napıyorsunuz
eski öğrencilerimin fotosuna bakıyordum çok özledim onları.ya da bilmiyorum çok duygusalım bugünBende diyorum nerde kaldı bu kız
beni de heyecanlandırıyorsun vallaÖğlen molası falan yok mu şu manzaraya karşı Bi kahve çay içecek
İlk günki gibi
Hadi inşallah ya
Heyecanla senin sonucu bekliyorum kız, gün içinde ve gece yarısından sonra kontrol et, belki erken çıkarsen battan kaç gün önce test yapmıştın canım? 5gün var benim, kaset testte çıkar mı acaba
Bu manzara 9 kattan. Ben 5inci kattayım. Öğle arası yarım saat, herkes aynı anda çıkıyor molayaÖğlen molası falan yok mu şu manzaraya karşı Bi kahve çay içecek
İlk günki gibi
Hadi inşallah ya
Heyecanla senin sonucu bekliyorum kız, gün içinde ve gece yarısından sonra kontrol et, belki erken çıkarsen battan kaç gün önce test yapmıştın canım? 5gün var benim, kaset testte çıkar mı acaba
Bata kaç gün var yerleşme kanaması dır belkiVeee üsttekini yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem geldi ahksvajabsj regl geliyo... mide bana diyomişki regl geliyo heveslenme
normal kaset testte de çıkabilireski öğrencilerimin fotosuna bakıyordum çok özledim onları.ya da bilmiyorum çok duygusalım bugün
beni de heyecanlandırıyorsun valla5 gün varken yaptım ama kimse görmedi burda kameran güzelse yap çek atsana yorumlayalım. birliktelikten sonra 10 gün geçtiyse çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?