- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.361
sen ne zaman istersen o zaman yap ama üzülme dediğin gibi diğer aya bombaHobim oldu ağlamak artıkbazen uyurken kedime bakıyorum diyorum seni minicikken aldık annenden ayırdık diye ağlıyorum cuma falan yapayım bari ya, pek umutlu değilim ama insan Bi hevesleniyor yinede olmazsa diğer aya bomba gibi devam bu aydan pek Bi beklentim yok zaten adamı göremedim ki
inşallah gerek kalmazRegş olursam alırım canım
ben anlatamıyorum bu kızasen ne zaman istersen o zaman yap ama üzülme dediğin gibi diğer aya bomba
hormonlarben anlatamıyorum bu kıza
İnşallahinşallah gerek kalmaz
enişteyi tanısak kızacazhormonlar
onunda işi buysa napsınenişteyi tanısak kızacaz
şu kızı tek bırakma diye
o zaman bizim kız ağlamaya devamonunda işi buysa napsınne zaman ki emeklilik
genelde kullanan ve seven var cnm kaset oBu test nasıl
Şaka bi yana öyle ya baluşum, bu ay olmazsa öbür ay, aylar çuvala mı girdi sankikızz yeterrrrrrrrrrrrrrrr...
herifin geliyor zaten bi sal kendini...
git güzel güzel evini temizle..
sonra kendini bakımını yap
cicilerini hazırla...
stresi köşeye at
en iyisi innovita.. öneririm cnm
Aynen öyle bebişimsen ne zaman istersen o zaman yap ama üzülme dediğin gibi diğer aya bomba
Bi kulaklarını çekiverin ya hayrınıza olmazmıenişteyi tanısak kızacaz
şu kızı tek bırakma diye
Daha 15sene var emeklisine, yol bekleyip durcaz gari Napalım bile isteye kabul ettik artıkonunda işi buysa napsınne zaman ki emeklilik
ohhh beeeeeeeeeeeeeeeŞaka bi yana öyle ya baluşum, bu ay olmazsa öbür ay, aylar çuvala mı girdi sankiyarın temizlik yapayım Bi bakım yapayım havaya gireyim
Aynen öyle bebişim
Bi kulaklarını çekiverin ya hayrınıza olmazmı
Daha 15sene var emeklisine, yol bekleyip durcaz gari Napalım bile isteye kabul ettik artık
çok sevmişsin demek ki yoksa kolay değil :) kıymetini bilsin enişte herkes kabul etmezŞaka bi yana öyle ya baluşum, bu ay olmazsa öbür ay, aylar çuvala mı girdi sankiyarın temizlik yapayım Bi bakım yapayım havaya gireyim
Aynen öyle bebişim
Bi kulaklarını çekiverin ya hayrınıza olmazmı
Daha 15sene var emeklisine, yol bekleyip durcaz gari Napalım bile isteye kabul ettik artık
Bende iyice sinir oldum gajsgjsbshsevmecdim ben bu astroloji işini
işime gelmedi
Yok kuzum uyumuyorumbu topiğin hatunları nerdeeeeeeeeeeeee
Kedilervekitaplar ve anonimbirbayan uyuyorlar kesinnnnnnnn
DusunceBulutu sonuç çıktıda bizmi bilmiyos yoksa kızzzzzzzzzzzzz
Geldim ki ama yaaaa sacimi cekme agridiii
BEn geldiiimmm
tum ogretmenlerin, ogretmen adaylarinin, esi ogretmen olanlarin herkesin ogretmenler gunu kutlu olsun
Yok kuzum uyumuyorum
Sizin saatle 6da uyudum 2de uyandim annemlere geldim kek yaptim firinda helva kavurucam hazirlik var gelin adayi geliyor tanismaya annemlerle
Geldim ki ama yaaaa sacimi cekme agridiii
Evettt burda konulari acilan hic sevilmeyen gorumcelerdeb olucamgörümcemi oluyon
görümce görmiyim seni ömrümceEvettt burda konulari acilan hic sevilmeyen gorumcelerdeb olucam
son olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYeni bat 22 Aralık canımParesilaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?