- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.441
Hayırlısı neyse o olsun tabiIcime öyle dogdu ben bilmemen son bi arkdasa demsitim
Öyle cidden hamile kalmisti ozaman
Giiz biz ne subatlar ne mayis lri bekledik de anca olduHayırlısı neyse o olsun tabiolayım da Şubat çok geç sayılmaz kabulümdür
Haklısın canım tabi ki Allah bekletmeden versin diyoruz ama hayırlı zaman ne zamansa sağlıkla o zaman versin bebişleri herkes için duam budurGiiz biz ne subatlar ne mayis lri bekledik de anca oldubide surda subati begenmez hiiii
Hep beraber canim inşallahHayırlısı ile kucağına al,
O zaman kapı açılıyormu
Benim hangi ay ya bu ay olabilir mi acaba cukuum olsun lütfen çünküsü olsun
Ayyy lütfen bana da bir şey deeinanamıyorum ya hadi hemen çabuk bu ay da sen verimlisin de nolur
Seninkidemi siteyi bilmeyenlerdenbenimki evde ya onunla ilgileniyorum haftasonları kuzu giremiyorum çok
Amiin inşallah ağzın bal yesinhksgakshjsbajaja
Olsun bebişim inşallah olsunnnnn 2020 sana en güzel kıyağını yapsın insallahhhhh
Buralardayım, okuyup kaçıyorum
Senin sınavlar ne oldu pekiAmiin inşallah ağzın bal yesin
Buralardayım, okuyup kaçıyorumevde sıpayla uğraşıyorum baluşum, örgü falan derken zaman geçiyor. Birde son değerlendirmeddn sonra 11 gün geçti, bitmeyen kasık ağrılarım var, acaba mı diye umutlanıp duruyorum işte
Üye olduğumu bilmiyor ahjshsjhs dışardan okuyorum sanıyor hahahahahSeninkidemi siteyi bilmeyenlerden
EnişteeeeeÜye olduğumu bilmiyor ahjshsjhs dışardan okuyorum sanıyor hahahahah
Yaptım hepsini, finalleri bekliyorumSenin sınavlar ne oldu peki
Enişteeeee
Bende dün vizelerş yaptımYaptım hepsini, finalleri bekliyorum
Benmki bilio sorun yokyazık ya üzüldüm bi an gahahhahahahah
Ne çalışkanız maşallahBende dün vizelerş yaptım
Benmki bilio sorun yok
Bir kartanesi ol lalalalallaaBal0ncuk bana mesaj at kuzum , beni tanıyacağına eminim .Sana mesaj atamıyorum ben ..Bahçeci Diyarbakır , Ankara memorial desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?