- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.321
Kameram iyi çekerde ilki tuttuysa birliktelikten 15 gün geçiyor, sondaki tuttuysa daha vareski öğrencilerimin fotosuna bakıyordum çok özledim onları.ya da bilmiyorum çok duygusalım bugün
beni de heyecanlandırıyorsun valla5 gün varken yaptım ama kimse görmedi burda kameran güzelse yap çek atsana yorumlayalım. birliktelikten sonra 10 gün geçtiyse çıkabilir
Tüh ya zor tabiBu manzara 9 kattan. Ben 5inci kattayım. Öğle arası yarım saat, herkes aynı anda çıkıyor molaya
sence oraya gidebilme ihtimalim var mıdır
al çabuk al inşallah ilki tutmuştur sonraki tutsa da olur tutsun da hayırlısıylaKameram iyi çekerde ilki tuttuysa birliktelikten 15 gün geçiyor, sondaki tuttuysa daha var2tane test alıyım bu gün bari
Tüh ya zor tabi
Güzel haberler veririm inşallahal çabuk al inşallah ilki tutmuştur sonraki tutsa da olur tutsun da hayırlısıyla
inşallah inşallahGüzel haberler veririm inşallah
cukulatam starda bir kadın burç yorumluyor bak. doğum haritası da bakıcakmış
işim gücüm olsa da yollasam keşkeparalar hala hesabıma yatmadı
yaa kıyamam sanaişim gücüm olsa da yollasam keşke
Bata kaç gün var yerleşme kanaması dır belki
çukum bu 5. ev bizi maffetiyok canım ya regl gibi bildiğin
Sışardayım canım ben yacukulatam starda bir kadın burç yorumluyor bak. doğum haritası da bakıcakmış
O gezegenleri bi bulursam ghavahhaha bütün astologlar kova burcları hamileee diye bağırıyo bana gülmedi burcum bileçukum bu 5. ev bizi maffeti
erken yımırtlamışsın o zaman bacımO gezegenleri bi bulursam ghavahhaha bütün astologlar kova burcları hamileee diye bağırıyo bana gülmedi burcum bileve daha 27si bat. 3 gün erken oldum ilk defa hhahahha
Erkende olsa geçte olsa bi poka yaramıyo artıkerken yımırtlamışsın o zaman bacım
ben gezegenimi değiştirebiliyormuyumErkende olsa geçte olsa bi poka yaramıyo artıkNapalım bidahaki aya yine hazırlanırız yine hüsran yaşarız ama yıkılmayız ahhahajahh ergenler gibi konustum
ben gezegenimi değiştirebiliyormuyum
sevmecdim ben bu astroloji işinihahahahhahahahah bunun için bi başvuru formu oluşturalım
böyle yerleşme kanaması görenler var.test yapın benceSelam kızlar. Bu bebek işini boşvermiştim zaten olmuyor diye. Şimdi size aklımı karıştıran karmaşık bir şey yazacağım.
31 Ekimde adet oldum. 8 Kasımda yumurtlama sancıları yaşadım. 11 Kasımda göğüslerimde hassasiyet ve ağrı başladı.8inde ve 11inde ilişki olmuştu. 21 Kasımda kahverengi akıntım başladı (bende adet habercisidir adetten birkaç gün önce baslar). 23 Kasımda, yani dün sabah peceteye kırmızı kanama geldi ve ped koydum çamaşırıma erken oldum diye düşündüm, zaten erken yumurtlamıştım. Fakat kanamanın devamı gelmedi, kahverengi akıntı şeklinde devam etti. Bugün hiçbirşey yok. O kahverengi akıntı da kesildi tamamen. Göğüslerimdeki ağrı şişkinlik de geçti. Şimdi ben adet görmüş mü oldum? Göğüslerimdeki ağrı gecmese gebeliğe ihtimal verirdim ama onu eledik maalesef. Menepoza girmekten korkum aslında. Aranızda böyle olup sonraki aylar normal olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?