Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 yaşındayım 4 yılllık evliyim 1 yıldır istiyoruz artık yumurtlama takip etmekten yoruldum zaten adetlerim düzenli ve yumurtlama günü karın ağrısından anlıyorum bu ay saldım gitti ama yumurtladığımı düşündüğüm günler civarında ilişki oldu ilişkiden sonra bişeye dikkat etmedim 1 yıldır kıpırdamadan bir saat yatıyorum ama olmadı yine yattım 15 dk falan ama çok değil bu sefer bat 25 kasımdı bir gün geçti ama ilk kez adet belirtilerim yok sanki bu ay oldu gibibir yıldır negatifi görmekten yoruldum bu ay da adet geçmesini beklicem bir gün geçti içim kıpır kıpır bana da dua edin olur mu

27 yaşındayım 4 yılllık evliyim 1 yıldır istiyoruz artık yumurtlama takip etmekten yoruldum zaten adetlerim düzenli ve yumurtlama günü karın ağrısından anlıyorum bu ay saldım gitti ama yumurtladığımı düşündüğüm günler civarında ilişki oldu ilişkiden sonra bişeye dikkat etmedim 1 yıldır kıpırdamadan bir saat yatıyorum ama olmadı yine yattım 15 dk falan ama çok değil bu sefer bat 25 kasımdı bir gün geçti ama ilk kez adet belirtilerim yok sanki bu ay oldu gibibir yıldır negatifi görmekten yoruldum bu ay da adet geçmesini beklicem bir gün geçti içim kıpır kıpır bana da dua edin olur mu kben

Merhaba, bende aranıza yeni katıldım Biz eşimle bebek düşünmeye başlayalı 2. Ayımıza girdik maalesef ilk ay denememiz başarısız. Bu ay ovülasyon testi ile denemeye başladım. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Bu arada beklenilen adet tarihim 17.12.2020 dilerim bu kez bebeğimin haberini alırım

Hayırlısı olsun, hos geldin aramiza dileriz cift cizgiyi gorursun bu kez, olmasa bile denemeye hep devam ama nasil dayaniyorsun hadi yap artik

İnşallah gönlüne göre olur
Bu kadar çıkıyor işte. Evde bebek battaniyesi örmeye sardım, hem zaman geçiyor hem hoşuma gidiyor. Bu halde anca bu kadar çıkıyor akıldan işte
Yani mantıken bebek battaniyesi örünce akıldan çıkmaz
Bana hediye edecen demi
Kuzucuklarrrr nasilsinizzzzzzz
İyi cnm sen nasılsın

aa evet oooo onun yazdıklarını söylüyodum burada ulen yanlış bilgiler veriyomuşum demekki. Ne biliyim depremler yangınları falan bilince dedim vardır bi bildiği

aynen öyle tek ilişkiyle olanlar bile var bende artık takmamaya karar verdim ya. Napiyim zorla olacak bişey değilki bu. Hadi olsun dediğinde de olmuyor. Vakti zamanı var işte o zaman gelecek. Biz ağlayalım sızlayalım o yine geleceği zamanda gelecek. Şu kısacık dünyada canımı sıkamam üzemem kendimii bee Olmuyosa da tek anne baba olamayan insanlar biz değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…