Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugünkü testim acaba yumurtluyo muyum

Eklentiler

• 842BC03B-2573-4535-8931-08D10B27B265.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 15
Regl bekliyorum gelmiyorrr ilaçlar bütün düzenini bozdu ağrıdan kivraniyorum ama gelmiyorrr gelmesi için var mı bildginiz bı yontem

Ben daha erken kalcam
O kdar bekliemem

Refl masajı var kuzum dene
Ne planı kız
Ders çalışma planı bı aylık yapiom gün gün sonra bide onları yetiştiren diye ugrasiom sabah altıda kalkiom herifi ise gonderiom ilacı iciom evleri havalandırıom kahvaltımı yapiom evi topluom sporumu yapiom saat dokuz oluyo derse oturuom öğlen bir oluyo bida yemek yiom sonra temizliğe kalkisiom hergun böyle gecii bakayım o masaja neyin nesiymis Dr dokuzunda hasta olacan dedi ayın ondokuzu geliyo olamadim

Kız herşeyi bırak...
Sen ders çalış sadece

Kız herşeyi bırak...
Sen ders çalış sadece
Şimdiden o kadar bunaltirsam kendimi erken pes ederim böyle iyi dersin biri yarın bitiyo ders ders gidiom alan calisiom şuan sadece hedef Mart a kadar alan konularını bitirmek sonra paso soru deneme öyle gidicem bı taraftan eğitim gk bakcam

Hadi bakalım gönlüne göre olsun inşallah
Senden beklentim yüksek

Kız o daha dize gelmedimi
Benmki bile geldi
Gelmez gelmez anam bizimki dün bı yanına uğrayalim dedi herifim aradım sabahtan akşama zafer işten gelince gelcez anne var mı istediğin bişi diye sonra herif aramış ekmek kaç tane lazım diye gittik e siz yemeği yer gelirsiniz sandiydim dedi bı bozuldu benimki Allah'tan yemeğimi yapmıştım evde geldik evde yedik işi bıraktım diye soyleniyo habire bende bı bana bakamicaktiniz niye aldınız babamın evinde huzurluydum ben dedim bişi diyemedi

Ben daha güzel şeyler söylerdim
Seninkine söyle gitmesn bdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…