- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.681
Abla sana sormalı
Cnm muhabbet kuşları cok kırılgan
Hemen küsüyorlar
Tünaydn beybicikler
Sanki kediler ev sahibi, bizde besledikleri evcil hayvanlar. Öyle bir rahatlık var sıpalarda.
Şansn bol olsn bebeğim42.günden herkese selamlar
Hala regl olamadım
Sanırım döngüm 2 ayda bir olacak bu gidişle sinir bozucu
Haftaya kadın doğuma gideceğim. Bana şans dileyin kötü bir şey söylemesin
Bekliyor olacaz ablaPazartesi gunu Ay tutulmasi olacakmis, Gunes de olabilir tam bilmiyorum:) O da tutulsun da gelirim
Öyle zaten. Herşey beyefendiye göre ayarlı. Yemek saati, uyku saati, aman bugün su içmedi falan. Bir ara o kadar abartmışım ki, arkadaşım bir bebek arabası al da onunla gezdir istersen bi de demişti.Sanki kediler ev sahibi, bizde besledikleri evcil hayvanlar. Öyle bir rahatlık var sıpalarda.
Benimki daha 4. 5 aylık falan. Şimdi bide meme emer gibi parmak emmeye alıştı. Parmağımı emerken uyuya kalıyor.Öyle zaten. Herşey beyefendiye göre ayarlı. Yemek saati, uyku saati, aman bugün su içmedi falan. Bir ara o kadar abartmışım ki, arkadaşım bir bebek arabası al da onunla gezdir istersen bi de demişti.Ama seninki de çok bal yaa.
Biz 7 aylığıııııız.Benimki daha 4. 5 aylık falan. Şimdi bide meme emer gibi parmak emmeye alıştı. Parmağımı emerken uyuya kalıyor.Emzik alayım bari
Annene değil de istenmeyen misafire birebir, harika yaBiz 7 aylığıııııız.Geçen ay annem oturmaya geldi, kadın kalkana kadar oturup karşısında izledi. Bi de pis pis bakıyo. Sanki eğitmişiz gibi, misafir gelince kaçır diye.
Geçen ay yine kediyle ananem arasında geçen bir konuşmaya şahit oldum. Kedi karşıda oturuyor, ananem de koltukta. Kedi de bakıyor öyle yine.Annene değil de istenmeyen misafire birebir, harika ya
Bizimki de bazen anlamsızca boşluğa bakar, eşim şşşt der ona dönünce " ne oldu len, karın mı öldü ne bu hüzün?" der. Sonra aynı cevap, meaaauuuvGeçen ay yine kediyle ananem arasında geçen bir konuşmaya şahit oldum. Kedi karşıda oturuyor, ananem de koltukta. Kedi de bakıyor öyle yine.
Ananem - Oğlum niye bakıyorsun öyle anneni mi öldürdüm ben senin.
Kedi - Meaww
Tünaydın beybisiTunaydinlarrr
Naber kuzumBizimki de bazen anlamsızca boşluğa bakar, eşim şşşt der ona dönünce " ne oldu len, karın mı öldü ne bu hüzün?" der. Sonra aynı cevap, meaaauuuvne demeye çalışıyorlar bi anlasak
Tünaydın beybisi
İyi canım ne olsun, benim deli oğluşla uğraşıyorumNaber kuzum
Naber minnoş
Kuzum ne desek yalan olurKızlar
Hamilr olma ihtimalim var mı acaba ya
Korkumdan test yapmadım ama 7 gün gecikti
Gebeliğin erken döneminde sancı olur mu? Üşütme sancısı gibi de kramp gibi de. Ama daha çok sırtıma hatta kalçama vuruyor bazen. Bu belirti olabilir mi?
Gerçi bulantı şu bu başka hiçbir şry yok
Testin var mı evde canım, yapsana istersen bi.Kızlar
Hamilr olma ihtimalim var mı acaba ya
Korkumdan test yapmadım ama 7 gün gecikti
Gebeliğin erken döneminde sancı olur mu? Üşütme sancısı gibi de kramp gibi de. Ama daha çok sırtıma hatta kalçama vuruyor bazen. Bu belirti olabilir mi?
Gerçi bulantı şu bu başka hiçbir şry yok
Ağrılı sancılı, acaba hamilemiyim li günler geçiriyorum canım senNaber minnoş
Kuzum ne desek yalan olur
Ama zaten dr gideceksn yap gitsin için rahat etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?