Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahtan beri yatıyodum valla biraz enerji getirdiniz bana Kasık ağrısı hmm alırım bi dal Şüphelerim artıyor.
Hani böyle bir yerinizi vurursunuz morarır, dokundukça acır ya. Değişik tuhaf bir ağrıdır o. Böyle kasıklarım öyle, gıdıklanıyor gibi sanki ama bir yandan da böyle batıyor, sızlıyor, sanıyor gibi. Ortaya karışık, tuhaf durumlar içindeyim

Merhaba bisey sormak.istiyorum kızlar aşermeylehamileliğini anlayan öğrenen var mı? Ben oğluna hamile kaldığım da sabah uyanirbuyanmaz aşure kokusu almıştım. Şimdi de ikinci bebişi istiyoruz iki kez kimyasal geçirdim üst-üste şuan 3. Bati bekliyorum 6 gün var iki gün önce sabaha karşı uyandim canım közlenmiş patlıcan istedi hatta dankibyemis gibi ağzım da tadı vardı sonra tekrar uyudum. Var mi boyle yaşayanlar hissedenler

Benim karnımın alt tarafında öyle bir ağrı oluyor ki, sanki içimde bişeyleri yırtıyolar ya, geçen sabah sağa döndüm uyuyamadım sola döndüm olmadı, oturdum geçmesini bekledim, regl de olmadım gerçi ama o regl ağrısını da bayağı çekiyorum 3 gündür.

Valla bir yorum yapamayacağım canım çünkü ben kendimi bildim bileli hep aşeririm, gecenin üçünde mantılar mı dersin, börekler mi, iskenderler mi
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aslında o kadar benzer ki, vücudunu çok iyi tanıyıp bilen kadınlar anlayabiliyor çoğu zaman. Ben çok iyi mi tanıyorum bilmiyorum ama bu ay bir değişik ağrı, iki gündür bitmedi gitti. Rahim ağzını parmakla kontrole edenler falan var ama ben korkarım yapamam, bişey olur falan.

ben de yerim arada geceleri ama gece yemek için fazla değişik bir tat közlenmiş patlıcan acaba mı dedirtiyor insana

Hiç kontrole falan gerek yok ya, testler var zaten risk alma, bi de bi daha iskender deme Gece yemek sepetinde de baktım heryer kapalı gibi çünkü.
Kedilervekitaplar
Ben çok pis boğazım ya, en olmayacak zamanda böyle şeyler istiyor canım imkan varsa sipariş et benim yerime de ye, burada yok çünkü

Asıl bu zamanda açık olmaları lazım ya

İyi akşamlar canım, nasılsın?
Enerji patlaması yaşadım azicik bugün can sıkıntısindan sabah temizlik öğleden sonra poğaça tatlı derken saat bu oldu kuzum. Şimdi oturdum ağrı eşliğinde size selam vereyim dedim. Sen nasılsın canım

Yaa sende de mi şüphe var ? :)

Fıstığımmmm
Merhaba , beni de ekler misin? Maalesef kayıp yaşadığım için regl tarihini kesin bilmiyorum ama tahmini Bat:20 Aralık
İlk fırsatta ekleyeceğim canım..
Başın sağolsun, Allah sabır versin...
Ya siz beni listeye niye eklemiyosunuz kardeşim, ben kaç haftadır burda konuşuyorum, listeniz varmış ya yeni gördüm.
Yaz kızım ; BAT: 11.12.2020
Paresilaaa
Ama sen hiç bat bildirmemiştinki
İlk fırsatta ekleyeceğim canım
Iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canım. Nasılsın az kalmış minnağı kucağına almana

Kaldı ya canım bi an önce olsun artık ne valla yoruldum tasimaktan

Kiz ozmn sen bugpn yarin dogurursun . Öyle derler ya enerji patlamasi yadanuyor dpgum icin enerjini bosuna harcama dogumda lzim olucak

Enerji patlamasi! Bebis gelebilir mi her an?? Bu enerji patlamasinin hemen sonrasinda doguran cok oluyor canim:) Hayirlisi insallah

Oy maşallah, Allah enerjini bol etsin, daim kılsın canım iyiyiz çok şükür ne olsun
Yaa sende de mi şüphe var ? :)
Bata iki hafta var, net birşey yok gibi aslında ama var gibi de. Çok yoğun kasık ağrısı var, geçen aylarda olmayan bir ağrı. Acaba mı diye düşünüyorum bakalım vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…