- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.821
Silik çizgiye rağmen birşey çıkmazsa Allah o testleri bildiği gibi yapsınBeni böyle havaya sokun sokun, sonra yarın düşüşüm sert olursa
Bizim evin patronu da bizim sıpa işte, onun gözleri ışıktan rahatsız olmasın diye akşam 9'da kapanıyor bütün ışıklar.
Come on bebeğimmOooo bensiz parti mi yapılıyooo hemen geldim
Çıstıkı çıstıkıııı
Hissetmemen iyi kuzum. Bende çok korkuyorum Allah yaşatmasın bidaha inşallahVanda deprem olmuş 20 dk önce. 4.7bize uzak diye mesaj atmış eşim, hissetmedim Allahtan. Zaten değişik Bi ev bizimkisi, aşağıdaki komşu kapı kapatsa ev zıngıldıyor.en ufak tıkırtıya gözümü açıyorum sen bişey hissettin mi kuzum? Hemsirecik Tuşba diyor merkez üssü
Erken partilesek ne olur sankim ya
Şubatta ankarada 3.9 olmuştu, biz 4.kat olduğumuz için çok hissetmiştim. Hayatımda ilk kez deprem hissedince çok korkmuştum, günlerce uyuyamadımHissetmemen iyi kuzum. Bende çok korkuyorum Allah yaşatmasın bidaha inşallah
Şubatta ankarada 3.9 olmuştu, biz 4.kat olduğumuz için çok hissetmiştim. Hayatımda ilk kez deprem hissedince çok korkmuştum, günlerce uyuyamadımfobi oldu resmen, diken üstündeyim hep. Allah yaşatmasın inşallah kuzum korusun hepimizi
Marmara depremi. Off ne geceydi, hiç unutmam. Babam yurt dışında, biz annemle bi başımıza.Şubatta ankarada 3.9 olmuştu, biz 4.kat olduğumuz için çok hissetmiştim. Hayatımda ilk kez deprem hissedince çok korkmuştum, günlerce uyuyamadımfobi oldu resmen, diken üstündeyim hep. Allah yaşatmasın inşallah kuzum korusun hepimizi
Ya erken yumurtladım, ya da daha yumurtlamadım. Takvime göre yumurtlama bitti ama bakalım. Siz çok dinlemeyin yine de, belki Bi parti de benim için yaparızSiz bana dikkatinizi veriyosunuz ama bence asılKedilervekitaplar 'dan şüphelenin.
Onun partisi daha yakın gibi geliyeeeeaah bana.
bende geçen yaz İstanbul depreminden aşırı korkmuştum evde tektim bide.. amin insallahhhhh
Allah korusun ya yaşatmasın bir daha o acıları korkularıMar
Marmara depremi. Off ne geceydi, hiç unutmam. Babam yurt dışında, biz annemle bi başımıza.
Bebiş varsa zaten bende erken yumurtladım demek olacak kuzum. Zaten program genel tarihi baz alıyor. Sonuçta her kadın her ay aynı gün yumurtlamıyor, bakalımBenim yumurtlama dönemi geçmiş ama yine de öylesine test yapayım dedim, o gün pik günüymüş. Tesadüfen öğrendim.
Programa itibar etme benceKedilervekitaplar
Baloncukum gittim doktora
Oyy maşallahBaloncukum gittim doktoragecen persenbe gittim haber vermeyi unuttum size keseyi gördük
Cuma gunu kalp atışı icin çağırdı. .onu da hayirlisi ile duymayi temenni ediyorumicim hala rahat degil henus kalbini duymadgm icin.. ama doktor guzel konuştu kese olmasi gereken yerde imiş gelisimi şuan icin iyimiş, kanama alani vs yokmuş dusuk tehlimesi yokmus iliski serbet dedi cuma gel kalbine bakalim dedi
Nasipse insallah balimm
Ne bu..Gözünden de hiç bir şey kaçmıyor maşallah kxfdhksh
40 Ne yahu jhgkfdjOyy maşallah
Gözün aydın cnm
Ne bu..
40 yıllık white gitmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?