- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.781
Canım dün değerlendirdim o yüzden yarın değerlendiriyim diyorumyarın pik olacak gibi duruyor ama sen bugünüde değerlendir
Canım dün değerlendirdim o yüzden yarın değerlendiriyim diyorum
İnşallah tutar bakalımolur canım dün değerlendirdiysen öyle yap
Yarin yapicam canim evde degilim simdi
Yinemi gelin geldiYarin yapicam canim evde degilim simdi
Kuzum 5. Güne kaç embriyon kaldı :)Paresilaaa canımm yeni bat 14.01 yumurtalarım toplandı embriyocuklarımız oluştu ama ohss oldum ve bir sonraki adet ile transfer hazırlıkları başlıcak inşallah ocakta son adetimi olup hamile kalmak dileğiyle❤ inşallah sizler daha da önce güzel haberlerinizi verirsiniz rabbim yüzümüzü güldürsün
canım pkodan dolayı aşırı yumurta oluştu 34 yumurta toplanıp 5. güne 14 embriyo kaldıı çok şükür hala şoktayım inşallah güzellerdirKuzum 5. Güne kaç embriyon kaldı :)
Anaaammm maşallaaahhhcanım pkodan dolayı aşırı yumurta oluştu 34 yumurta toplanıp 5. güne 14 embriyo kaldıı çok şükür hala şoktayım inşallah güzellerdir
Allah razı olsun canımm maşallahh❤ çook heyecanlıyımm çift koydurucamm dayanamayıpAnaaammm maşallaaahhh
Cok güzellllll gözün aydın kuzum
Tekmi koyduracan çiftmi
Minnoşlar yaAllah razı olsun canımm maşallahh❤ çook heyecanlıyımm çift koydurucamm dayanamayıphem şans artıyor hem ikiz ihtimali cezbediyor
KuzumBeni hala listeye eklememişsiniz aşk olsun be
Neyse neyse tamam trip atmıycam.
Yarın kan testine gidicem bana azcık destek olun ya
GebelikmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiYarın kan testine gidicem bana azcık destek olun yaÇok ağrım var hala ama heyecandan da uyuyamıyorum, olumlu mu çıkar olmusuz mu ne olur falan diye.
Kedilervekitaplar
Henüz gebelik denemez, gebelik şüphesi denebilir.Gebelikmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?