- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.501
Bende anlamadm yk bir haftadırBende hiç sevmem
ya bende onu sormaya geldim aslında
inşallah önemli bir şey yoktur da..Bende anlamadm yk bir haftadır
Iyiii isler guclerMaşallah kocaman olmuş kız
İyiyim avukat hanm sen nasılsın
Dr işini ne yaptn cnmIyiii isler gucler
Arayamadim daha calisiyorum firsat bulamadimDr işini ne yaptn cnm
Yaaaaa içim bir tuhaf olduKızlar selam benim sancılar başladı bugün kontrolum vardı 1cm açılmam vardı şimdi yarim saatte bir vurmaya başladı doğum olunca yazmaya calisicam bana bubyolda destek olan herkese teşekkür ederim hepinizi öpüyor Allah a emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın tez vakitte sizlerde bebeklerinize kavuşun inşallah doğum yapicak olan tanıdığım tanımadığım kim varsa Allah bir avazda sizi kurtarsın inşallah
İlk fırsatta güncelleyeceğim
Yaaaa unutmamissin kıyamam sana ben Rabbim sizlerede yaşatsın ben o zmn da demistim yine diyorum 41 yasin ve 41 meryem süresi okudum bitti 2 ay sonra hamile kaldım ben darısı hepinizin başına 3 buçuk yilnsebepsiz olmadı ben inanıyorum duanin etkisi ile olduYaaaaa içim bir tuhaf oldueskileri düşündüm.. Geç yapmıştın testi... Yoktur demiştin... Şimdi kucağına alacaksın maşallah bir avazda doğur canım sağlıkla sıhhatle kucağına minnağın cennet kokusunu benim için de çek olur mu? Hakkım varsa helali hoş olsun canım
İlk fırsatta güncelleyeceğim
Unutulur musunYaaaa unutmamissin kıyamam sana ben Rabbim sizlerede yaşatsın ben o zmn da demistim yine diyorum 41 yasin ve 41 meryem süresi okudum bitti 2 ay sonra hamile kaldım ben darısı hepinizin başına 3 buçuk yilnsebepsiz olmadı ben inanıyorum duanin etkisi ile oldu
Amin canım sen naptın bugün doktora gidecektinAllah isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeler.
Üç hafta sonra tekrar çağırdı canım.Amin canım sen naptın bugün doktora gidecektin
O zaman herşey yolundaÜç hafta sonra tekrar çağırdı canım.
O zaman herşey yolunda
Olsun temkinli olmakta fayda var ama en azından kafanda çok kötü düşünceler yokturKalp atışlarını duymadan inanamayacağım gibi duruyor kuzum ya, daha çok yeni kaptıramıyorum kendimi pek.
Biraz daha rahatladım gibi ama tamamen bir rahatlık yok tabi, herhalde doğum yapana kadar diken üstünde olacağım.Olsun temkinli olmakta fayda var ama en azından kafanda çok kötü düşünceler yoktur
Canım ilk rahme düştüğü anda başlıyor kaybetme korkusu ve bu hiçbir zaman bitmiyor. O yüzden en azından kalp atışını duyduktan sonra birazcık daha rahatlamaya çalış olur mu.Biraz daha rahatladım gibi ama tamamen bir rahatlık yok tabi, herhalde doğum yapana kadar diken üstünde olacağım.
İnşallah, Allah hepinize nasip etsin, o kadar heyecanla takip ediyorum ki başlığı, güzel haberler alayım diye.Canım ilk rahme düştüğü anda başlıyor kaybetme korkusu ve bu hiçbir zaman bitmiyor. O yüzden en azından kalp atışını duyduktan sonra birazcık daha rahatlamaya çalış olur mu.
İnşallah alırız canımİnşallah, Allah hepinize nasip etsin, o kadar heyecanla takip ediyorum ki başlığı, güzel haberler alayım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?