- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.921
Aman aman iyi boşver yılda bı iki yeterBacım ben dize getirdiğim halde yılda bir iki görüşme yetiyor
Fazla bile ama işte eşim için susuyorımAman aman iyi boşver yılda bı iki yeter
Iyiyim askos şükür burdan baska yere tayin isterken deprem haritasına bakip isteyecemCnmm geçmil olsun yinemi
Valla sendeki fobiye şimdi hak veriorm
İyimisin kuzum
Tünaydın cici
Sağolasin canimBen hissetmedim ama aklıma sen geldin canım, geçmiş olsun
@DusunceBulutu bende özledim bulut, nerelerdesin?
Sagol askosumÇok geçmiş olsun kuzum
GıymatlimmmFazla bile ama işte eşim için susuyorım
Köyden bir süri şey gönderiyor
Demek diş gösterince kıymetli gelin oluosun
Kıyamam sana yaIyiyim askos şükür burdan baska yere tayin isterken deprem haritasına bakip isteyecem
Sağolasin canim
Sagol askosum
Yok anacım bugün halledecem yoksaParesilaaa haftasonu onu halleder
Msjı soluksuz okudumYok anacım bugün halledecem yoksaMiss Bride nin dilinden kurtulamam
Valla iş yerinde sürekli pc bakmaktan anam ağladı resmen. Telden bile bakmak istemiyorum o derece bunaldım ekran görmekten. Avukatlara laf anlatmaktan bilirkişilerle uğraşmaktan bıktım. O işten kaçan arkadaş işe başlasın bende onun anasını ağlatacam
Onun yüzünden evde yemek bile yapamıyorum ya bugün sadece makarna var
Eşim sonunda laf söyleyecek pert geliyorum eve
Neyse neyse sakinim sakinim sakinim
Tam okuyamamakla beraberMiss Bride canım hamilesin sanırım
Çok sevindim canımkan değerin çıktı mı farketmedim ama inşallah çok çok çok iyi çıkar
Bebiş haberi sakinleştiriyorMsjı soluksuz okudum
Neyseki sonunu mutlu bağlamşsn parem
Ne zaman geliyor o kaçakBebiş haberi sakinleştiriyor
Ama gerçekten iş yerinde çok mutsuzum
Bugünlük bu kdar
Normalde cuma ama gelmez biliyorumNe zaman geliyor o kaçak
Müdür isterse çalıştırır...Normalde cuma ama gelmez biliyorum
Ptesi gelecek inşallah tabi
Müdür dedi ki normalde esnek çalışırdınız. Ama o, siz yokken, sizin işlerinizi yapmıyor. Siz iş yapıyorsunuz haksızlık oluyor. Ayrıca bir de öyle çalışma yapsak hiç çalışmaz dedi ya
Kıyamam bebikim yaaaaa Allah kolaylıklar versinYok anacım bugün halledecem yoksaMiss Bride nin dilinden kurtulamam
Valla iş yerinde sürekli pc bakmaktan anam ağladı resmen. Telden bile bakmak istemiyorum o derece bunaldım ekran görmekten. Avukatlara laf anlatmaktan bilirkişilerle uğraşmaktan bıktım. O işten kaçan arkadaş işe başlasın bende onun anasını ağlatacam
Çok sevindim canımkan değerin çıktı mı farketmedim ama inşallah çok çok çok iyi çıkar
Akşam yemeğine KV cagirdi herif beni ariyo gidelim mi napalim diyeFazla bile ama işte eşim için susuyorım
Köyden bir süri şey gönderiyor
Demek diş gösterince kıymetli gelin oluosun
Eee sonuç ne olacak peki onu da calistirsin gelinceNormalde cuma ama gelmez biliyorum
Ptesi gelecek inşallah tabi
Müdür dedi ki normalde esnek çalışırdınız. Ama o, siz yokken, sizin işlerinizi yapmıyor. Siz iş yapıyorsunuz haksızlık oluyor. Ayrıca bir de öyle çalışma yapsak hiç çalışmaz dedi ya
290 civarı şuan, artar umarım canım. Yok takılıyorum aşk olsun ekleme ya boşverYok anacım bugün halledecem yoksaMiss Bride nin dilinden kurtulamam
Sendekide kalp heAkşam yemeğine KV cagirdi herif beni ariyo gidelim mi napalim diyesen bilirsin gidelim mi dedim bilmiyorum dedi iyi hadi gidelim dedim yine gidioz bakalım bizi bu sefer ne bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?