Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kameram iyi çekerde ilki tuttuysa birliktelikten 15 gün geçiyor, sondaki tuttuysa daha var 2tane test alıyım bu gün bari
Bu manzara 9 kattan. Ben 5inci kattayım. Öğle arası yarım saat, herkes aynı anda çıkıyor molaya
sence oraya gidebilme ihtimalim var mıdır
Tüh ya zor tabi

Selam kızlar. Bu bebek işini boşvermiştim zaten olmuyor diye. Şimdi size aklımı karıştıran karmaşık bir şey yazacağım.
31 Ekimde adet oldum. 8 Kasımda yumurtlama sancıları yaşadım. 11 Kasımda göğüslerimde hassasiyet ve ağrı başladı.8inde ve 11inde ilişki olmuştu. 21 Kasımda kahverengi akıntım başladı (bende adet habercisidir adetten birkaç gün önce baslar). 23 Kasımda, yani dün sabah peceteye kırmızı kanama geldi ve ped koydum çamaşırıma erken oldum diye düşündüm, zaten erken yumurtlamıştım. Fakat kanamanın devamı gelmedi, kahverengi akıntı şeklinde devam etti. Bugün hiçbirşey yok. O kahverengi akıntı da kesildi tamamen. Göğüslerimdeki ağrı şişkinlik de geçti. Şimdi ben adet görmüş mü oldum? Göğüslerimdeki ağrı gecmese gebeliğe ihtimal verirdim ama onu eledik maalesef. Menepoza girmekten korkum aslında. Aranızda böyle olup sonraki aylar normal olan var mı?

böyle yerleşme kanaması görenler var.test yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…