Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykumselam da senin profil foton ates ediyor tam benlik cok tatli
Hahahah keskem benim kizda giyinse böyle aşırı guzel oluyorlar❤ ne zaman geliyor kiz senin bebiss
Ooo selam beybicim... How are you
So so baluscum mardin turu yaptik geldik esimle simdi oturuyoruz evde markete gitmemiz lazim o bana ben ona bakisiyoruz sen nasilsin

Hahahah keskem benim kizda giyinse böyle aşırı guzel oluyorlar❤ ne zaman geliyor kiz senin bebiss

So so baluscum mardin turu yaptik geldik esimle simdi oturuyoruz evde markete gitmemiz lazim o bana ben ona bakisiyoruz sen nasilsin
Eyyy gördüm fotonu
Sefan olsun bibiğimmmm
Bakışmasn enişte kalk çabuk

Bozar hic acimaz ama ikili sayilarda gelmesin 01. ilk haftasi dogurmam lazim
Süpriz yapsında gör

Asiri tatli böyle giyinse sevilmekden helak olabilir vallaha 14.01 gibi duruyor tabi nzmn cani isterse ozmn gelcek bizim kiz

Eyyy gördüm fotonu
Sefan olsun bibiğimmmm
Bakışmasn enişte kalk çabuk

Süpriz yapsında gör
Corona varken gezmekte zor anam foto cekilcek maske cikar tamam cektik geri tak yılbaşı ışıkları gelmis gidipte alalim bizim buyuk cicegi susleriz diyorum sirf onun icin bile gitmem lazim
Asiri tatli böyle giyinse sevilmekden helak olabilir vallaha 14.01 gibi duruyor tabi nzmn cani isterse ozmn gelcek bizim kiz
Yaa zaman ne cabuk gecti dogum zamanin geldi resmen suan cok duyguluyum

Slm hanımlar aralık ayı da hüsran maalesef adetim geldi az önce. Çok umut etmiştim ama olmadı. 2020 yılına bebiş olmadan bitiriyoruz. Nasip 2021de inşallah. Yeni bat 18 ocak
Üzülme hayirlisi böyledir yeni sene yeni seyler getirir inshallah 2020 ztn güzel bi sene degildi 2021 bomba gibi gelicek inshallah

Süpriz yapacak diye bekledik ama ses seda yok üzülüyordum hurma vs getirtmistkm kullanamiycam diye bu haftadan sonra kullnmak nasip olcak gibi
Ayy ckkta severim

Slm hanımlar aralık ayı da hüsran maalesef adetim geldi az önce. Çok umut etmiştim ama olmadı. 2020 yılına bebiş olmadan bitiriyoruz. Nasip 2021de inşallah. Yeni bat 18 ocak
İnşallah ocakta nasip olur

Benim bu sene hç süsleyecek hevesm yk
Kaldı öyle

Sorma ya acayip bi duygu surda birilerinde 37. hafta yazisi vs görünce garip oluyordum simdi bende yaziyor ve doguma az kaldi siz deyince dank ediyor banada

Ayy ckkta severim

İnşallah ocakta nasip olur

Benim bu sene hç süsleyecek hevesm yk
Kaldı öyle
Sorma bende severim . Sevmedigim seylerden biri cennet hurmasiydi masallah doyasiya yedik almanyada cennet hurmasi birakmasim mübarek asla yemem dedigin seyleri yiye biliyor oha ölsem vazgevmem dedigin seylerden tiksine biliyormusun

Teselli degil duamdir herkese rabbim hayirli zamanda hayirlsi ile nasip edecek biz duaöarda bulusalim sonra gelsin ocak ayi heeeeeyt beee
Aynen öyle canım benim dualarım hepimizle... çocuk isteyenler için hayırlısıyla nasipetsin rabbim. Hamile olan arkadaşlarımızın da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…