- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.281
Eşinin değerlerini merak ettm
Niye ona taktn.. Kendine yine dert aradn demi
Bu arada sadece senin için değil ama tüm kızlaea diyorm
Lütfen rahlil esnasında progesteron değerinizde baktırdın
O zaman ikinize de sorayım fıstıklarBana sorabilirsin kırılmam benbildiğim birşeyse cevap veririm
Evt ileri hız az ama ileri hız tek başına değerlendirilmez...O zaman ikinize de sorayım fıstıklarProgesteron Ağustos'ta bakılmıştı kuzum ama adetli değildim 3.5 çıkmıştı nasıldır? Eşimin değerleri de şu şekilde beybiler. İleri hızlı falan da çok iyi değil sanırım ama ben en çok 60dakikadan uzun süre olmasına ve viskozite artmış yazmasına takıldım. O likefaksiyon süresinin uzun olması istenmeyen bir durumdur yazıyor
Öyle mi diyon kız doktor da iyi dedi hatta takviye falan kullanayım mı deyince eşime dönüp sana gerek yok senin değerlerin iyi dediEvt ileri hız az ama ileri hız tek başına değerlendirilmez...
Sayı morfoloji iyi.. A+b hız toplamıda iyi...
Yani yine kendine dert aramışsn sen :)
Bu arada spermler günlğk bile değişir o anda olduğu stres heycan hepsi etkilidir..
Eşine takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve ceviz yedir :)
AynenBiz alışığız
Gayet iyi hem doktorda demiş iyi olduğunu. Kötü birşey olsa doktor dank diye diyor suratına tokat gibi iniyor dedikleri. Üzme canınıO zaman ikinize de sorayım fıstıklarProgesteron Ağustos'ta bakılmıştı kuzum ama adetli değildim 3.5 çıkmıştı nasıldır? Eşimin değerleri de şu şekilde beybiler. İleri hızlı falan da çok iyi değil sanırım ama ben en çok 60dakikadan uzun süre olmasına ve viskozite artmış yazmasına takıldım. O likefaksiyon süresinin uzun olması istenmeyen bir durumdur yazıyor
Haklısın canım bazı doktorlar da rahat davranıyor ya öyle bir şey olup da riske atmak istemedim. Hayattaki her halim bu aşırı temkinlilik. Çok şükür halimize ama malesef endometriozisle ilgili çok da olumlu şeyler yok hamilelik açısındanAynen
Gayet iyi hem doktorda demiş iyi olduğunu. Kötü birşey olsa doktor dank diye diyor suratına tokat gibi iniyor dedikleri. Üzme canını
Kız diyom yaÖyle mi diyon kız doktor da iyi dedi hatta takviye falan kullanayım mı deyince eşime dönüp sana gerek yok senin değerlerin iyi dedibana dönüp ben de bir şeyler yapayım istiyorsan diye bir şeyler yazdı ben yine de içim rahat edemedi o 60 dakikadan uzun olması olayına. Sıvılaşmıyormuş sperm ve hareket kabiliyeti azalıyormuş o nedenle evet canım besliyorum balla pekmezle şaka gibş bu ay tam yumurtlama haftasında çok fena beli tutuldu pik günün ilk gününü kaçırdık sonra meğersem o gün pik değilmiş Rabbim yüzümüze güldü ertesi gün zor şartlsr altında değerlendirdik
Evet hatta bakıyorum hamile arkadaşlarıma doktorları sanki kontrol ve ultrason için çok az çok seyrek çağırıyormış gibi geliyorKız diyom ya
Bebe olunca sen oldumu eminmisin diye
100 kere dr gidersn
Öyle canim, cok dogru.. Biliyorum canim benim.. Sen de seviliyorsun kuzumHer şeyimizin ilacı o değil mi... Ve yaşadığımız sıkıntılar varken geçmiyor zaman gibi gelse de dönüp arkaya baktığımızda, zaman sarıyor yaralarımızı...
Her zaman yanındayım fiziken olamasa da manen... Seviliyorsun
Amin canimSeyyy
Ne desem bilemedim
Bi turlu firsat olmadi ki geleyim is bitti sonra markete git gel yemek ye camasir as derken anca popoyu koydum oturdum
simdide uyukluyorum
Cok uzuldum kuzum
Herseyin hayirlisi vakti zamani gelince saglicakla alicaksin kucagina bebegini ❤
Zaman kuzum zaman...Dayloşum
Zaman...
Ah insanlık
Öyle diyor doktor da, hazır olyor rahim diye. Bakalim canım hayirlisi ne ise o olsun insallahne edeyim olmazsa beklemekten başka çare var mı virüs var hiç bi yere gidemez olduk napalım ki
daylerim inan çok çok çok üzüldüm ama kürtajın arkası gebelik derler ve benim ikincisi 2 ay sonra hemen olmuştu..inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliğin ve evaldına kavuşursun
Boş gebelikti, kurtaj oldum canım. Beta degeri olmasi gerektigi kadar artmayinca duzenli takip yapildi hem kan, hem kese. Sonunda da bos oldugu goruldu ve 8.haftada sonlandirildi..Selam güzellikler nasılsınızsanki yeni hamileler var gibi gibi geldi bana biraz toplu havadis verseniz olur mu
Ben yıl sonu sayım işinden başımı kaldıramıyorum ki sizle 2 sohbet edeyim ancak fırsat buldum
Canımm nedir son durum? Ben bayağıdır yoktum detayını takip edemedim neden gebeliğin sonlandırılması gerekebilirdi?
İnş sağlığınız sıhhatiniz yerindedir
Aslan sütü oluyormuymus sana ana sütü sonra görürdünArtık sıkıldım zaten birşey olduğu yok deyip iki duble aslan sütü aldım.
Eh işte günümüze şükür deyip zamanı geçiriyorum..
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
Gecmis olsun gülooomÖyle canim, cok dogru.. Biliyorum canim benim.. Sen de seviliyorsun kuzum
Amin canim
Zaman kuzum zaman...
Öyle diyor doktor da, hazır olyor rahim diye. Bakalim canım hayirlisi ne ise o olsun insallahaminn
Boş gebelikti, kurtaj oldum canım. Beta degeri olmasi gerektigi kadar artmayinca duzenli takip yapildi hem kan, hem kese. Sonunda da bos oldugu goruldu ve 8.haftada sonlandirildi..
Ben de çok ağlamıştım hatta biraz da kendimle özdeşleştirdim bebeğimi kaybettiğim içinAma ama daha bir hafta daha bekleyek
Sonra oy birliği ile seçeriz
Köpek kakası fated to love you dan geliyor zatençok fazla ağladım köpek kakasını kaybettiğinde
lee gun öyle güldüğünde sinirlerim bozuldu ama öyle gülmesinin sebebini öğrendiğim de dedim hepimiz öyle yapmıyor muyuz??
İki kere izledim ikisinde de aynı hisle izledim...
Bu aralar fantastik tarzda izliyorum hotel de luna'yı yeni bitirdim o tarz bakıyorum
Ben de çok ağladım kendimle özdeşleştirdim resmenAma ama daha bir hafta daha bekleyek
Sonra oy birliği ile seçeriz
Köpek kakası fated to love you dan geliyor zatençok fazla ağladım köpek kakasını kaybettiğinde
lee gun öyle güldüğünde sinirlerim bozuldu ama öyle gülmesinin sebebini öğrendiğim de dedim hepimiz öyle yapmıyor muyuz??
İki kere izledim ikisinde de aynı hisle izledim...
Bu aralar fantastik tarzda izliyorum hotel de luna'yı yeni bitirdim o tarz bakıyorum
Bende özlüyorum
Canım benim geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda kucağını doldursunÖyle canim, cok dogru.. Biliyorum canim benim.. Sen de seviliyorsun kuzum
Amin canim
Zaman kuzum zaman...
Öyle diyor doktor da, hazır olyor rahim diye. Bakalim canım hayirlisi ne ise o olsun insallahaminn
Boş gebelikti, kurtaj oldum canım. Beta degeri olmasi gerektigi kadar artmayinca duzenli takip yapildi hem kan, hem kese. Sonunda da bos oldugu goruldu ve 8.haftada sonlandirildi..
Yandıkki ne yandıkEvet hatta bakıyorum hamile arkadaşlarıma doktorları sanki kontrol ve ultrason için çok az çok seyrek çağırıyormış gibi geliyoriçimden diyorum ki bu ne rahatlık, ben olsam arada farklı bir doktordan randevu alır ara takip yaptırırdım diue düşünüyorum şimdiden
İyimisin minnoşumBende özlüyorum
Sizler nasılsınız
Benim haziranda adetin 2. Günü 0.27 çıkmış ne demek buEşinin değerlerini merak ettm
Niye ona taktn.. Kendine yine dert aradn demi
Bu arada sadece senin için değil ama tüm kızlaea diyorm
Lütfen rahlil esnasında progesteron değerinizde baktırdın
Aynen ben de öyle düşündümYandıkki ne yandık
Senin 2 doktorn olur artk
İyimisin minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?