- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.421
Beni annemi eşimi babamı felan kıskanıyordu
Sen düşün
Cok şükürrrrryokkk artıkkk amann ucundan yırtmışsınız vallaaa
Bu aralar vaktim olmuyor girmeye askossBugünHemsirecik yoktu yaa
Gonderelim mezara gitsinVar cukum
2 kardeşiz.. Erkek kardeşim var :)
Büyüğünü mezara gönderesim var..
Bana hayattaki nefret duygusunu o öğretti saolsun
Basi sagolsun
Kurban olsunlar bize
Yerleşme olabilir kuzum ayaklarını uzat dinlen, üst raflara yükseğe falanda uzanma
Sizin gibisini bulmuşlar şükretsimler o gelinler
Valla mütevazi olamayacağım tatlı Bir yengeyimdirbenim kaynım daha bekar, bakalım nasıl Bi eltim olacak ben büyük gelinim, en birinci mükemmel tatlı biricik harika gelin ben olurum tabisi
Ay inşallah geçinecek biri olsun da, çok çatışıeız yoksaİnşallah çok tatlış bi eltin olur kuzuuumen birinci gelin sensin amaaa
Oyy kuzum seni sormaya girmiştim valla, hadi bakalım şifa olur inşallahlekelenme pembeye dönünce eşimi gönderip progestan aldırdım 100 mg inşallah şifa olur. önceki düşüğümde de kahverengi leke 2gün sürmüştü doktora gitmiştim hiçbir şey vermemişti.ertesi gün gece acile gitmiştim yine bir şey vermemişlerdi.sabahına düşük yapmıştım.keseyi bile görmüştüm. bu sefer kendi göbeğimi kendim kesicem bakalım inşallah işe yarar nasipte varsa
Canım regl gününe daha çok varmış ama bu dediğin belirtilerin hepsi bende de var, benim bata 4gün var. Hadi inşallah bebiş habercisidir bunlarYa kızlar bir şey sorucam regl günüme daha 13 gün var yumurtlamamın üzerinden de 5 gün geçti göğüslerimde büyüme var ve uçları çıktı normalde benim göğüs uçlarım yok gibi bir şey şuan baya çıkıklar be hafif ağrıaı var aşırı gazım oluyor ve geceleri sıcak basıyor üstüm açık yatıyorum sebebi ne acaba
HahaaayttGonderelim mezara gitsin
Basi sagolsun
Kurban olsunlar bize
@olive_bluto @Papatya011dayler dayler @Nurzfr
Topiğimizin tatliş öğretmenleri... siz ve sizin gibi bütün güzel kalpli öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Canlarımmm cooooook teşekkür ederim, tum ogretmenlerimizin gunu kutlu olsunnnnnn
inşallah çok sağol.Ay inşallah geçinecek biri olsun da, çok çatışıeız yoksa
Oyy kuzum seni sormaya girmiştim valla, hadi bakalım şifa olur inşallahrahime iyi gelecek yiyecekler yesen kuzum, bide kanını sulandıracak şeyler tüketme. İnşallah düzelir kuzum benim, sıkma canını
Canım regl gününe daha çok varmış ama bu dediğin belirtilerin hepsi bende de var, benim bata 4gün var. Hadi inşallah bebiş habercisidir bunlar
Hahaaaytt
yok çıkmadı daha :) yarın çıkar artıkKan sonucu daha çıkmadı mı ya?DusunceBulutu
Uyumazsan 12den sonra da kontrol et canıminşallah çok sağol.
yok çıkmadı daha :) yarın çıkar artık
13 gün varmış daha gebelik bu kadar erken belirti verirmi bilmiyorumYa kızlar bir şey sorucam regl günüme daha 13 gün var yumurtlamamın üzerinden de 5 gün geçti göğüslerimde büyüme var ve uçları çıktı normalde benim göğüs uçlarım yok gibi bir şey şuan baya çıkıklar be hafif ağrıaı var aşırı gazım oluyor ve geceleri sıcak basıyor üstüm açık yatıyorum sebebi ne acaba
Ben aslanım, eşim başak, benim yükselen terazi. Sosyal alandan destek ne oluyor yaTakip ettiğim astrolog paylaşmış eşim aslan ben kova ikimizede çocuk şansı diyo gakabajaj 30 kasımdan sonra gerçekleşecekmişaralık ayında da tutmazsa ben doktora gidiyom gezegenlerlik iş değil demekki
Eki Görüntüle 2727637
Ben aslanım, eşim başak, benim yükselen terazi. Sosyal alandan destek ne oluyor ya
tmm kuzumBu aralar vaktim olmuyor girmeye askoss
aman diyim riskli değilmi kuzumlekelenme pembeye dönünce eşimi gönderip progestan aldırdım 100 mg inşallah şifa olur. önceki düşüğümde de kahverengi leke 2gün sürmüştü doktora gitmiştim hiçbir şey vermemişti.ertesi gün gece acile gitmiştim yine bir şey vermemişlerdi.sabahına düşük yapmıştım.keseyi bile görmüştüm. bu sefer kendi göbeğimi kendim kesicem bakalım inşallah işe yarar nasipte varsa
bu astrolojiye güven olmuyorEee hani oğlakta da oluyoduuuu
Banane yaaa
nette okudum düşüğü olanlara veriyorlarmış. benimki zaten parçalı kanamaya döndü hastanedeyim sıra aldım bekliyorum.tek sıkıntım yine düşükse bir rahatsızlık var demektir. hastaneye gel git işin yoksa..tmm kuzum
aman diyim riskli değilmi kuzum
bu astrolojiye güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?