- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.461
sen gülmektenKim gitti kız
Haaaaa şimdi düştü jeton bacım kafa gitti benimsen gülmekten
kıyamammmmmmmHaaaaa şimdi düştü jeton bacım kafa gitti benimguzelce yiyim dedim sonra bulandim poffffff
Çok sert oldu bacım yumusatsaydinsennnnnn
alıştırmamışsın cocuğuÇok sert oldu bacım yumusatsaydinoğlana yardım et diyorum sen yap diyo
Ben halime şükrediyorum bacım valla oğlanda yaşadıklarımdan sonra çok şükür diyorumkıyamammmmmmm
tatlı şeyler bunlar
sağlıkla kucağına alda gerisi hikayeBen halime şükrediyorum bacım valla oğlanda yaşadıklarımdan sonra çok şükür diyorum
Inşallah kuzum hepimiz inşallahsağlıkla kucağına alda gerisi hikaye
O senin görevin diyor bir laflar biliyor ben kalıyorum ortada en iyisi hoc bulaşmamakalıştırmamışsın cocuğu
ben döverdimO senin görevin diyor bir laflar biliyor ben kalıyorum ortada en iyisi hoc bulaşmamak
Tövbe de beya dövülür mu bacım beni polise şikayet eder zatenben döverdim
tam afacanTövbe de beya dövülür mu bacım beni polise şikayet eder zatenpoposuna bile şiplatmadik daha
Seninde erkek beben olsun ikiz insallab tepende takla aşsinlartam afacan
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhSeninde erkek beben olsun ikiz insallab tepende takla aşsinlar
Oğlak 30 kasımdan öncesiymiş bu 30 kasımdan sonrasıymışEee hani oğlakta da oluyoduuuu
Banane yaaa
Amin amin inşallahKotu birşey yoktur inşallah tam takip edemedim ama Rabbim yardım etsin
Benim akşamdan kalan bulaşıklarım duruyor dahaKahvaltıyı kim kaldiracak ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?