Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alın bacım alınan sen ol
Biz her halinle severiz seni
Rahim filmide temiz çıkınca heralde başka şeler arıon artk

Benm stabil hayatm devam ediyor
Gözlerden ırak yaşam tarzını terch ettim
Sen nasıl bir yol izlieceksim rahim filminde snra
Neler olüyür Bal0ncuk ve stabilite nasıl mümkün bence arada bilgilendir bizi kız valla merak ediyorum göbekli İstanbul falan diyordun çok sorup darlamak da istemiyorum ama gerçekten aklımın bi ucunda kalıyor hep.

Ben ne yapacağım bilmiyorum çünkü yine kafamı karıştıran şeyler öğrendim. Aslında yumurta geliştiricilerle hızlandıralım mı diye sormuştu drum ben de kabul etmiştim önce film çekelim dedk senle de konuştuktan sonra. Şimdi muhtemelen o geliştiricilerle devam ederim ama burada çikolata kistiyle ilgili çok deneyimli birisiyle konuştum o tedavilerin bizler için çok riskli olabildiğini kisti aniden büyütüp ameliyatlık hale getirebildiğini falan yazdı. Korktum tabi. Kalite artırıcı şeyler kullanmamı da önermişti drun bilgisiz olduğunu öne sürdü aslında baya güveniyorum dra ama tabi ki biraz gerildim. O günden beri yabancı makaleler okuyorum çikolata kistinde tedavi yaklaşımı nasıl olmalı diye uzman çikolata uzmanı olucam yakında

Ah deli kız hissetme öyle hiç canım benim seni niye dışlayalım... Nerden yakalarsan gir konuya kuzu yaz seviliyorsun

Cnm bence sen kafana herşeyi cok takıyorsn.. Sal kendini.. Salsan herşey güzel olacak..
Birde her tedavinin riski var..
Gebe olsan bile riskler bitmiyor
Yok kesesi.. Yolku... Kalbi.. Osu busu..
Femara diye bir ilaç var geliştirici o kisti tetiklemiyor ama klomen kisti tetikliyor hatta kist olmayanda bile yapabiliyor diye biliyorm.. Aslında bnu dr ile görüşebilirsin

Ah deli kız hissetme öyle hiç canım benim seni niye dışlayalım... Nerden yakalarsan gir konuya kuzu yaz seviliyorsun
Ne bilem kız reglken mi baktım nedir öyle duygusal anıma denk gelmiş siz de pek seviliyorsunuz kızlar valla bu ara herkes de yılsonu diye duygusal bir şey sorup kırmaya falan da korkuyorum

Ne bilem kız reglken mi baktım nedir öyle duygusal anıma denk gelmiş siz de pek seviliyorsunuz kızlar valla bu ara herkes de yılsonu diye duygusal bir şey sorup kırmaya falan da korkuyorum
Yk biz artk topiği genişletmiyoruz
Olan bir avuç kişiyi gebe yapıp derin nefrs alıp topiğe kilit vurcaz

Ne güzel söyledin beybi valla o kadar çok takıyorum ki. Dediğin gibi sağ salim hamile kalsam bile ben her aşamayı kafama takıp doğurana kadar içim rahat etmez sürekli şusu sağlıklı mı busu iyi mi düşük olur mu vs diye diye 40 haftayı nasıl geçiririm hayal bile edemiyorum.
Olabilir canım işte çikolata kistini büyüten hormon takviyesi olduğu için sıkıntı olması mantıklı ama belki bu risk o kadar büyük de değildir doktor da bunun farkındadır yani ilk ben değilim sonuçta. Dediğin gibi doktorla hiç daha ilacın ne olduğuna yönelik konuşmadık ben regl olursam gidince kafama takılanları sorarım zaten güveniyorum aslında dediğim gibi ama insan yine de tedirgin oluyor o ilacı da sorayım bakalım hangisi hayırlısıysa o olsun bakalım kısmetimizde ne varsa ne kadar düşünüp taşınıp çabalasak da onu yaşıyoruz
Bir de değer sorayım size kızlar benim estradiol düşük çıkmış dediler ama doktor bir şey demedi sizce nasıl estradiol 16 çıktı adetliyken yapılan testte. Bir de bunu kafama takayım Bal0ncuk

Hormonlar her ay değişir ve hepsinin çözümü var, kaldıki prolaktin estradiol gibi hormonları takma.. Düzelir cnm..
Ayrıca ilaç kullanırken zaten doktor kontrolünde oluyorsn... Daha sık kontrelle dikkat edilir..
Ama bende klomen kullanmanı tavsiye etmem..
Ayrıca bunca takıntılara hormonlarının öyle olması cok normal

Kistim var ya kalite düşük zaten rezerv de az olunca o da dişük olunca iyice moraller gitti benim. Hatta eşimin de sıkıntı yok dedi doktor ama ben o sonuçta da bazı değerlere takıldım
Evet canım haklısın aslında o sürece girince daha düzenli takip edilir birçok şey. Doktor ne diyecek bakayım klomenin bu ihtimallerini de sorarım yani ben yumurtluyor ve adet oluyorum düzenli ya bu tedavi nasıl bir işe yarayacak onu da tam anlamadım
Haklısın kuzum o konuda da ama nasıl yapsam bilmiyorum ya stresli bir insanım zaten hep, heveslenip hayal kırıklığı yaşadıkça iyice vakit kaybediyor gibi hissediyorum

Eşinin değerlerini merak ettm
Niye ona taktn.. Kendine yine dert aradn demi
Bu arada sadece senin için değil ama tüm kızlaea diyorm
Lütfen rahlil esnasında progesteron değerinizde baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…