- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.741
Sorma canım şimdi de 2.80 yatıyorum yorulmuşum valla zor yürüyorum kendimi tosba gibi hissediyorum şuanEnerji patlamasi! Bebis gelebilir mi her an?? Bu enerji patlamasinin hemen sonrasinda doguran cok oluyor canim:) Hayirlisi insallah
Zaten kmse kalmadı üç beş kişiYakinda bu topik 1. yilini kutluycak yaaacok acayip kimleri gönderdik kimleri aldik aramiza neler oldu neler gecti degil mi ? Birde su listeyi tamamlasak tam olucak
Iyi canim calistim yemek yedim simdi gelebildim sira keyif yapmadaİyi canım ne olsun, benim deli oğluşla uğraşıyorumsen nasılsın?
Oyy kuzum benimmm
Yemekten sonra çay kahve keyfi, en sevdiğimIyi canim calistim yemek yedim simdi gelebildim sira keyif yapmada
Oyy kuzum benimmm❤❤
Nasilsin bakim
Güzelleeeer içindeeen biir siziii seçtiiim kalbimiii sizeee ben siizeee verdiiimmm hobaleeeyyyy
Aynenn tum gunun yorgunlunu atiyor insanYemekten sonra çay kahve keyfi, en sevdiğim
aheeeey aheeeeyyyy
Kahvemi yudumlarken camdan dışarı dağlara bakıyorum, yeşillikler, bazen sincaplar geliyor.Aynenn tum gunun yorgunlunu atiyor insan
Bugün bütün gün böyleydim niye öyle bilmiyorum ama bizim gezegenlere bişey mi oldu içimde yıldız tilbe var hahahahaYemekten sonra çay kahve keyfi, en sevdiğim
aheeeey aheeeeyyyy
Yaaa sincaplar cok sirinnn 🐿🐿Kahvemi yudumlarken camdan dışarı dağlara bakıyorum, yeşillikler, bazen sincaplar geliyor.keyifli oluyor yani, Allah tadımız bozmasın
Aman kız dur maşallah de, geçen ağzımızı gezegenden bir açtık, yaprak dökümü gibi üzerimize kara bulutlar çöktü. Mis gibi topiğimiz nazarlara geldi.Bugün bütün gün böyleydim niye öyle bilmiyorum ama bizim gezegenlere bişey mi oldu içimde yıldız tilbe var hahahaha
Böyle sincap bekliyoruz teyzeleri NapalımYaaa sincaplar cok sirinnn 🐿🐿
Yakinda bu topik 1. yilini kutluycak yaaacok acayip kimleri gönderdik kimleri aldik aramiza neler oldu neler gecti degil mi ? Birde su listeyi tamamlasak tam olucak
Sorma canım şimdi de 2.80 yatıyorum yorulmuşum valla zor yürüyorum kendimi tosba gibi hissediyorum şuan
Aman kız dur maşallah de, geçen ağzımızı gezegenden bir açtık, yaprak dökümü gibi üzerimize kara bulutlar çöktü. Mis gibi topiğimiz nazarlara geldi.
Böyle sincap bekliyoruz teyzeleri NapalımBal0ncuk
Zaten kmse kalmadı üç beş kişi
İyiyim kuzum senIyi canim calistim yemek yedim simdi gelebildim sira keyif yapmada
Oyy kuzum benimmm❤❤
Nasilsin bakim
Ooo bensiz eğlence olmuş burdaGüzelleeeer içindeeen biir siziii seçtiiim kalbimiii sizeee ben siizeee verdiiimmm hobaleeeyyyy
Ay yan yana gelseler ne olur acebeAman kız dur maşallah de, geçen ağzımızı gezegenden bir açtık, yaprak dökümü gibi üzerimize kara bulutlar çöktü. Mis gibi topiğimiz nazarlara geldi.
İnşallah ablaevet buranin gediklileri sen ben pare bi de:)) cogu kisi hamile maasallah. neyse sira bizdedir ins
Allah razımolshn.Fıstığımmmm
İlk fırsatta ekleyeceğim canım..
Başın sağolsun, Allah sabır versin...
Ama sen hiç bat bildirmemiştinki
İlk fırsatta ekleyeceğim canım
İyi akşamlar canım. Nasılsın az kalmış minnağı kucağına almana
Çok teşekkürler canımHoşgeldn.. Kayıbın için üzgünüm..
Umarm bir dahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın
İyiyim kuzum sen
Ooo bensiz eğlence olmuş burda
Ay yan yana gelseler ne olur acebe
İnşallah abla
Çok şükür senin yine evladın var
Biz çürüdük
Aman kız dur maşallah de, geçen ağzımızı gezegenden bir açtık, yaprak dökümü gibi üzerimize kara bulutlar çöktü. Mis gibi topiğimiz nazarlara geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?