- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.341
valla ben de merak ediyorum ama kafam dağılsın diye takılıyorum
şu koyun akmı karamı belli olsavalla ben de merak ediyorum ama kafam dağılsın diye takılıyorumhemen çıksa da kurtulsak
inşallah ak olurşu koyun akmı karamı belli olsa
Ben olsam e nabız dan çıkmazdım habide yeniledimvalla ben de merak ediyorum ama kafam dağılsın diye takılıyorumhemen çıksa da kurtulsak
Göğüslerimdeki hassasiyet geçmese ben de onu düşünürdüm. Siz sanırım test sonucu bekliyorsunuz. İnşallah pozitiftir.böyle yerleşme kanaması görenler var.test yapın bence
3 kere baktım bugün yeter bence bir de gece bakarımBen olsam e nabız dan çıkmazdım habide yeniledim
Bende iki tane test aldım, ne zaman yapsamkiyarın bata 4gün kalıyor
inşallahhhhhhhhhinşallah ak olurhepimizin ak koyunları olsun
sor sor :)Bişey sorcaktım ama nasıl olsa bana cvp verilmiyor sormayım madem..
valla benmde tüm belirtiler geçti ama kan sonucu bekliyorum.inşallah canım sağol.inşallah hepimiz pozitif görürüz tez vakitte :)Göğüslerimdeki hassasiyet geçmese ben de onu düşünürdüm. Siz sanırım test sonucu bekliyorsunuz. İnşallah pozitiftir.
Sabah yapıyım bari ilk idrarla3 kere baktım bugün yeter bence bir de gece bakarım bir de işin kötüsü en son yapılan beta sonucum yazıyor ben de hevesleniyorum çıktı diye insan 4 5 tane alır sen de benim gibi çıktın yap şimdik yap yap
ya ama ağlamaSabah yapıyım bari ilk idrarlanegatif çıkarsa ağlarım Bi kaç gün bari umudum kalmasın bilerek az aldım habire yapmayım diye
vallahi ısıracam seniSabah yapıyım bari ilk idrarlanegatif çıkarsa ağlarım Bi kaç gün bari umudum kalmasın bilerek az aldım habire yapmayım diye
son 2 testi bende anlamadm cnmYa kızlar ben bugün de test yaptım çizgiler birbirine aşırı yakın son iki testte acaba testle alakalı mı bu testten hiç memnun kalmadım ya C çizgisi bile doğru düzgün görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor ya sizce testle mi alakalı
ya ama ağlamaşimdi yapma o zaman bat günü de negatif olsa ağlama
Hobim oldu ağlamak artıkvallahi ısıracam seni
kız ağlama artık
Artı med almayacağım bir daha ya sinirlerim bozdulduson 2 testi bende anlamadm cnm
kızz yeterrrrrrrrrrrrrrrr...Hobim oldu ağlamak artıkbazen uyurken kedime bakıyorum diyorum seni minicikken aldık annenden ayırdık diye ağlıyorum cuma falan yapayım bari ya, pek umutlu değilim ama insan Bi hevesleniyor yinede olmazsa diğer aya bomba gibi devam bu aydan pek Bi beklentim yok zaten adamı göremedim ki
en iyisi innovita.. öneririm cnmArtı med almayacağım bir daha ya sinirlerim bozduldu
Regş olursam alırım canımkızz yeterrrrrrrrrrrrrrrr...
herifin geliyor zaten bi sal kendini...
git güzel güzel evini temizle..
sonra kendini bakımını yap
cicilerini hazırla...
stresi köşeye at
en iyisi innovita.. öneririm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?