Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum dur ben kendime şubat mart diyorum oda tutarsa hepinize söylicem bişey hahahhah tabi ozamana kadar hepiniz hamiş kalırsınız inşallahhhhh
Hahaha kendine De bonkör davranmamışsın ama olmaz ki böyle Aralık ocak diyeydin ya en fazla az önce kahve falı gönderdim öylesine, dedi ki uzun zamandır beklediğin şey baharda olacak hayırlısı inşallah
Şu E effok ta bi yerlerden çıksa keşke....
Yaa nerde E effok kuş?? Biliyor musunuz ben de merak ettim her şey yolunda mı?

Gitmiş cnm.. Kapatmş üyeliğini ama bana bişi demedi..
Belkide geçerli sebebi vardır bilmiyorm

Bence yolundadır
Aklına bişi esmiştir
Çılgın o ya
Yarın öbür gün bi yerkerden çıkar gelir şaşırmam
Aman öyle olsun estirikli hatun demek ki ben de biraz öyleyim ara ara gidesim geliyor sonra bir dönüyorum çıkamıyorum..
Keşke canım keşke..
Allahtan yanlış anlayan insanlar değiller... Hatta onlar zorla yat dediler.
Şu migrene bir çare niye bulamıyorlar anlamıyorum
Şanslısın canım valla burada okuyorum ne kayınvalide kayınpederler var. Hasta veya hamile haliyle evlrrni temizlettirip ekstra iş veya yemek beklemeler falan. Umarım bir an önce geçer ağrın birçok şey tetikleyebiliyor malesef migreni

Güzel bir özet olmuş kuzum...
Yalnız ifade ediş şekline bayıldım
Ne diyim bilemedm

Atar yapmaya gerek yk
Bizden vazgeçemezsn

Yok çok şanslıyım.. 3 gündür bizdeler. Mutfağa girip yemek yapmadım.. Cuma özellikle kp eşime, pare işten geliyor, yorgun kız. kesinlikle mutfağa sokmuyorsun ikimiz hazırlıyoruz demiş. Kezada öyle oldu.. Neden yattın neden kalktın demezler. Öğlen uyutmaya çalıştılar . Hafta içi yoruluyorum işte diye... Kv ve kp yönünden şanslıyım. Görümcem biraz sorunlu. O kadar da olsun
Ne diyim bilemedm

Atar yapmaya gerek yk
Bizden vazgeçemezsn
Beni sevdiğini diyebilirsin mesela

Maşallah valla harika. Nazar değmesin. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünürüm yani sen de öyle iyi birisin ki onlar da sana iyi. Tabi genelleme yapmamak lazım gerçekten saf kötülükleri olan insanları da gördüm biliyorum malesef. Allah uzun ömür versin seninkilere de inşallah mutluluklar göstersin torun da olabilir Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin görümce de kıskançlık yapıyordur tarihte pek iyi görümce görmedim zaten bu arada, kendim de bir görümce adayıyım nasıl olurum kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…