- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.301
Vallaha bende ovu testi ile ögrendim hamile oldugumu ve bence positiv hayirli olsun simdidenGünaydın hepinize arkadaşlar bugün adetim 3 gün geçmiş oluyor evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım ve şöyle yorumlarınızı alabilir miyim ellerim titriyor şuan
Kuzum haatane fererans aealığına bakBenim haziranda adetin 2. Günü 0.27 çıkmış ne demek bu
Simdi ben sana böyle anlatıyorm yaAynen ben de öyle düşündümgidince de doktora hemen güveniyorum aslında sonra içim içimi yiyor tuhaf bir durum
Bence gebesssiiinnnnnnnnnGünaydın hepinize arkadaşlar bugün adetim 3 gün geçmiş oluyor evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım ve şöyle yorumlarınızı alabilir miyim ellerim titriyor şuan
Eşimi yolladım nöbetçi arıyor suaaanVallaha bende ovu testi ile ögrendim hamile oldugumu ve bence positiv hayirli olsun simdidenbi gebelik testi kap gel
Ablacimmmmm inan şuan değişik hissediyorum inşallah vardırKuzum haatane fererans aealığına bak
Simdi ben sana böyle anlatıyorm ya
Sen farkım yok
Ruh hastasıyız
Ü
Bence gebesssiiinnnnnnnnn
Özgeeemmmmmmm
Hadi bakalim hemen alsin gelsinde positivlere doyalim bugünEşimi yolladım nöbetçi arıyor suaaansağolasın Allah razı olsun
Gözün aydn cnm benimAblacimmmmm inan şuan değişik hissediyorum inşallah vardır
Allah'ım tez zamanda sana nasıp etsin ablaGözün aydn cnm benim
Allah hayırlısını versin
Amiiin inşallah canım benim beni bilen bilirr çok zorlu süreçten geçtim çok şükür oldu galiba ay bu arada eşim daha gelemedi catlycamSu listeye bi baktimda gercekten kimleri kimleri hamile birakio dogurtmussukdarisi üc bes kisiye inshallah
Su listeye bi baktimda gercekten kimleri kimleri hamile birakio dogurtmussukdarisi üc bes kisiye inshallah
Beyazmı asarız siyahmı bilemedim artkSonunda atcaz su topige beyaz bayraklari
Bence kirmizi asalimBeyazmı asarız siyahmı bilemedim artk
Akmoş sanada en fazla 3 hafta kaldı heBence kirmizi asalim
Cok manidar oluratarimizi yapip kapatiriz
Eşimi yolladım nöbetçi arıyor suaaansağolasın Allah razı olsun
Ayyy boşuna buralarda değilizKuzum haatane fererans aealığına bak
Simdi ben sana böyle anlatıyorm ya
Sen farkım yok
Ruh hastasıyız
Ü
Bence gebesssiiinnnnnnnnn
Özgeeemmmmmmm
He vallaha bana hic dogurmuCakmisim gibi geliyor artikAkmoş sanada en fazla 3 hafta kaldı he
Bence artık patilerini göreliö minişinHe vallaha bana hic dogurmuCakmisim gibi geliyor artikalsitik gibi
AleykumselamSelam kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?