Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
42.günden herkese selamlar
Hala regl olamadım
Sanırım döngüm 2 ayda bir olacak bu gidişle sinir bozucu
Haftaya kadın doğuma gideceğim. Bana şans dileyin kötü bir şey söylemesin
Şansn bol olsn bebeğim
İnşallah stresten felandır.. Bişey çıkmasında

Pazartesi gunu Ay tutulmasi olacakmis, Gunes de olabilir tam bilmiyorum:) O da tutulsun da gelirim
Bekliyor olacaz abla

Sanki kediler ev sahibi, bizde besledikleri evcil hayvanlar. Öyle bir rahatlık var sıpalarda.
Öyle zaten. Herşey beyefendiye göre ayarlı. Yemek saati, uyku saati, aman bugün su içmedi falan. Bir ara o kadar abartmışım ki, arkadaşım bir bebek arabası al da onunla gezdir istersen bi de demişti. Ama seninki de çok bal yaa.

Benimki daha 4. 5 aylık falan. Şimdi bide meme emer gibi parmak emmeye alıştı. Parmağımı emerken uyuya kalıyor. Emzik alayım bari

Benimki daha 4. 5 aylık falan. Şimdi bide meme emer gibi parmak emmeye alıştı. Parmağımı emerken uyuya kalıyor. Emzik alayım bari
Biz 7 aylığıııııız. Geçen ay annem oturmaya geldi, kadın kalkana kadar oturup karşısında izledi. Bi de pis pis bakıyo. Sanki eğitmişiz gibi, misafir gelince kaçır diye.

Annene değil de istenmeyen misafire birebir, harika ya
Geçen ay yine kediyle ananem arasında geçen bir konuşmaya şahit oldum. Kedi karşıda oturuyor, ananem de koltukta. Kedi de bakıyor öyle yine.
Ananem - Oğlum niye bakıyorsun öyle anneni mi öldürdüm ben senin.
Kedi - Meaww

Bizimki de bazen anlamsızca boşluğa bakar, eşim şşşt der ona dönünce " ne oldu len, karın mı öldü ne bu hüzün?" der. Sonra aynı cevap, meaaauuuv ne demeye çalışıyorlar bi anlasak
Tünaydın beybisi

Kızlar
Hamilr olma ihtimalim var mı acaba ya
Korkumdan test yapmadım ama 7 gün gecikti
Gebeliğin erken döneminde sancı olur mu? Üşütme sancısı gibi de kramp gibi de. Ama daha çok sırtıma hatta kalçama vuruyor bazen. Bu belirti olabilir mi?

Gerçi bulantı şu bu başka hiçbir şry yok

Naber minnoş

Kuzum ne desek yalan olur
Ama zaten dr gideceksn yap gitsin için rahat etsn

Testin var mı evde canım, yapsana istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…