- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.701
Sana bu psikolojiler yasakAğrılı sancılı, acaba hamilemiyim li günler geçiriyorum canım sen
Yok ki alamıyorum da yasak var çıkamadımTestin var mı evde canım, yapsana istersen bi.
Kocam yok ay sonuna kadar, bende kafayı bozacak bişeyler bulayım dedim taktım yine belirtilereSana bu psikolojiler yasak
Sen kocanı bekle
Sabah ilk iş eczaneyeYok ki alamıyorum da yasak var çıkamadım
Yoksa alma kızYok ki alamıyorum da yasak var çıkamadım
Kendine dert arıonKocam yok ay sonuna kadar, bende kafayı bozacak bişeyler bulayım dedim taktım yine belirtilere
Sabah ilk iş eczaneye
Merhaba , beni de ekler misin? Maalesef kayıp yaşadığım için regl tarihini kesin bilmiyorum ama tahmini Bat:20 Aralık
Hoşgeldn.. Kayıbın için üzgünüm..Merhaba , beni de ekler misin? Maalesef kayıp yaşadığım için regl tarihini kesin bilmiyorum ama tahmini Bat:20 Aralık
Dertsiz başıma dert amaaanYoksa alma kız
Zaten dr gidecen boşver
Kendine dert arıon
Kocam yok ay sonuna kadar, bende kafayı bozacak bişeyler bulayım dedim taktım yine belirtilere
Sabah ilk iş eczaneye
Ya siz beni listeye niye eklemiyosunuz kardeşim, ben kaç haftadır burda konuşuyorum, listeniz varmış ya yeni gördüm.
Yaz kızım ; BAT: 11.12.2020
Paresilaaa
Bu ay hamile kalırsam gelip topiğe baklava dağıtayım mı?sen demirbaşımızsın
Sen gebe kal ben künefe dağıtırımBu ay hamile kalırsam gelip topiğe baklava dağıtayım mı?
Künefe var evde, sana ayırdım bi tanesini. Gelmesen de hep buzlukta kalacak gibi. Hataydan geldi :)Sen gebe kal ben künefe dağıtırım
Yeterki mutlu ol,
Ben gelsem sana özel taze yaparm kızKünefe var evde, sana ayırdım bi tanesini. Gelmesen de hep buzlukta kalacak gibi. Hataydan geldi :)
Ben o kadar becerikli değilim, tazesini yapabilsem, buzluktan çıkartır mıyım sana?Ben gelsem sana özel taze yaparm kız
Dondurulmuşu ne edecez
Nasıl rahat edeceksen canım, hakkında hayırlısı olsunÇarşamba sabah yapıcam doktora gitmeden önce. Çünkü negatif çıkarsa çarşambaya kadar kurarım kafamda kesin yumurtam bitti şu oldu bu oldu diye. En kötüsünü düşünürüm
Allah iyiliğini versin kızYa siz beni listeye niye eklemiyosunuz kardeşim, ben kaç haftadır burda konuşuyorum, listeniz varmış ya yeni gördüm.
Yaz kızım ; BAT: 11.12.2020
Paresilaaa
Benim de dolapta var ama bimden aldım, beceremiyorum bir türlü, çıtır olmuyor şerbeti dökünceBen gelsem sana özel taze yaparm kız
Dondurulmuşu ne edecez
Bebiş varsa bende eğer lokmayı ben dağıtcam herkeslereeeBen o kadar becerikli değilim, tazesini yapabilsem, buzluktan çıkartır mıyım sana?
Bu aradaKedilervekitaplar içime doğuyo, var sende bişeyler.
Kasıklarım her ağrıdığında acaba hamile miyim diyorum, sonra bu karikatürdeki adam gibi oluyorum.Güldürme ya zaten karnım ağrıyo, kıkırdayınca iyice ağrıyo. ahahahahaÇünkü lütfen olsun.
Kedilervekitaplar
Sabahtan beri yatıyodum valla biraz enerji getirdiniz banaKasıklarım her ağrıdığında acaba hamile miyim diyorum, sonra bu karikatürdeki adam gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?