- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.321
Ooo selam beybicim... How are youSelam kizlaar
Bencede ama takintim var tekli sayilarda dogurmam lazimBence artık patilerini göreliö minişin
Ya sabırBencede ama takintim var tekli sayilarda dogurmam lazimonun icin ocagi bekliycem
Hahahah keskem benim kizda giyinse böyle aşırı guzel oluyorlar❤ ne zaman geliyor kiz senin bebissAleykumselamda senin profil foton ates ediyor tam benlik cok tatli
So so baluscum mardin turu yaptik geldik esimle simdi oturuyoruz evde markete gitmemiz lazim o bana ben ona bakisiyoruzOoo selam beybicim... How are you
Bozar hic acimazYa sabır
Bebe takıntını bozsunda gör
Bulmuşta bunuyor
Eyyy gördüm fotonuHahahah keskem benim kizda giyinse böyle aşırı guzel oluyorlar❤ ne zaman geliyor kiz senin bebiss
So so baluscum mardin turu yaptik geldik esimle simdi oturuyoruz evde markete gitmemiz lazim o bana ben ona bakisiyoruzsen nasilsin
Süpriz yapsında görBozar hic acimazama ikili sayilarda gelmesin 01. ilk haftasi dogurmam lazim
Asiri tatli böyle giyinse sevilmekden helak olabilirHahahah keskem benim kizda giyinse böyle aşırı guzel oluyorlar❤ ne zaman geliyor kiz senin bebiss
So so baluscum mardin turu yaptik geldik esimle simdi oturuyoruz evde markete gitmemiz lazim o bana ben ona bakisiyoruzsen nasilsin
Süpriz yapacak diye bekledik ama ses seda yokEyyy gördüm fotonu
Sefan olsun bibiğimmmm
Bakışmasn enişte kalk çabuk
Süpriz yapsında gör
Corona varken gezmekte zor anam foto cekilcek maske cikar tamam cektik geri takEyyy gördüm fotonu
Sefan olsun bibiğimmmm
Bakışmasn enişte kalk çabuk
Süpriz yapsında gör
Yaa zaman ne cabuk gecti dogum zamanin geldi resmen suan cok duyguluyumAsiri tatli böyle giyinse sevilmekden helak olabilirvallaha 14.01 gibi duruyor tabi nzmn cani isterse ozmn gelcek bizim kiz
Üzülme hayirlisi böyledir yeni sene yeni seyler getirir inshallah 2020 ztn güzel bi sene degildi 2021 bomba gibi gelicek inshallahSlm hanımlar aralık ayı da hüsran maalesef adetim geldi az önce. Çok umut etmiştim ama olmadı. 2020 yılına bebiş olmadan bitiriyoruz. Nasip 2021de inşallah. Yeni bat 18 ocak
Ayy ckkta severimSüpriz yapacak diye bekledik ama ses seda yoküzülüyordum hurma vs getirtmistkm kullanamiycam diye bu haftadan sonra kullnmak nasip olcak gibi
İnşallah ocakta nasip olurSlm hanımlar aralık ayı da hüsran maalesef adetim geldi az önce. Çok umut etmiştim ama olmadı. 2020 yılına bebiş olmadan bitiriyoruz. Nasip 2021de inşallah. Yeni bat 18 ocak
Benim bu sene hç süsleyecek hevesm ykCorona varken gezmekte zor anam foto cekilcek maske cikar tamam cektik geri takyılbaşı ışıkları gelmis gidipte alalim bizim buyuk cicegi susleriz diyorum sirf onun icin bile gitmem lazim
Yaa zaman ne cabuk gecti dogum zamanin geldi resmen suan cok duyguluyum
Sorma ya acayip bi duygu surda birilerinde 37. hafta yazisi vs görünce garip oluyordum simdi bende yaziyor ve doguma az kaldi siz deyince dank ediyor banadaCorona varken gezmekte zor anam foto cekilcek maske cikar tamam cektik geri takyılbaşı ışıkları gelmis gidipte alalim bizim buyuk cicegi susleriz diyorum sirf onun icin bile gitmem lazim
Yaa zaman ne cabuk gecti dogum zamanin geldi resmen suan cok duyguluyum
Çok teşekkürler canım benim inşallahöyle olur. Tesellin iyi geldi teşekkürler.Üzülme hayirlisi böyledir yeni sene yeni seyler getirir inshallah 2020 ztn güzel bi sene degildi 2021 bomba gibi gelicek inshallah
Sorma bende severim . Sevmedigim seylerden biri cennet hurmasiydi masallah doyasiya yedik almanyada cennet hurmasi birakmasim mübarekAyy ckkta severim
İnşallah ocakta nasip olur
Benim bu sene hç süsleyecek hevesm yk
Kaldı öyle
Bende bu duygulardan istiyorımSorma bende severim . Sevmedigim seylerden biri cennet hurmasiydi masallah doyasiya yedik almanyada cennet hurmasi birakmasim mübarekasla yemem dedigin seyleri yiye biliyor oha ölsem vazgevmem dedigin seylerden tiksine biliyormusun
Teselli degil duamdir herkese rabbim hayirli zamanda hayirlsi ile nasip edecek biz duaöarda bulusalim sonra gelsin ocak ayi heeeeeyt beeeÇok teşekkürler canım benim inşallahöyle olur. Tesellin iyi geldi teşekkürler.
Inşallah ocak ayında nasip olursa babasına sürpriz doğum günü hediyesi olarak veririm bu haberi de... InşallahAyy ckkta severim
İnşallah ocakta nasip olur
Benim bu sene hç süsleyecek hevesm yk
Kaldı öyle
Gelicek merak etme sonra aha ibibik kusu sabhliycanBende bu duygulardan istiyorım
Aynen öyle canım benim dualarım hepimizle... çocuk isteyenler için hayırlısıyla nasipetsin rabbim. Hamile olan arkadaşlarımızın da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeselli degil duamdir herkese rabbim hayirli zamanda hayirlsi ile nasip edecek biz duaöarda bulusalim sonra gelsin ocak ayi heeeeeyt beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?