Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olsam e nabız dan çıkmazdım habide yeniledim

Bende iki tane test aldım, ne zaman yapsamki yarın bata 4gün kalıyor
3 kere baktım bugün yeter bence bir de gece bakarım bir de işin kötüsü en son yapılan beta sonucum yazıyor ben de hevesleniyorum çıktı diye insan 4 5 tane alır sen de benim gibi çıktın yap şimdik yap yap

Göğüslerimdeki hassasiyet geçmese ben de onu düşünürdüm. Siz sanırım test sonucu bekliyorsunuz. İnşallah pozitiftir.
valla benmde tüm belirtiler geçti ama kan sonucu bekliyorum.inşallah canım sağol.inşallah hepimiz pozitif görürüz tez vakitte :)

Sabah yapıyım bari ilk idrarla negatif çıkarsa ağlarım Bi kaç gün bari umudum kalmasınbilerek az aldım habire yapmayım diye

Ya kızlar ben bugün de test yaptım çizgiler birbirine aşırı yakın son iki testte acaba testle alakalı mı bu testten hiç memnun kalmadım ya C çizgisi bile doğru düzgün görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor ya sizce testle mi alakalı

Eklentiler

• EB9B7F9A-ACF3-486C-83EA-01D0165C1508.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
son 2 testi bende anlamadm cnm

ya ama ağlama şimdi yapma o zaman bat günü de negatif olsa ağlama

vallahi ısıracam seni
kız ağlama artık
Hobim oldu ağlamak artık bazen uyurken kedime bakıyorum diyorum seni minicikken aldık annenden ayırdık diye ağlıyorum cuma falan yapayım bari ya, pek umutlu değilim ama insan Bi hevesleniyor yinedeolmazsa diğer aya bomba gibi devambu aydan pek Bi beklentim yok zaten adamı göremedim ki

kızz yeterrrrrrrrrrrrrrrr...
herifin geliyor zaten bi sal kendini...
git güzel güzel evini temizle..
sonra kendini bakımını yap
cicilerini hazırla...
stresi köşeye at
Artı med almayacağım bir daha ya sinirlerim bozduldu
en iyisi innovita.. öneririm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…