Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni böyle havaya sokun sokun, sonra yarın düşüşüm sert olursa
Bizim evin patronu da bizim sıpa işte, onun gözleri ışıktan rahatsız olmasın diye akşam 9'da kapanıyor bütün ışıklar.
Silik çizgiye rağmen birşey çıkmazsa Allah o testleri bildiği gibi yapsın ama bence güzel bir beta hcg göreceğiz inşallah
Oooo bensiz parti mi yapılıyooo hemen geldim
Çıstıkı çıstıkıııı
Come on bebeğimm

Hissetmemen iyi kuzum. Bende çok korkuyorum Allah yaşatmasın bidaha inşallah

Hissetmemen iyi kuzum. Bende çok korkuyorum Allah yaşatmasın bidaha inşallah
Şubatta ankarada 3.9 olmuştu, biz 4.kat olduğumuz için çok hissetmiştim. Hayatımda ilk kez deprem hissedince çok korkmuştum, günlerce uyuyamadım fobi oldu resmen, diken üstündeyim hep. Allah yaşatmasın inşallah kuzum korusun hepimizi

bende geçen yaz İstanbul depreminden aşırı korkmuştum evde tektim bide.. amin insallahhhhh

Mar
Marmara depremi. Off ne geceydi, hiç unutmam. Babam yurt dışında, biz annemle bi başımıza.

Siz bana dikkatinizi veriyosunuz ama bence asıl Kedilervekitaplar 'dan şüphelenin.
Onun partisi daha yakın gibi geliyeeeeaah bana.
Ya erken yumurtladım, ya da daha yumurtlamadım. Takvime göre yumurtlama bitti ama bakalım. Siz çok dinlemeyin yine de, belki Bi parti de benim için yaparız
bende geçen yaz İstanbul depreminden aşırı korkmuştum evde tektim bide.. amin insallahhhhh

Mar

Marmara depremi. Off ne geceydi, hiç unutmam. Babam yurt dışında, biz annemle bi başımıza.
Allah korusun ya yaşatmasın bir daha o acıları korkuları

Benim yumurtlama dönemi geçmiş ama yine de öylesine test yapayım dedim, o gün pik günüymüş. Tesadüfen öğrendim.
Programa itibar etme bence Kedilervekitaplar
Bebiş varsa zaten bende erken yumurtladım demek olacak kuzum. Zaten program genel tarihi baz alıyor. Sonuçta her kadın her ay aynı gün yumurtlamıyor, bakalım

@anonimbirbayan anammmm testmi yapıon gülümmmm

z e y n o m cicim dr gittinmi
Baloncukum gittim doktora gecen persenbe gittim haber vermeyi unuttum size keseyi gördük
Cuma gunu kalp atışı icin çağırdı. .onu da hayirlisi ile duymayi temenni ediyorum icim hala rahat degil henus kalbini duymadgm icin.. ama doktor guzel konuştu kese olmasi gereken yerde imiş gelisimi şuan icin iyimiş, kanama alani vs yokmuş dusuk tehlimesi yokmus iliski serbet dedi cuma gel kalbine bakalim dedi
Nasipse insallah balimm

Oyy maşallah
Gözün aydın cnm

Gözünden de hiç bir şey kaçmıyor maşallah kxfdhksh
Ne bu..
40 yıllık white gitmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…