Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam benim sancılar başladı bugün kontrolum vardı 1cm açılmam vardı şimdi yarim saatte bir vurmaya başladı doğum olunca yazmaya calisicam bana bubyolda destek olan herkese teşekkür ederim hepinizi öpüyor Allah a emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın tez vakitte sizlerde bebeklerinize kavuşun inşallah doğum yapicak olan tanıdığım tanımadığım kim varsa Allah bir avazda sizi kurtarsın inşallah

Yaaaaa içim bir tuhaf oldueskileri düşündüm.. Geç yapmıştın testi... Yoktur demiştin... Şimdi kucağına alacaksın maşallah bir avazda doğur canım sağlıkla sıhhatle kucağına minnağın cennet kokusunu benim için de çek olur mu? Hakkım varsa helali hoş olsun canım
İlk fırsatta güncelleyeceğim

Yaaaa unutmamissin kıyamam sana ben Rabbim sizlerede yaşatsın ben o zmn da demistim yine diyorum 41 yasin ve 41 meryem süresi okudum bitti 2 ay sonra hamile kaldım ben darısı hepinizin başına 3 buçuk yilnsebepsiz olmadı ben inanıyorum duanin etkisi ile oldu

Unutulur musun ben de kalpten edilen duanın gücüne inanırım... Yeter ki Allahım ol desin...
Allah isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeler.
Amin canım sen naptın bugün doktora gidecektin

Biraz daha rahatladım gibi ama tamamen bir rahatlık yok tabi, herhalde doğum yapana kadar diken üstünde olacağım.
Canım ilk rahme düştüğü anda başlıyor kaybetme korkusu ve bu hiçbir zaman bitmiyor. O yüzden en azından kalp atışını duyduktan sonra birazcık daha rahatlamaya çalış olur mu.

Canım ilk rahme düştüğü anda başlıyor kaybetme korkusu ve bu hiçbir zaman bitmiyor. O yüzden en azından kalp atışını duyduktan sonra birazcık daha rahatlamaya çalış olur mu.
İnşallah, Allah hepinize nasip etsin, o kadar heyecanla takip ediyorum ki başlığı, güzel haberler alayım diye.

Progesteron sonucu aldım. Ve 1.62 çıkmış. Artık ovulasyon testlerine inanmıyorum çünkü dün pozitif çıktı ama progesteron testim 1.62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…