- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.881
Aaa 2020 gelinleri topiğinden kankişim gelmiş. Hoş geldin gel gel, evlendikten sonra da buranın demirbaşı oldum ben.Ayy hayırlı uğurlu olsunnnnn devrem (düğün anlamında)
Amin, hatırlatmak gibi olmasın ama ben hala listede değilim, listeye gireyim diye hamile kaldım, daha ilginizi çekmek için ne yapmam gerekiyor acabası?
Darısı başınıza inşallahAyy hayırlı uğurlu olsunnnnn devrem (düğün anlamında)
Kızz sana hepsi yakışııır, ay içimden yazmak geldi vallahi görünce bi mutlu oldum, biz 2020 gelinleri herşeyin en güzelini hakediyoruz benceAaa 2020 gelinleri topiğinden kankişim gelmiş. Hoş geldin gel gel, evlendikten sonra da buranın demirbaşı oldum ben.
Doğurunca listeye ekleriz
Bizim daha 3 ay oldu evleneli içten içe istiyorumda daha erken diye şeyetmedikDarısı başınıza inşallah
Amin, inşallah, devamı önemli zaten, sağlıkla gelir umarım. :)Kızz sana hepsi yakışııır, ay içimden yazmak geldi vallahi görünce bi mutlu oldum, biz 2020 gelinleri herşeyin en güzelini hakediyoruz bence
Çook mutlu olduum Allah tamamını erdirsin sağlıkla gelsiiin
Tahmin edebiliyorum.Doğurunca listeye ekleriz
2 gn snra bdaha kan verecen bilion demiiii
Zaten hep önce biz öğreniyoruzzzTahmin edebiliyorum.O değil de eşim bilmiyor daha, önce size söyledim.
Plan şuan kargoda.Zaten hep önce biz öğreniyoruzzz
Güzel bir plan yap öyle söyle
Kargo gelene kdar 2. Kanıda vermiş olursunPlan şuan kargoda.Halledeceğiz.
adı batsın.bi çıkamadım şurdan.kargo şirketine gircek gibiyim olursa artıkSenin iş yeri aksiyonlarını özledik
O kesin, ayın 21 ine tarih vermişler.Kargo gelene kdar 2. Kanıda vermiş olursun
Cok yorucu oralaradı batsın.bi çıkamadım şurdan.kargo şirketine gircek gibiyim olursa artık
ölsemCok yorucu oralar
Geçmiş olsun kuzum Allah'tan hissetmemissin ben hala ev sallaniyo gibi hissediyorumVanda deprem olmuş 20 dk önce. 4.7bize uzak diye mesaj atmış eşim, hissetmedim Allahtan. Zaten değişik Bi ev bizimkisi, aşağıdaki komşu kapı kapatsa ev zıngıldıyor.en ufak tıkırtıya gözümü açıyorum sen bişey hissettin mi kuzum? @Hemsirecik Tuşba diyor merkez üssü
Çok geçmiş olsun kuzumKizlaaar
Canim bizim oldugumuz yerde oldu deprem uykumuzdan uyandik ben hep uyurken yakalanıyorum depreme uyumicam artik
Kadın doğuma gideceksen zaten özellikle regl iken çağırıyor tekrar üçüncü günü kan tahlili ultrason vs hep üçüncü gün bakiyolarKızlar
Regl iken doktora gidilir mi? Ben bir türlü regl olamıyorum, 40 günü geçeli oldu baya. Yarına randevu almıştım ama acayip bir karın ağrım başladı. En geç bu gece olurum gibi.
Ama bazı tahliller de reglin 3.günü yapılıyor. Erteleyip bitince gitsem yine bir 45 gün beklemem gerekecek ki regl olayım da gideyim. Büyük ihtimalle tahlil isteyecek çünkü daha önce hiç hormon tahlili vs yaptırmadım. Tek bildiğim pco olduğum.
Ne önerirsiniz? Regl olsam da gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?