Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok çok aminnnn... Çok istiyorlar torunları olsun.. Kv saz çalıp ninni söyleyip uyutacakmış torununu
Görümcemin bana karşı kötülüğü hiç bir zaman olmadı. Hatta o da geldiğinde kendi evi gibi görür mutfağı temizler işten geldiysem ev temizdir vs vs ama eşyalarımın yeri değişir. Bu da sanırım fazlasıyla kendi evi gibi benimsemesinden kaynaklı bu biraz sinir bozucu.
Eşim ile de biraz sorunları vardı ama bana karşı güleryüzlüdür...

Çok tatlı bir görümce olursun sen ben eminim

Ayyy ne güzel hayal kurmuş kıyamam. Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini de kurdurtmazmış derler.. inşallah sağlıkla görsünler
Evet o eşya değişimine ben de sinir olurum sağolsun yardım ediyorlar ama benim düzenim dağınık bile olsa ona karışılsın istemem yani. Haklısın. Yani öyle çok büyük sorunlar da yaşamazsınız umarım kardeşler arasında oluyor arada böyle şeyler. Sana yansımaması iyi bir şey yine de.
Çok tatlı bir görümce olursun sen ben eminim
Hahaha o konuda pek iddialı değilim kardeşimle aramızda 7 yaş var ama küçükken aşağıda oynadığı kızlardan bile kıskanırım, o gıcık Melisa mı çağırıyor yine seni vs diye sinir olurdum anneme gıcık olduğumu falan anlatırmışım annem hep öyle derdi çok fena görümce olursun bak diye henüz ciddi bir ilişkisi pek olmadı ama olan ilişkilerinde pek de öyle görümcelik yapmadım şaşırmıştı annem. Herhalde ters bir şey görmezsem yapmam

Çünkü kardeşini seviyorsun
Benimde 5 yaş var aranda kardeşimle ona zararı olduğunu bir bilem var ya görümce değil şeytan olurum vallahoş daha aday bile değilimde neyse

Günaydn paroş

Günaydn çiko.. Nasılsın

Günaydn cici

Nasılsın taze anne
Iyiyimmm baloncukumm

Cuma gunu kalbini duydum minnosumun bu da fotosuu

Sen nasılsın balli hardalim

Eklentiler

• IMG-20201221-WA0000.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…