- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.841
40 Ne yahu jhgkfdj
sıkılmıştım zaten daha önce de değiştirmek istemiştim ama malum olmuyordu
Canim bizim oldugumuz yerde oldu deprem uykumuzdan uyandik ben hep uyurken yakalanıyorum depreme uyumicam artikVanda deprem olmuş 20 dk önce. 4.7bize uzak diye mesaj atmış eşim, hissetmedim Allahtan. Zaten değişik Bi ev bizimkisi, aşağıdaki komşu kapı kapatsa ev zıngıldıyor.en ufak tıkırtıya gözümü açıyorum sen bişey hissettin mi kuzum? Hemsirecik Tuşba diyor merkez üssü
Cnmm geçmil olsun yinemiKizlaaar
Canim bizim oldugumuz yerde oldu deprem uykumuzdan uyandik ben hep uyurken yakalanıyorum depreme uyumicam artik
Tünaydın ciciTünaydıın
Perşembemi? Yuh..
Sağlık ocağından verdim, doktor tüm tahlilleri bir arada isteyeceğim seni gebe farzedip, çünkü hamilelik şüphen varsa burası senin için riskli dedi. Coronadan dolayı sanırım.Perşembemi? Yuh..
Sağlık ocağındamı verdin ve geçmi verdin
Sağlık ocaklarnda geç çıkıyor evt cnm...Sağlık ocağından verdim, doktor tüm tahlilleri bir arada isteyeceğim seni gebe farzedip, çünkü hamilelik şüphen varsa burası senin için riskli dedi. Coronadan dolayı sanırım.
Şuan gebelikle ilgili istenilen tüm tahlilleri yaptırdım beta hcg ile birlikte, 4 tüp kan verdim. Sanırım hepsinin çıkması sağlık ocağı hızını da işin içine katınca böyle oluyor.
Şimdi bütün tahlilleri yaparım, iki hafta sonra jinekoloğa gidip sadece idrar tahlili yaptırırsın ve kese görünür dedi. Ama hakim değilim bu konuya.
Ben de sabah 9da gittim zaten erkendi ama, bilmiyorum. İki gün uyuz edelim diyorlar demek ki. Seri kalp krizleri geçiriyorum.Sağlık ocaklarnda geç çıkıyor evt cnm...
Ama perşembeyede 2 gn var yuh
Burda genelde sabah 9ds veriliyor akşama doğru yada en geç ertesi sabah çıkıyor ama sabah vermek gerekiyor..
Ben dayanamaz özelde kan verirdim beta içinBen de sabah 9da gittim zaten erkendi ama, bilmiyorum. İki gün uyuz edelim diyorlar demek ki. Seri kalp krizleri geçiriyorum.
Ya şu corona olmasa giderdim de, hakikaten hastanelerin halinden çekiniyorum. Bir de belki negatif çıkıcak, o zaman sağlık ocağı benim için daha iyi. Hastaneye gidersem benim için içsel olarak iş biraz dallanıp budaklanır, moralim daha çok bozulabilir.Ben dayanamaz özelde kan verirdim beta için
O zaman perşembeyi bekliyecez sabırlaYa şu corona olmasa giderdim de, hakikaten hastanelerin halinden çekiniyorum. Bir de belki negatif çıkıcak, o zaman sağlık ocağı benim için daha iyi. Hastaneye gidersem benim için içsel olarak iş biraz dallanıp budaklanır, moralim daha çok bozulabilir.
Susaym ben iyisimi
Ben hissetmedim ama aklıma sen geldin canım, geçmiş olsunKizlaaar
Canim bizim oldugumuz yerde oldu deprem uykumuzdan uyandik ben hep uyurken yakalanıyorum depreme uyumicam artik
Cnm regl olunca asıl gitmelisinKızlar
Regl iken doktora gidilir mi? Ben bir türlü regl olamıyorum, 40 günü geçeli oldu baya. Yarına randevu almıştım ama acayip bir karın ağrım başladı. En geç bu gece olurum gibi.
Ama bazı tahliller de reglin 3.günü yapılıyor. Erteleyip bitince gitsem yine bir 45 gün beklemem gerekecek ki regl olayım da gideyim. Büyük ihtimalle tahlil isteyecek çünkü daha önce hiç hormon tahlili vs yaptırmadım. Tek bildiğim pco olduğum.
Ne önerirsiniz? Regl olsam da gitmeli miyim?
Tünaydn cicimTunaydinlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?