Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20201211_131005.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 29
Yakinda bu topik 1. yilini kutluycak yaaa cok acayip kimleri gönderdik kimleri aldik aramiza neler oldu neler gecti degil mi ? Birde su listeyi tamamlasak tam olucak

Evet yaa. Ne depremler, pandemiler, darbeler gorduk beraber. Kendimi 100 yasinda hissediyorum

Hadi hep beraber o zaman. Berabeer yurudukk biz bu yollarda. off evet hadi tamamlansin su liste Amin

Sorma canım şimdi de 2.80 yatıyorum yorulmuşum valla zor yürüyorum kendimi tosba gibi hissediyorum şuan

Yarin senden ses cikmazsa dogurdu diyelim mi?:) Bize ses ver arada. Oyy bebis gelicek ne heycanli yaa. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayirlisiyla

aa noldu ki neden nazara geldi. Ben yoksa bir sey mi kacirdim. Halbuki ordaydim:))

Iyi canim calistim yemek yedim simdi gelebildim sira keyif yapmada

Oyy kuzum benimmm ❤❤
Nasilsin bakim
İyiyim kuzum sen

Güzelleeeer içindeeen biir siziii seçtiiim kalbimiii sizeee ben siizeee verdiiimmm hobaleeeyyyy
Ooo bensiz eğlence olmuş burda

Ay yan yana gelseler ne olur acebe

evet buranin gediklileri sen ben pare bi de:)) cogu kisi hamile maasallah. neyse sira bizdedir ins
İnşallah abla
Çok şükür senin yine evladın var
Biz çürüdük

Allah razımolshn. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…