- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.601
Hayirlisi olsunAyy bilemedim ya
Evettt herkesten gelsin guzel haberAmin canim, insallahhhay bitmeden birkaç kişi daha duyalim hamis diye
Tamam kuzummmm
Soğan kürü bazı insanlarda ters tepiyor gelinimSoğan kürünü yapıcam ama, içmeye başladığımdan beri kistim arada hafif hafif ağrı yapıyor, yumurtlama dönemine girdiğim için olabilir mi bu ağrı acaba, yoksa kürü mü bıraksam?
Cuku cukuuu
Tam da alışmıştım tadına, eyy. Bırakayım bari, daha 5 gün falan olmuştu.Soğan kürü bazı insanlarda ters tepiyor gelinim
Benimde kafamı bozdular cukumah bebişim çukulatalı kekini üzdüler bu astrologlar
Ağrın ağırmı?Tam da alışmıştım tadına, eyy. Bırakayım bari, daha 5 gün falan olmuştu.
Yok zaten regl değilim, iki gün sonra başladım. Ağrım da çok hafif hafif günde bir iki kez oluyor öyle sağ kasığımda. Adet başlangıcımdan 16. gün bugün.Benimde kafamı bozdular cukum
Ağrın ağırmı?
Onun günleri vardı
Regl denk gelmiyordu diye biliyorm
Allah allah yaYok zaten regl değilim, iki gün sonra başladım. Ağrım da çok hafif hafif günde bir iki kez oluyor öyle sağ kasığımda. Adet başlangıcımdan 16. gün bugün.
1 gün belki sapmıştır diye korkuyorum bir yıl yılmadan test yaptım ama bu sefer umutlanınca yapmaya korktumHayırlısı olsun, hos geldin aramizadileriz cift cizgiyi gorursun bu kez, olmasa bile denemeye hep devam ama nasil dayaniyorsun hadi yap artik
Boşver üzülme ya nolcak, ben zaten hayatımdaki her şeyi çok geç ve çok zor elde ettim, hep çabalamam gerekti, ben bu duruma o kadar alışkınım ki. Allah kıymetini daha çok bileyim diye çabalamamı istiyor benim, öyle düşünüyorum.Allah allah ya
Yaaa kıyamam sana ne güzel dedin..Boşver üzülme ya nolcak, ben zaten hayatımdaki her şeyi çok geç ve çok zor elde ettim, hep çabalamam gerekti, ben bu duruma o kadar alışkınım ki. Allah kıymetini daha çok bileyim diye çabalamamı istiyor benim, öyle düşünüyorum.
Hadi evleneyim deyip çat diye hayatının aşkıyla karşılaşanlar var, çocuk istiyorum deyip aynı ayda hamile kalanlar var, istediği işten daha parmağını oynatmadan teklif alanlar var, hayatındaki en büyük terslik tırnağının kırılması olan insta premsesleri var, bir de biz varız.Yaaa kıyamam sana ne güzel dedin..
Bende kendim için hep öyle düşünüyorum
Buda bizim sınavımız işte
MiyavvvvHadi evleneyim deyip çat diye hayatının aşkıyla karşılaşanlar var, çocuk istiyorum deyip aynı ayda hamile kalanlar var, istediği işten daha parmağını oynatmadan teklif alanlar var, hayatındaki en büyük terslik tırnağının kırılması olan insta premsesleri var, bir de biz varız.
Biz bu hayatın sokak kedileriyiz.
Tam anlattığın gibi bir arkadaşım vardı, kendini över över över dinlerken yorulursun. En son birgün kızlardan biri kendini övme bırak başkaları seni övsün deyip güldü, söylemez olaydı.Miyavvvv
Olsun bee gelin...
En azından kendimizle barışığız.. Bizi seven insanlar var.... Öyle yada böyle gidiyor bu hayat...
Bazı insanlar mutlu olmak için kendi kendini övüp dünya merkezinde sanıyor..
Ya öyle olsaydın
Haklısın, icinden ne zaman gelirse o zaman yap1 gün belki sapmıştır diye korkuyorum bir yıl yılmadan test yaptım ama bu sefer umutlanınca yapmaya korktum
Ben öyle insanlarla muhattap olmamayı tercih ediyorumTam anlattığın gibi bir arkadaşım vardı, kendini över över över dinlerken yorulursun. En son birgün kızlardan biri kendini övme bırak başkaları seni övsün deyip güldü, söylemez olaydı.
Ben kendimi övmesem kimse beni övmüyor, yapayalnızım, yüzüm kırıştı, yaşlandım, kimse beni sevmiyor diye bir başladı anlatmaya. Keşke kendini övseydi de saatlerce dinleseydik durumuna geldik o üzüntüsünü görünce.
En güzeliBen öyle insanlarla muhattap olmamayı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?