- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.441
ooooooo kimler gelmişşşşşşGünaydiiiinnnn kızlar ❤❤
Ne denebilir bilemedim...nette okudum düşüğü olanlara veriyorlarmış. benimki zaten parçalı kanamaya döndü hastanedeyim sıra aldım bekliyorum.tek sıkıntım yine düşükse bir rahatsızlık var demektir. hastaneye gel git işin yoksa..
Dualarım seninle kuzum güzel haberlerle gel inşallahnette okudum düşüğü olanlara veriyorlarmış. benimki zaten parçalı kanamaya döndü hastanedeyim sıra aldım bekliyorum.tek sıkıntım yine düşükse bir rahatsızlık var demektir. hastaneye gel git işin yoksa..
ooooooo kimler gelmişşşşşş
Kuzum ya guzel haberlerle gel ❤nette okudum düşüğü olanlara veriyorlarmış. benimki zaten parçalı kanamaya döndü hastanedeyim sıra aldım bekliyorum.tek sıkıntım yine düşükse bir rahatsızlık var demektir. hastaneye gel git işin yoksa..
karetemiutandiriyorsuuuuunnnn bugün miskinlik yaptım daha yataktan çıkamadım kahvaltı hazırlamam lazım oğlan aşağıda karete yapıyor
nasıl geçtiiiiiiiiiiiiGunaydiinn
Iyi gectiii oturduk baya sohbet ettik kiz cok heyecanliydiikaretemi
nasıl geçtiiiiiiiiiiii
ayyy kıyamamIyi gectiii oturduk baya sohbet ettik kiz cok heyecanliydii
Giderken dedi heyecanim biraz gitti
Yok degilayyy kıyamam
gavurmu gelin
kız şaka ediyorumYok degil
Burda dogdu aslinda gavur sayilir
Biliyorum kuzum saka oldugunukız şaka ediyorum
farketmez
gönlü güzel olsunda
aha gitti benimki yine
hep birlikte çatlayacazCanım ne yaptın, aklımdasın merak ettim seniDusunceBulutu
Güzel haberler verir inşallahaha gitti benimki yine
hep birlikte çatlayacaz
inşallahhhhhhhhhhhhhGüzel haberler verir inşallah
Kim gitti kızaha gitti benimki yine
hep birlikte çatlayacaz
Kotu birşey yoktur inşallah tam takip edemedim ama Rabbim yardım etsinGüzel haberler verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?