- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.721
Hani böyle bir yerinizi vurursunuz morarır, dokundukça acır ya. Değişik tuhaf bir ağrıdır o. Böyle kasıklarım öyle, gıdıklanıyor gibi sanki ama bir yandan da böyle batıyor, sızlıyor, sanıyor gibi. Ortaya karışık, tuhaf durumlar içindeyimSabahtan beri yatıyodum valla biraz enerji getirdiniz banaKasık ağrısı hmm alırım bi dal Şüphelerim artıyor.
Benim karnımın alt tarafında öyle bir ağrı oluyor ki, sanki içimde bişeyleri yırtıyolar ya, geçen sabah sağa döndüm uyuyamadım sola döndüm olmadı, oturdum geçmesini bekledim, regl de olmadım gerçi ama o regl ağrısını da bayağı çekiyorum 3 gündür.Hani böyle bir yerinizi vurursunuz morarır, dokundukça acır ya. Değişik tuhaf bir ağrıdır o. Böyle kasıklarım öyle, gıdıklanıyor gibi sanki ama bir yandan da böyle batıyor, sızlıyor, sanıyor gibi. Ortaya karışık, tuhaf durumlar içindeyim
Valla bir yorum yapamayacağım canım çünkü ben kendimi bildim bileli hep aşeririm, gecenin üçünde mantılar mı dersin, börekler mi, iskenderler miMerhaba bisey sormak.istiyorum kızlar aşermeylehamileliğini anlayan öğrenen var mı? Ben oğluna hamile kaldığım da sabah uyanirbuyanmaz aşure kokusu almıştım. Şimdi de ikinci bebişi istiyoruz iki kez kimyasal geçirdim üst-üste şuan 3. Bati bekliyorum 6 gün var iki gün önce sabaha karşı uyandim canım közlenmiş patlıcanistedi hatta dankibyemis gibi ağzım da tadı vardı sonra tekrar uyudum. Var mi boyle yaşayanlar hissedenler
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aslında o kadar benzer ki, vücudunu çok iyi tanıyıp bilen kadınlar anlayabiliyor çoğu zaman. Ben çok iyi mi tanıyorum bilmiyorum ama bu ay bir değişik ağrı, iki gündür bitmedi gitti. Rahim ağzını parmakla kontrole edenler falan var ama ben korkarım yapamam, bişey olur falan.Benim karnımın alt tarafında öyle bir ağrı oluyor ki, sanki içimde bişeyleri yırtıyolar ya, geçen sabah sağa döndüm uyuyamadım sola döndüm olmadı, oturdum geçmesini bekledim, regl de olmadım gerçi ama o regl ağrısını da bayağı çekiyorum 3 gündür.
Valla bir yorum yapamayacağım canım çünkü ben kendimi bildim bileli hep aşeririm, gecenin üçünde mantılar mı dersin, börekler mi, iskenderler mi
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aslında o kadar benzer ki, vücudunu çok iyi tanıyıp bilen kadınlar anlayabiliyor çoğu zaman. Ben çok iyi mi tanıyorum bilmiyorum ama bu ay bir değişik ağrı, iki gündür bitmedi gitti. Rahim ağzını parmakla kontrole edenler falan var ama ben korkarım yapamam, bişey olur falan.
Ben çok pis boğazım ya, en olmayacak zamanda böyle şeyler istiyor canımHiç kontrole falan gerek yok ya, testler var zaten risk alma, bi de bi daha iskender demeGece yemek sepetinde de baktım heryer kapalı gibi çünkü.
Kedilervekitaplar
İşte sokağa çıkma yasağından mı nedir, heryer kapatmış yemek sepetindeBen çok pis boğazım ya, en olmayacak zamanda böyle şeyler istiyor canımimkan varsa sipariş et benim yerime de ye, burada yok çünkü
Asıl bu zamanda açık olmaları lazım yaİşte sokağa çıkma yasağından mı nedir, heryer kapatmış yemek sepetinde
İyi akşamlar canım, nasılsın?Iyi akşamlar kızlar
Enerji patlaması yaşadım azicik bugün can sıkıntısindan sabah temizlik öğleden sonra poğaça tatlı derken saat bu oldu kuzum. Şimdi oturdum ağrı eşliğinde size selam vereyim dedim. Sen nasılsın canımAsıl bu zamanda açık olmaları lazım ya
İyi akşamlar canım, nasılsın?
Nasıl rahat edeceksen canım, hakkında hayırlısı olsungüzel haberler verir inşallah doktor
Allah iyiliğini versin kız
Benim de dolapta var ama bimden aldım, beceremiyorum bir türlü, çıtır olmuyor şerbeti dökünce
Bebiş varsa bende eğer lokmayı ben dağıtcam herkeslereeesende bişeyler var diyince aklıma bu karikatür geldi
Fıstığımmmm
İlk fırsatta ekleyeceğim canım..Merhaba , beni de ekler misin? Maalesef kayıp yaşadığım için regl tarihini kesin bilmiyorum ama tahmini Bat:20 Aralık
Ama sen hiç bat bildirmemiştinkiYa siz beni listeye niye eklemiyosunuz kardeşim, ben kaç haftadır burda konuşuyorum, listeniz varmış ya yeni gördüm.
Yaz kızım ; BAT: 11.12.2020
Paresilaaa
İyi akşamlar canım. Nasılsın az kalmış minnağı kucağına almanaIyi akşamlar kızlar
Kaldı ya canım bi an önce olsun artık ne valla yoruldum tasimaktanFıstığımmmm
İlk fırsatta ekleyeceğim canım..
Başın sağolsun, Allah sabır versin...
Ama sen hiç bat bildirmemiştinki
İlk fırsatta ekleyeceğim canım
İyi akşamlar canım. Nasılsın az kalmış minnağı kucağına almana
Yakında kucağında taşıyacaksınKaldı ya canım bi an önce olsun artık ne valla yoruldum tasimaktan
Kiz ozmn sen bugpn yarin dogurursun . Öyle derler ya enerji patlamasi yadanuyor dpgum icin enerjini bosuna harcama dogumda lzim olucakEnerji patlaması yaşadım azicik bugün can sıkıntısindan sabah temizlik öğleden sonra poğaça tatlı derken saat bu oldu kuzum. Şimdi oturdum ağrı eşliğinde size selam vereyim dedim. Sen nasılsın canım
Enerji patlaması yaşadım azicik bugün can sıkıntısindan sabah temizlik öğleden sonra poğaça tatlı derken saat bu oldu kuzum. Şimdi oturdum ağrı eşliğinde size selam vereyim dedim. Sen nasılsın canım
Oy maşallah, Allah enerjini bol etsin, daim kılsın canımEnerji patlaması yaşadım azicik bugün can sıkıntısindan sabah temizlik öğleden sonra poğaça tatlı derken saat bu oldu kuzum. Şimdi oturdum ağrı eşliğinde size selam vereyim dedim. Sen nasılsın canım
Bata iki hafta var, net birşey yok gibi aslında ama var gibi de. Çok yoğun kasık ağrısı var, geçen aylarda olmayan bir ağrı. Acaba mı diye düşünüyorum bakalım vardır inşallahYaa sende de mi şüphe var ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?