- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.541
3 hafta sonra kontrole gidecek biraz rahatlamış ama Tabiki tetikteMiss Bride haber alan varmı yahu
Bu doktorlar kanser sebebi3 hafta sonra kontrole gidecek biraz rahatlamış ama Tabiki tetikte
O ne asalet öyle
Anaammm şirinliğe bak..
Yaaaaaa çok tatlı
Onlar daha yuksekte askos vanda metrede bir iklim değişiyorOnlarn ora
Sizin ora değilmi le
Van çatakO ne asalet öyleneresi burası, soğuğu bize gelşyor galiba
Hiç görmedim bu gün, fındık koydum ama gelmediler. Üşüyorlar sanırım, fındıklar da kuşlar yedi zatenAnaammm şirinliğe bak..
Sincaplar karda ne yapıo
Kedilervekitaplar kiz kar varmi sizin orda
Olmaz mı hemde kocaman kocaman karlar yağıyor, çok mutluyuz bu gün oğluşlaDerken mesajini gordum
Canım Türkiyem, her köşesi bir mevsim işte.Yaaaaaa çok tatlı
Sizin orda kar var ben burda panço ile işe gidiyorumsanki aynı ülkede değiliz
Aaaa sincabın hakkı o be xVan çataksen nerdesin canım, lazımsa soğuk gönderelim
Hiç görmedim bu gün, fındık koydum ama gelmediler. Üşüyorlar sanırım, fındıklar da kuşlar yedi zaten
Olmaz mı hemde kocaman kocaman karlar yağıyor, çok mutluyuz bu gün oğluşla
Canım Türkiyem, her köşesi bir mevsim işte.
Vana kar yağmış buraya ne zaman gelir diye diye kar getirdim sonuçta, lapa lapa yağıyorOnlar daha yuksekte askos vanda metrede bir iklim değişiyor
Onlar kesin ceviz zulaladı, yoksa gelirlerdiAaaa sincabın hakkı o be x
Bu aralar buradada atistiriyordu bu sabah saglam yagmaya başladı cok şükür manzarw izliyorum bendeVan çataksen nerdesin canım, lazımsa soğuk gönderelim
Hiç görmedim bu gün, fındık koydum ama gelmediler. Üşüyorlar sanırım, fındıklar da kuşlar yedi zaten
Olmaz mı hemde kocaman kocaman karlar yağıyor, çok mutluyuz bu gün oğluşla
Canım Türkiyem, her köşesi bir mevsim işte.
Manzarası mükemmel ama buranın kışı zor olur diyorlar bakalım.Bu aralar buradada atistiriyordu bu sabah saglam yagmaya başladı cok şükür manzarw izliyorum bende
Gecen sene aşırı aşırı kar vardi haziran ayinda yerde kar vardi yerde bakalim bu sene nasil gecicek. Cok sukur isi yalitim yapıldı binamiza camlarada sunger cektikmi tamamdir diyorumManzarası mükemmel ama buranın kışı zor olur diyorlar bakalım.
Vay uyanıklarOnlar kesin ceviz zulaladı, yoksa gelirlerdi
Benden mi kız, ben kendi haberimi kendim vereyimMiss Bride haber alan varmı yahu
Bizim bina Allaha emanet, elektrikli soba falan yakarız mecburGecen sene aşırı aşırı kar vardi haziran ayinda yerde kar vardi yerde bakalim bu sene nasil gecicek. Cok sukur isi yalitim yapıldı binamiza camlarada sunger cektikmi tamamdir diyorum
Sorma sorma, az anasının gözü değillerVay uyanıklar
Az değil bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?