Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocam yok ay sonuna kadar, bende kafayı bozacak bişeyler bulayım dedim taktım yine belirtilere

Sabah ilk iş eczaneye

Çarşamba sabah yapıcam doktora gitmeden önce. Çünkü negatif çıkarsa çarşambaya kadar kurarım kafamda kesin yumurtam bitti şu oldu bu oldu diye. En kötüsünü düşünürüm

Çarşamba sabah yapıcam doktora gitmeden önce. Çünkü negatif çıkarsa çarşambaya kadar kurarım kafamda kesin yumurtam bitti şu oldu bu oldu diye. En kötüsünü düşünürüm
Nasıl rahat edeceksen canım, hakkında hayırlısı olsun güzel haberler verir inşallah doktor
Ya siz beni listeye niye eklemiyosunuz kardeşim, ben kaç haftadır burda konuşuyorum, listeniz varmış ya yeni gördüm.
Yaz kızım ; BAT: 11.12.2020
Paresilaaa
Allah iyiliğini versin kız
Ben gelsem sana özel taze yaparm kız
Dondurulmuşu ne edecez
Benim de dolapta var ama bimden aldım, beceremiyorum bir türlü, çıtır olmuyor şerbeti dökünce
Ben o kadar becerikli değilim, tazesini yapabilsem, buzluktan çıkartır mıyım sana?
Bu arada Kedilervekitaplar içime doğuyo, var sende bişeyler.
Bebiş varsa bende eğer lokmayı ben dağıtcam herkeslereee sende bişeyler var diyince aklıma bu karikatür geldi

Eklentiler

• CefYxZyWwAEHazg.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…