- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.621
Enişte seviyormuAz önce de ocağın üstünde geziyordu, vurdum totosuna indirdim aşağıçok meraklı heryere bakmak koklamak istiyor, bıktırdı beni
Seviyorum tabii ayip ettinKıyamam
Diyecek bişey bulamıyorum.. Ama seni cok iyi anlıyorum
Yaaa allah yardımcınız olsn miniğim ya
Niye bizi sevmionmu
Bunun orda işi ne
Aslanım benmSeviyorum tabii ayip ettin
Islerim vardi dun 4saat araba kullandim sonra misafir derken eve geldigimde pert olmustum
Benden çok sever o, deli oluyor hayvanlaraEnişte seviyormu
Benden çok sever o, deli oluyor hayvanlarakediyi oğluşum babacım diye havalara atıp tutuyor
Aynen çok şükür, yoksa hayvan sevmeyen biriyle asla yapamazdımiyi bari orta yolda buluşmuşsnz
Kız şafak doğan güneş demiştikAynen çok şükür, yoksa hayvan sevmeyen biriyle asla yapamazdımbende yalnızım ay sonuna kadar, belki yılbaşında da yalnız olurum. Kesinleşti gelmeyeceği eşimin.
Bu günlerde güneş doğmuyor bana nedense.Kız şafak doğan güneş demiştik
Kar duasına çıkacaz sanırım bu gidişleBu günlerde güneş doğmuyor bana nedense.kar yağmadan gelemeyiz diyor, kar da yağacak gibi durmuyor hiç.
Off evet ya, hemen müftülüğe mesaj atayım kar duasına çıkalım ülke genelindeKar duasına çıkacaz sanırım bu gidişle
Yerim onun tontiş patileriniii
Bizim mutfak hep kapalı, kapıyı açık gördüğü an sessizce zıplıyo tezgaha, ayak seslerimi duyar duymaz da aşağı atlayıp kaçıyor.Yerim onun tontiş patileriniiiah bacım benimki de heryeri yıkıyor, totosuna Bi şaplak atıyorum, kaçıyor. 2 dk sonra hanıma gelip bacaklarıma sürünüyor kıyamıyorum. Yumuşak karnımı buldu eşşek sıpası
Benimki amerikan mutfak ya, öyle bir şansım yok ne yazıkkiBizim mutfak hep kapalı, kapıyı açık gördüğü an sessizce zıplıyo tezgaha, ayak seslerimi duyar duymaz da aşağı atlayıp kaçıyor.
Sabah erken gebelik testi yapmıştım. Almış onu evde gezdiriyodu. Zor aldım elinden. Ortada bisey bırakamıyoruz herşey oyuncak beyefendi için. Düşük kulaklı chuckyBenimki amerikan mutfak ya, öyle bir şansım yok ne yazıkkibende tezgaha çıktığını tasmadaki çan sesinden anlıyorum, kapıdan bakınca miyaaauv yapıp şımarıyo
O nereden çıktı yaa? Kim hamile kalmış kiUlan bu ünlüler ve fenomenler nasıl istediği ay hamile kalıyo yahahahahah
Alişanın karısı hahshsjs karşıma çıktıda kadın ocaktan sonra 2. Bebeği düşünüyorum demiş ocakta hamile kalmışO nereden çıktı yaa? Kim hamile kalmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?