- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.401
Hahahha gozunuzu ayirmayin ordan
Ay demi ya kıymetimi bilsin dur diyim de azcık övsün bana iltifat etsin
Yakın zamanda bdvyi kontrol etmek lazım, yeni görümce konularını ahhahahşaka bir yana sen gibi görümce herkese nasip olsun aaay
Benimde iki görümce var, bende çok tatlı bir yengeyi ayyykendimi övesim var hahahahah
Bacım nasılsın oğlan evde okulu iptal ettik benden dolayi bütün gün hem ev işi hem oğlan giremiyorum
Ben büyüğünü bir kaşık suda boğarm..Ahh ahh hic sorma hepsi ayni
Hahaha ben kendi gorumcelerimide cok severim cok tatlilar gorumcelik gormedigim icin yapmam bende
Yerleşmede olabilir.. Uzan dinlen.. Kalkmaarkadaşlar biraz karnımın altı ağrıdı yarım saat sonrada kahverengi akıntım oldu. inşallah kimyasal değildirnasipte öte yol yok tabi
Kız daha yerleşmedinmiiiBacım nasılsın oğlan evde okulu iptal ettik benden dolayi bütün gün hem ev işi hem oğlan giremiyorum
inşallah. . şu tarhanayı da yapıyım yatıcamBen büyüğünü bir kaşık suda boğarm..
Ortancası cok tatlı kıyamam
Küçüğü nötr
Yerleşmede olabilir.. Uzan dinlen.. Kalkma
Kız daha yerleşmedinmiii
Cok özlüorussss
Yorma kendini bırak şimdi tarhanayıinşallah. . şu tarhanayı da yapıyım yatıcam
acıktık beyefendi düşünse yemek söylerdi dışarıdan.neyse bitti işim zaten sağol canısıYorma kendini bırak şimdi tarhanayı
Ah bu enişteler....acıktık beyefendi düşünse yemek söylerdi dışarıdan.neyse bitti işim zaten sağol canısı
Anaammm
Benimde görümce olasım geldi
Ahh belli seninde çok tatlı bi yenge olduğun kuzuum
Ay demi ya kıymetimi bilsin dur diyim de azcık övsün bana iltifat etsin
Yakın zamanda bdvyi kontrol etmek lazım, yeni görümce konularını ahhahahşaka bir yana sen gibi görümce herkese nasip olsun aaay
Benimde iki görümce var, bende çok tatlı bir yengeyi ayyykendimi övesim var hahahahah
Benim iki tane ikiside uzak gidincede iyiler o yuzden kafa rahatBen büyüğünü bir kaşık suda boğarm..
Ortancası cok tatlı kıyamam
Küçüğü nötr
Yerleşmede olabilir.. Uzan dinlen.. Kalkma
Kız daha yerleşmedinmiii
Cok özlüorussss
Var cukumhahahahah olcan mı görümceee varmı erkek kardeşin baloncukum
bende de baş belası bi elti var amaaan evlerden uzak
Büyüğünü mezara gönderesim var..Benim iki tane ikiside uzak gidincede iyiler o yuzden kafa rahat
Çok tatlısın
Yerleşme olabilir kuzum ayaklarını uzat dinlen, üst raflara yükseğe falanda uzanmaarkadaşlar biraz karnımın altı ağrıdı yarım saat sonrada kahverengi akıntım oldu. inşallah kimyasal değildirnasipte öte yol yok tabi
Sizin gibisini bulmuşlar şükretsimler o gelinlerHahahha gozunuzu ayirmayin ordan
Hepimizden cok iyi gorumce olurr biz diger gorumceler gibi degiliz❤❤
Valla mütevazi olamayacağım tatlı Bir yengeyimdirhahahahah olcan mı görümceee varmı erkek kardeşin baloncukum
bende de baş belası bi elti var amaaan evlerden uzak
Yaa çok üzüldüm
olive_bluto @Papatya011 @dayler dayler @Nurzfr
Topiğimizin tatliş öğretmenleri... siz ve sizin gibi bütün güzel kalpli öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Sizi yerimm
Var cukum
2 kardeşiz.. Erkek kardeşim var :)
Büyüğünü mezara gönderesim var..
Bana hayattaki nefret duygusunu o öğretti saolsun
Ooo biz gelinle neler yapmayacaz kiohh sendende süper bi görümce olur ama ya
Yerleşme olabilir kuzum ayaklarını uzat dinlen, üst raflara yükseğe falanda uzanma
Sizin gibisini bulmuşlar şükretsimler o gelinler
Valla mütevazi olamayacağım tatlı Bir yengeyimdirbenim kaynım daha bekar, bakalım nasıl Bi eltim olacak ben büyük gelinim, en birinci mükemmel tatlı biricik harika gelin ben olurum tabisi
Ooo biz gelinle neler yapmayacaz ki
Ama kardeşim eski sevgilisiyle evlenseydi aman aman
Beni annemi eşimi babamı felan kıskanıyorduahaahahhahahahha niye ya sıkıntılı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?