- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.901
Amin inşallah
Gerçekten ya
Kıyamam
İyiyiz cnm sen nasılsınSelams beybilerrr naparsiniz ara ara gelip takılıp gidiyorum
Gerçekten ya
Kıyamam
İyiyiz cnm sen nasılsın
Bende iyi olmaya çalışıyorum valla planlarımı yetiştirmeye calisiom bı yandan da temizliğe başladım hergun bı oda yapiomGerçekten ya
Kıyamam
İyiyiz cnm sen nasılsın
Ben daha erken kalcamhissediyoeum bizde şubat-mart gibi hamişiz
Refl masajı var kuzum deneRegl bekliyorum gelmiyorrr ilaçlar bütün düzenini bozdu ağrıdan kivraniyorum ama gelmiyorrrgelmesi için var mı bildginiz bı yontem
Ders çalışma planı bı aylık yapiom gün gün sonra bide onları yetiştiren diye ugrasiom sabah altıda kalkiom herifi ise gonderiom ilacı iciom evleri havalandırıom kahvaltımı yapiom evi topluom sporumu yapiom saat dokuz oluyo derse oturuom öğlen bir oluyo bida yemek yiom sonra temizliğe kalkisiom hergun böyle geciiBen daha erken kalcam
O kdar bekliemem
Refl masajı var kuzum dene
Ne planı kız
İnşallah bu ay bitmeden hamiş dicez sana çok aminBen daha erken kalcam
O kdar bekliemem
Refl masajı var kuzum dene
Ne planı kız
Kız herşeyi bırak...Ders çalışma planı bı aylık yapiom gün gün sonra bide onları yetiştiren diye ugrasiom sabah altıda kalkiom herifi ise gonderiom ilacı iciom evleri havalandırıom kahvaltımı yapiom evi topluom sporumu yapiom saat dokuz oluyo derse oturuom öğlen bir oluyo bida yemek yiom sonra temizliğe kalkisiom hergun böyle geciibakayım o masaja neyin nesiymis Dr dokuzunda hasta olacan dedi ayın ondokuzu geliyo olamadim
Şimdiden o kadar bunaltirsam kendimi erken pes ederim böyle iyi dersin biri yarın bitiyo ders ders gidiom alan calisiom şuan sadece hedef Mart a kadar alan konularını bitirmek sonra paso soru deneme öyle gidicem bı taraftan eğitim gk bakcamKız herşeyi bırak...
Sen ders çalış sadece
Hadi bakalım gönlüne göre olsun inşallahŞimdiden o kadar bunaltirsam kendimi erken pes ederim böyle iyi dersin biri yarın bitiyo ders ders gidiom alan calisiom şuan sadece hedef Mart a kadar alan konularını bitirmek sonra paso soru deneme öyle gidicem bı taraftan eğitim gk bakcam
Benimde kv ye inat derece yapicamHadi bakalım gönlüne göre olsun inşallah
Senden beklentim yüksek
Kız o daha dize gelmedimiBenimde kv ye inat derece yapicam
Gelmez gelmez anam bizimki dün bı yanına uğrayalim dedi herifim aradım sabahtan akşama zafer işten gelince gelcez anne var mı istediğin bişi diye sonra herif aramış ekmek kaç tane lazım diye gittik e siz yemeği yer gelirsiniz sandiydim dedi bı bozuldu benimki Allah'tan yemeğimi yapmıştım evde geldik evde yedikKız o daha dize gelmedimi
Benmki bile geldi
Ben daha güzel şeyler söylerdimGelmez gelmez anam bizimki dün bı yanına uğrayalim dedi herifim aradım sabahtan akşama zafer işten gelince gelcez anne var mı istediğin bişi diye sonra herif aramış ekmek kaç tane lazım diye gittik e siz yemeği yer gelirsiniz sandiydim dedi bı bozuldu benimki Allah'tan yemeğimi yapmıştım evde geldik evde yedikişi bıraktım diye soyleniyo habire bende bı bana bakamicaktiniz niye aldınız babamın evinde huzurluydum ben dedim bişi diyemedi
İki hafta uğramaz yanınaBen daha güzel şeyler söylerdim
Seninkine söyle gitmesn bdaha
Bacım ben dize getirdiğim halde yılda bir iki görüşme yetiyorİki hafta uğramaz yanınazaten iki haftadır gorusmuoduk dün gittik bı iki hafta daha gorusmeyiz söylenecek çok şey varda işte her zaman diyemiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?