- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.801
Evde test yaptnmııııııHenüz gebelik denemez, gebelik şüphesi denebilir.Doktor yarın gel kan tahlili yapalım didi.
Ama stres gebe ve gebelik şüphesi bulunan hanımlara iyi gelmez, cık cık cık cıkYarın kan testine gidicem bana azcık destek olun yaÇok ağrım var hala ama heyecandan da uyuyamıyorum, olumlu mu çıkar olmusuz mu ne olur falan diye.
Kedilervekitaplar
Çok açım, yakalarsam ben sincapları yiyebilirim 
Sizin yüzünüzden eve kedi alacamÇok açım, yakalarsam ben sincapları yiyebilirim hava yağmurlu bu gün, öyle kahve içtim, camdan dışarıyı izledim falan. Benim deli oğlanla uğraştım vakit geçti
Silik bişeyler çıktı da emin olamadım. yine çok kaptırmıyim diye işte ya.Evde test yaptnmıııııı
Neeeeeeyyyynnn sölemionnnnn
Bize trip atana bakSilik bişeyler çıktı da emin olamadım. yine çok kaptırmıyim diye işte ya.
Düşünsene evde böyle birşey, uyuyor, yemek yiyor, miyavlıyo falanSizin yüzünüzden eve kedi alacam
Beraber hayal ettiğimiz günler de geliceeeeek inşallaaahAma stres gebe ve gebelik şüphesi bulunan hanımlara iyi gelmez, cık cık cık cıkgüzel sakin bir klasik müzik aç, ılık ballı bir süt, uzan şöyle koltuğa. Gelecek güzel günleri hayal et inşallah
Hayat sürprizlere, bizde bebişlere gebe olalım inşallahBeraber hayal ettiğimiz günler de geliceeeeek inşallaaah
Her an sürprizler olabilir dimi?
Ben bu kediye saygı duyarım, siz diye hitap ederim, şuna bak iş adamı gibi bakıyo.Düşünsene evde böyle birşey, uyuyor, yemek yiyor, miyavlıyo falan
Ben çalışan kadınım evde kmse ykDüşünsene evde böyle birşey, uyuyor, yemek yiyor, miyavlıyo falan
Sen önce testini ekleBen bu kediye saygı duyarım, siz diye hitap ederim, şuna bak iş adamı gibi bakıyo.
Ben size atıcam listeye eklemedinizBal0ncuk
Canım benim inşallah herşey gönlüne göre olurBen size yarın kan tahlili getircem diyorum, sen bırak idrar testini yavKan testinin yanında idrar ne ki? hahahah
Hayırlısıyla inşallah ama ne zamanki doktor hamilesin der, o zaman ikna olurum yani.Canım benim inşallah herşey gönlüne göre olur
Bu gece dualar senin için
Hakettin sen hadi bakalım,
İnşallahHayırlısıyla inşallah ama ne zamanki doktor hamilesin der, o zaman ikna olurum yani.
Ya bebek partisi, ya da Miss Bridenin kaybedenler klubü partisi valla, sonuca göre bilmiyorumİnşallah
Yarın burda parti var
Bebek partisiYa bebek partisi, ya da Miss Bridenin kaybedenler klubü partisi valla, sonuca göre bilmiyorum
Bizim evin patronu bu sıpa zaten, onun keyfine emrine göre yaşıyoruzBen bu kediye saygı duyarım, siz diye hitap ederim, şuna bak iş adamı gibi bakıyo.
Ben size atıcam listeye eklemedinizBal0ncuk
Zaten bir kedin olursa, artık bir kuşun olmayabilirBen çalışan kadınım evde kmse yk
Yazkk olur
Kuşum yetior
Sen önce testini ekle
Görelim yaaaa
Coming soon baby partyBen size yarın kan tahlili getircem diyorum, sen bırak idrar testini yavKan testinin yanında idrar ne ki? hahahah
Beni böyle havaya sokun sokun, sonra yarın düşüşüm sert olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?