Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinin değerlerini merak ettm
Niye ona taktn.. Kendine yine dert aradn demi
Bu arada sadece senin için değil ama tüm kızlaea diyorm
Lütfen rahlil esnasında progesteron değerinizde baktırdın

Bana sorabilirsin kırılmam benbildiğim birşeyse cevap veririm
O zaman ikinize de sorayım fıstıklar Progesteron Ağustos'ta bakılmıştı kuzum ama adetli değildim 3.5 çıkmıştı nasıldır? Eşimin değerleri de şu şekilde beybiler. İleri hızlı falan da çok iyi değil sanırım ama ben en çok 60dakikadan uzun süre olmasına ve viskozite artmış yazmasına takıldım. O likefaksiyon süresinin uzun olması istenmeyen bir durumdur yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20201218-232936.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 35
Evt ileri hız az ama ileri hız tek başına değerlendirilmez...
Sayı morfoloji iyi.. A+b hız toplamıda iyi...
Yani yine kendine dert aramışsn sen :)
Bu arada spermler günlğk bile değişir o anda olduğu stres heycan hepsi etkilidir..
Eşine takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve ceviz yedir :)

Öyle mi diyon kız doktor da iyi dedi hatta takviye falan kullanayım mı deyince eşime dönüp sana gerek yok senin değerlerin iyi dedi bana dönüp ben de bir şeyler yapayım istiyorsan diye bir şeyler yazdı ben yine de içim rahat edemedi o 60 dakikadan uzun olması olayına. Sıvılaşmıyormuş sperm ve hareket kabiliyeti azalıyormuş o nedenle evet canım besliyorum balla pekmezle şaka gibş bu ay tam yumurtlama haftasında çok fena beli tutuldu pik günün ilk gününü kaçırdık sonra meğersem o gün pik değilmiş Rabbim yüzümüze güldü ertesi gün zor şartlsr altında değerlendirdik

Biz alışığız
Aynen
Gayet iyi hem doktorda demiş iyi olduğunu. Kötü birşey olsa doktor dank diye diyor suratına tokat gibi iniyor dedikleri. Üzme canını

Aynen

Gayet iyi hem doktorda demiş iyi olduğunu. Kötü birşey olsa doktor dank diye diyor suratına tokat gibi iniyor dedikleri. Üzme canını
Haklısın canım bazı doktorlar da rahat davranıyor ya öyle bir şey olup da riske atmak istemedim. Hayattaki her halim bu aşırı temkinlilik. Çok şükür halimize ama malesef endometriozisle ilgili çok da olumlu şeyler yok hamilelik açısından yine de pozitif olmaya çalışıyorum her ay hayal kırıklığı yaşasam da.
Mesela burada çok şey öğrendim ve herkesin birbirine çokça destek olması harika bir şey. Ama bir yandan da hamile kalsam nerdeyse hiçbir detayı bilmeyecek bir insanken şimdi yok kimyasal gebelik yok düşük durumunun yaygınlığı yok kesenin büyümemesi şu bu vs diye diye kafama onlarca bildiğim ve stres edeceğim şey edindirdi bana kk çok seviyorum inanılmaz bir cazibesi var ama her gün yeni bir şey öğrenip kafama takmayı başarıyorum

Kız diyom ya
Bebe olunca sen oldumu eminmisin diye
100 kere dr gidersn

Kız diyom ya
Bebe olunca sen oldumu eminmisin diye
100 kere dr gidersn
Evet hatta bakıyorum hamile arkadaşlarıma doktorları sanki kontrol ve ultrason için çok az çok seyrek çağırıyormış gibi geliyor içimden diyorum ki bu ne rahatlık, ben olsam arada farklı bir doktordan randevu alır ara takip yaptırırdım diue düşünüyorum şimdiden

Öyle canim, cok dogru.. Biliyorum canim benim.. Sen de seviliyorsun kuzum
Amin canim
Dayloşum
Zaman...

Ah insanlık
Zaman kuzum zaman...
Öyle diyor doktor da, hazır olyor rahim diye. Bakalim canım hayirlisi ne ise o olsun insallah aminn
Boş gebelikti, kurtaj oldum canım. Beta degeri olmasi gerektigi kadar artmayinca duzenli takip yapildi hem kan, hem kese. Sonunda da bos oldugu goruldu ve 8.haftada sonlandirildi..

Gecmis olsun gülooom arkasina mutlu haberi alirsin eminim Kendien iyi bak dinlen bol bol

Ben de çok ağlamıştım hatta biraz da kendimle özdeşleştirdim bebeğimi kaybettiğim için Ah Lee Gun ve Kim Mi Young un geçirdikleri gece sonrası başına gelenler çok güldürdü
Ben de çok ağladım kendimle özdeşleştirdim resmen Le Gun ve Kim Mi Young çok yakışıyordu Fantastikte The Master Sun favorim

Canım benim geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun

Yandıkki ne yandık
Senin 2 doktorn olur artk

Bende özlüyorum

Sizler nasılsınız
İyimisin minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…