- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.561
Soğuktan öldü o bebekSivasta bi anne yeni doğurduğu çocuğunu sokağa bırakmış hemde çırıpçıplakAllahımmm biz bu kadar uğraşırkennnnnn
ben de öyle düşünüyorum yoksa sürekli aynı şeyi düşük kimyasal yaşarım hastaneye hastane koştur dururum. ama bir yandan da negatifse onca değerlendirmeye rağmen olmuyor anlamı çıkar. hangisi kötünün iyisi bilemedm. neyse çok üzerine düşünmek istemiyorum kebapla biraz keyfim yerine geldi. bir başkadır dizisine başladım baya sardıNe diyebilirim bilmiyorum
İnşallah test yanlıştır. Sağlık ocağındaki değerinde negatif gösterir diyebilirim... Ben birinciyi atlatamadım ikinciyi atlatmak çok daha zordur eminim... En azından hiç olmamıştı dersin... Genetik VS ile uğraşmazsın
Senin o doktoruna ben ne deyim
Öncelikle dinlenmen iyi fikir. Biraz kafanız dağılır hem senin hem eniştenin... Biraz evliliğin tadını çıkarın... Tekrar denemeyi düşündüğünüzde En acilinden doktorunu değiştir canım
Ben seni çok sevdim ne zaman istersen yaz bana dertleşelim mutluluğumuzu paylaşalım
Bitanesin kuzummm yazarım tabikiNe diyebilirim bilmiyorum
İnşallah test yanlıştır. Sağlık ocağındaki değerinde negatif gösterir diyebilirim... Ben birinciyi atlatamadım ikinciyi atlatmak çok daha zordur eminim... En azından hiç olmamıştı dersin... Genetik VS ile uğraşmazsın
Senin o doktoruna ben ne deyim
Öncelikle dinlenmen iyi fikir. Biraz kafanız dağılır hem senin hem eniştenin... Biraz evliliğin tadını çıkarın... Tekrar denemeyi düşündüğünüzde En acilinden doktorunu değiştir canım
Ben seni çok sevdim ne zaman istersen yaz bana dertleşelim mutluluğumuzu paylaşalım
Daylerim hamilesin n çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOh sukuuur cnm
Aminnnnn insallahhh canim benim
Kayinvalidemi
Allah razı olsun kuzucum
Allah razı olsun canm benimYaa çok üzüldümAllah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim size de sabırlar versin bir mucizee
Nasılsın kuzumDaylerim hamilesin n çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun kuzucum
Allah razı olsun canm benim
Askos başınız sagolsun mekani cennet olsunDaylerim hamilesin n çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun kuzucum
Soğuktan öldü o bebeknasıl içim yandı anlatamam ya, bakmayacaksın bari götür yuvaya falan ver, niye ölüme terkediyorsun ki...
Ben iyiyim kuzum da eşim çok düşünceli yorgun huzursuz inşallah bu günlerde geçer de neşesi yerine gelirNasılsın kuzum
Sağol hemşirem Allah razı olsunAskos başınız sagolsun mekani cennet olsun
Ya valla saatini bilmem de ben bunu ertesi gün de görsem havalara uçardım vallaMerhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.
Allah yardımcısı olsun zor...Ben iyiyim kuzum da eşim çok düşünceli yorgun huzursuz inşallah bu günlerde geçer de neşesi yerine gelir
Sağol hemşirem Allah razı olsun
Kıyamam sana.. Olmaması normal bebeğim eşin yk yani..Dayanamadım test yaptım Bi tane, tek çizgiadet ağrılarım da başladı zaten, bata 3gün var olsaydı çıkardı. Bende elendim galiba
İlk 10 dk içinde çıkan çizgi doğrudur derler.. Genellikle sonrası kuruma çizgisi oluyormuş..Merhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.
Senin haritana ben bakcamYa valla saatini bilmem de ben bunu ertesi gün de görsem havalara uçardım valla
Bence pozitiftir sonuç
cukulatam kızzzz senin dediğin astroloğun baş harfleri N.D. Mi?
Valla ben o kadına haritamı baktırmıştım yakın dönem tahminlerinden hiç biri çıkmadı,çok olumsuz şeyler söylemişti genelde deprem filan tahmin ediyor dünyanın vaşka yerinde olsa ben bildim diyecek nerdeyseazıcık şov yapıyor
Canım benim çok teşekkür ederim, amin inşallahDaylerim hamilesin n çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun kuzucum
Aman tek çizgiye ne bakıyorsan 2 çizgi olsa bile negatif oluyor. çok beklentiye girmemek en iyisi. boşverDayanamadım test yaptım Bi tane, tek çizgiadet ağrılarım da başladı zaten, bata 3gün var olsaydı çıkardı. Bende elendim galiba
Aynen öyle canım hayırlısıAllah yardımcısı olsun zor...
Baba sonuçta....hayat yokluğuda alışmayı öğretiyor malesef..
Allah hayırlı evlat versin..
Kimisi mal mülk peşine düşer 2 haftada.. Kimisi başka şeye..
Kimiside böyle yas tutar saygılıcA
Kıyamam sana.. Olmaması normal bebeğim eşin yk yani..
Sen önümüzdeki maçlara bakacaksn
İlk 10 dk içinde çıkan çizgi doğrudur derler.. Genellikle sonrası kuruma çizgisi oluyormuş..
Eğer evde tesr varsa yarn ilk idrarla yapıp bekleyin.. Varsa hemen çıkacaktır..
Senin haritana ben bakcam
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, nasıl iyi hissedeceksen öyle yapAman tek çizgiye ne bakıyorsan 2 çizgi olsa bile negatif oluyor. çok beklentiye girmemek en iyisi. boşvercukulatam demişti sanırım olacağı varsa tek ilişki ile bile olur. düşünmemek en iyisi ama burada düşünmemek imkansız. çok fazla beklentiye giriyoruz. Ben artık girmicem akışına bırakcam olursa olur sen de öyle yap bence. kendinize iyi bakın
Aklından çıkmamş yinede ama kuzumKızlar günaydınnn nasılsınız? Yeni hamileler var mı bakalım
Ben de örgü işine sardım birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım. O kadar daldım ki foruma girmedim. Biraz da aklımdan çıksım diye tabi
Benim de bugün bat günü bakalım beklemedeyim, regl ağrılarım var gibi muhtemelen gelecek yine meret
Aynen öyle canım hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Sende kendine iyi bak bulutçumAman tek çizgiye ne bakıyorsan 2 çizgi olsa bile negatif oluyor. çok beklentiye girmemek en iyisi. boşvercukulatam demişti sanırım olacağı varsa tek ilişki ile bile olur. düşünmemek en iyisi ama burada düşünmemek imkansız. çok fazla beklentiye giriyoruz. Ben artık girmicem akışına bırakcam olursa olur sen de öyle yap bence. kendinize iyi bakın
Elleri kırılsın...........Sivasta bi anne yeni doğurduğu çocuğunu sokağa bırakmış hemde çırıpçıplakAllahımmm biz bu kadar uğraşırkennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?