- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.481
Çok çok çok aminnnn... Çok istiyorlar torunları olsun.. Kv saz çalıp ninni söyleyip uyutacakmış torununuMaşallah valla harika. Nazar değmesin. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünürüm yani sen de öyle iyi birisin ki onlar da sana iyi. Tabi genelleme yapmamak lazım gerçekten saf kötülükleri olan insanları da gördüm biliyorum malesef. Allah uzun ömür versin seninkilere de inşallah mutluluklar göstersin torun da olabilir Allah'ım sen konuyu biliyorsun amingörümce de kıskançlık yapıyordur tarihte pek iyi görümce görmedim zaten bu arada, kendim de bir görümce adayıyım nasıl olurum kestiremiyorum
Çok tatlı bir görümce olursun sen ben eminimMaşallah valla harika. Nazar değmesin. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünürüm yani sen de öyle iyi birisin ki onlar da sana iyi. Tabi genelleme yapmamak lazım gerçekten saf kötülükleri olan insanları da gördüm biliyorum malesef. Allah uzun ömür versin seninkilere de inşallah mutluluklar göstersin torun da olabilir Allah'ım sen konuyu biliyorsun amingörümce de kıskançlık yapıyordur tarihte pek iyi görümce görmedim zaten bu arada, kendim de bir görümce adayıyım nasıl olurum kestiremiyorum
Ayyy ne güzel hayal kurmuş kıyamam. Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini de kurdurtmazmış derler.. inşallah sağlıkla görsünlerÇok çok çok aminnnn... Çok istiyorlar torunları olsun.. Kv saz çalıp ninni söyleyip uyutacakmış torununu
Görümcemin bana karşı kötülüğü hiç bir zaman olmadı. Hatta o da geldiğinde kendi evi gibi görür mutfağı temizler işten geldiysem ev temizdir vs vs ama eşyalarımın yeri değişir. Bu da sanırım fazlasıyla kendi evi gibi benimsemesinden kaynaklıbu biraz sinir bozucu.
Eşim ile de biraz sorunları vardı ama bana karşı güleryüzlüdür...
Hahaha o konuda pek iddialı değilimÇok tatlı bir görümce olursun sen ben eminim
Çünkü kardeşini seviyorsunAyyy ne güzel hayal kurmuş kıyamam. Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini de kurdurtmazmış derler.. inşallah sağlıkla görsünler
Evet o eşya değişimine ben de sinir olurumsağolsun yardım ediyorlar ama benim düzenim dağınık bile olsa ona karışılsın istemem yani. Haklısın. Yani öyle çok büyük sorunlar da yaşamazsınız umarım kardeşler arasında oluyor arada böyle şeyler. Sana yansımaması iyi bir şey yine de.
Hahaha o konuda pek iddialı değilimkardeşimle aramızda 7 yaş var ama küçükken aşağıda oynadığı kızlardan bile kıskanırım, o gıcık Melisa mı çağırıyor yine seni vs diye sinir olurdum anneme gıcık olduğumu falan anlatırmışım annem hep öyle derdi çok fena görümce olursun bak diye henüz ciddi bir ilişkisi pek olmadı ama olan ilişkilerinde pek de öyle görümcelik yapmadım şaşırmıştı annem. Herhalde ters bir şey görmezsem yapmam
Canimmmmm
Günaydn paroşGünaydın hepinize canlar
Günaydn çiko.. Nasılsın
Günaydn ciciGunaydiiinn ❤❤
Nasılsın taze anneCanimmmmm
Iyiyimmm baloncukummGünaydn paroş
Günaydn çiko.. Nasılsın
Günaydn cici
Nasılsın taze anne
MaşallahIyiyimmm baloncukumm sen nasilsinn
Cuma gunu kalbini duydum minnosumun bu da fotosuu
Sen nasılsın balli hardalim
Cuma gnu girdim yavrummMaşallah
Ultrasona göre kaç haft kÇ gnlüksün
Nasilsin kuzummGünaydn paroş
Günaydn çiko.. Nasılsın
Günaydn cici
Nasılsın taze anne
Maşallah kocaman olmuş kızCuma gnu girdim yavrumm
6+5 dedi doktor
İyiyim avukat hanm sen nasılsınNasilsin kuzumm
iyiyim tatlım sağ ol sen nasılsınGünaydn paroş
Günaydn çiko.. Nasılsın
Günaydn cici
Nasılsın taze anne
Çüçüçük dahaaaMaşallah kocaman olmuş kız
İyiyim avukat hanm sen nasılsın
Ayy melankolik..iyiyim tatlım sağ ol sen nasılsın
Kız kocaman olmş bu minikÇüçüçük dahaaa
Bende hiç sevmemAyy melankolik..
Kışı hiç sevmiyorm
Kız kocaman olmş bu minik
Küçüklükmü kalmş
ya bende onu sormaya geldim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?