Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sivasta bi anne yeni doğurduğu çocuğunu sokağa bırakmış hemde çırıpçıplak Allahımmm biz bu kadar uğraşırkennnnnn
Soğuktan öldü o bebek nasıl içim yandı anlatamam ya, bakmayacaksın bari götür yuvaya falan ver, niye ölüme terkediyorsun ki...

ben de öyle düşünüyorum yoksa sürekli aynı şeyi düşük kimyasal yaşarım hastaneye hastane koştur dururum. ama bir yandan da negatifse onca değerlendirmeye rağmen olmuyor anlamı çıkar. hangisi kötünün iyisi bilemedm. neyse çok üzerine düşünmek istemiyorum kebapla biraz keyfim yerine geldi. bir başkadır dizisine başladım baya sardı

Bitanesin kuzummm yazarım tabiki

Oh sukuuur cnm
Aminnnnn insallahhh canim benim

Kayinvalidemi
Daylerim hamilesin n çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bir mucizee nin
Kayınbabası vefat etmiş

Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun kuzucum
Yaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim size de sabırlar versin bir mucizee
Allah razı olsun canm benim

Merhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.

Eklentiler

• FD18861F-5254-43C5-B7DF-16C83C51FBCF.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 54
  • BE826382-A031-4975-84E3-B36D031D92DE.webp
    107 KB · Görüntüleme: 45
Ya valla saatini bilmem de ben bunu ertesi gün de görsem havalara uçardım valla
Bence pozitiftir sonuç

cukulatam kızzzz senin dediğin astroloğun baş harfleri N.D. Mi?
Valla ben o kadına haritamı baktırmıştım yakın dönem tahminlerinden hiç biri çıkmadı,çok olumsuz şeyler söylemişti genelde deprem filan tahmin ediyor dünyanın vaşka yerinde olsa ben bildim diyecek nerdeyse azıcık şov yapıyor

Ben iyiyim kuzum da eşim çok düşünceli yorgun huzursuz inşallah bu günlerde geçer de neşesi yerine gelir

Sağol hemşirem Allah razı olsun
Allah yardımcısı olsun zor...
Baba sonuçta.... hayat yokluğuda alışmayı öğretiyor malesef..
Allah hayırlı evlat versin..
Kimisi mal mülk peşine düşer 2 haftada.. Kimisi başka şeye..
Kimiside böyle yas tutar saygılıcA
Dayanamadım test yaptım Bi tane, tek çizgi adet ağrılarım da başladı zaten, bata 3gün var olsaydı çıkardı. Bende elendim galiba
Kıyamam sana.. Olmaması normal bebeğim eşin yk yani..
Sen önümüzdeki maçlara bakacaksn

İlk 10 dk içinde çıkan çizgi doğrudur derler.. Genellikle sonrası kuruma çizgisi oluyormuş..
Eğer evde tesr varsa yarn ilk idrarla yapıp bekleyin.. Varsa hemen çıkacaktır..

Senin haritana ben bakcam

Dayanamadım test yaptım Bi tane, tek çizgi adet ağrılarım da başladı zaten, bata 3gün var olsaydı çıkardı. Bende elendim galiba
Aman tek çizgiye ne bakıyorsan 2 çizgi olsa bile negatif oluyor. çok beklentiye girmemek en iyisi. boşver cukulatam demişti sanırım olacağı varsa tek ilişki ile bile olur. düşünmemek en iyisi ama burada düşünmemek imkansız. çok fazla beklentiye giriyoruz. Ben artık girmicem akışına bırakcam olursa olur sen de öyle yap bence. kendinize iyi bakın

Kızlar günaydınnn nasılsınız? Yeni hamileler var mı bakalım

Ben de örgü işine sardım birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım. O kadar daldım ki foruma girmedim. Biraz da aklımdan çıksım diye tabi

Benim de bugün bat günü bakalım beklemedeyim, regl ağrılarım var gibi muhtemelen gelecek yine meret

Aynen öyle canım hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Aklından çıkmamş yinede ama kuzum

Aynen öyle canım hayırlısı

Hakkında hayırlısı olsun kuzum, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Sende kendine iyi bak bulutçum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…