- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.461
Hahaha kendine De bonkör davranmamışsın ama olmaz ki böyle Aralık ocak diyeydin ya en fazlakuzum dur ben kendime şubat mart diyorum oda tutarsa hepinize söylicem bişey hahahhahtabi ozamana kadar hepiniz hamiş kalırsınız inşallahhhhh
Yaa nerde E effok kuş?? Biliyor musunuz ben de merak ettim her şey yolunda mı?
Gitmiş cnm.. Kapatmş üyeliğini ama bana bişi demedi..
Herhangi bir derdi varsa geçip gitsin inşallah...Gitmiş cnm.. Kapatmş üyeliğini ama bana bişi demedi..
Belkide geçerli sebebi vardır bilmiyorm
İnşallah paremHerhangi bir derdi varsa geçip gitsin inşallah...
Yok onlar hala izliyorİnşallah parem
Sizin film bittimş
Hay Allah umarım her şey yolundadır bebiş de o da iyidirGitmiş cnm.. Kapatmş üyeliğini ama bana bişi demedi..
Belkide geçerli sebebi vardır bilmiyorm
AnaaammmYok onlar hala izliyorepey sardı dizi onları
Akşam yemekten sonra migren krizi geldi 9 mu ne yattım yeni kalktım
Bence yolundadırHay Allah umarım her şey yolundadır bebiş de o da iyidir
Keşke canım keşke..Anaaammm
Geçmiş olsun
Valla ben misafirlerle mutlu mesut oturuon sandm
Kıyamam ben sanaKeşke canım keşke..
Allahtan yanlış anlayan insanlar değiller... Hatta onlar zorla yat dediler.
Şu migrene bir çare niye bulamıyorlar anlamıyorum
Tetikleyecek birşey de yapmadım. Anlamıyorum neden oluyor...Kıyamam ben sana
İçki nedir bilmezdim lalalalaTetikleyecek birşey de yapmadım. Anlamıyorum neden oluyor...
Sen nasılsın iyisin mi
Güzel bir özet olmuş kuzum...İçki nedir bilmezdim lalalala
Şimdi bir ayyaş oldummm
Aman öyle olsun estirikli hatun demek kiBence yolundadır
Aklına bişi esmiştir
Çılgın o ya
Yarın öbür gün bi yerkerden çıkar gelir şaşırmam
Şanslısın canım valla burada okuyorum ne kayınvalide kayınpederler var. Hasta veya hamile haliyle evlrrni temizlettirip ekstra iş veya yemek beklemeler falan. Umarım bir an önce geçer ağrın birçok şey tetikleyebiliyor malesef migreniKeşke canım keşke..
Allahtan yanlış anlayan insanlar değiller... Hatta onlar zorla yat dediler.
Şu migrene bir çare niye bulamıyorlar anlamıyorum
Ne diyim bilemedmGüzel bir özet olmuş kuzum...
Yalnız ifade ediş şekline bayıldım
Atar yapmaya gerek ykAman öyle olsun estirikli hatun demek kiben de biraz öyleyim ara ara gidesim geliyor sonra bir dönüyorum çıkamıyorum..
Şanslısın canım valla burada okuyorum ne kayınvalide kayınpederler var. Hasta veya hamile haliyle evlrrni temizlettirip ekstra iş veya yemek beklemeler falan. Umarım bir an önce geçer ağrın birçok şey tetikleyebiliyor malesef migreni
Evet kızlar sigara gibisiniz bırakıp bırakıp geri başlıyorumNe diyim bilemedm
Atar yapmaya gerek yk
Bizden vazgeçemezsn
Yok çok şanslıyım.. 3 gündür bizdeler. Mutfağa girip yemek yapmadım.. Cuma özellikle kp eşime, pare işten geliyor, yorgun kız. kesinlikle mutfağa sokmuyorsun ikimiz hazırlıyoruz demiş. Kezada öyle oldu.. Neden yattın neden kalktın demezler. Öğlen uyutmaya çalıştılar . Hafta içi yoruluyorum işte diye... Kv ve kp yönünden şanslıyım. Görümcem biraz sorunlu. O kadar da olsunAman öyle olsun estirikli hatun demek kiben de biraz öyleyim ara ara gidesim geliyor sonra bir dönüyorum çıkamıyorum..
Şanslısın canım valla burada okuyorum ne kayınvalide kayınpederler var. Hasta veya hamile haliyle evlrrni temizlettirip ekstra iş veya yemek beklemeler falan. Umarım bir an önce geçer ağrın birçok şey tetikleyebiliyor malesef migreni
Beni sevdiğini diyebilirsin meselaNe diyim bilemedm
Atar yapmaya gerek yk
Bizden vazgeçemezsn
Maşallah valla harika. Nazar değmesin. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünürüm yani sen de öyle iyi birisin ki onlar da sana iyi. Tabi genelleme yapmamak lazım gerçekten saf kötülükleri olan insanları da gördüm biliyorum malesef. Allah uzun ömür versin seninkilere de inşallah mutluluklar göstersin torun da olabilir Allah'ım sen konuyu biliyorsun aminYok çok şanslıyım.. 3 gündür bizdeler. Mutfağa girip yemek yapmadım.. Cuma özellikle kp eşime, pare işten geliyor, yorgun kız. kesinlikle mutfağa sokmuyorsun ikimiz hazırlıyoruz demiş. Kezada öyle oldu.. Neden yattın neden kalktın demezler. Öğlen uyutmaya çalıştılar . Hafta içi yoruluyorum işte diye... Kv ve kp yönünden şanslıyım. Görümcem biraz sorunlu. O kadar da olsun
Beni sevdiğini diyebilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?