- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.581
Yedek bile değilim kız o derece görmezden gelinmişimsdhffdj kime göre neye göre skjdh
ben alsaydım sen alamazdın, yedek seni
Babası gibi inat laf dinlemez ben bildiğimi yaparım bana ne senin yasadigin acıdan diyor resmenNazlı bu nazlı :)
Valla senin şuan yaşadığın acıyı yaşamak isterdimBabası gibi inat laf dinlemez ben bildiğimi yaparım bana ne senin yasadigin acıdan diyor resmen
Yaşayacaksın inşallah herşeyin vakti var kuzum üzülme. Şuan ki ağrılar evet çok canımı yakmıyor ama bi an önce olsun artık çünkü halsizlik yaşanılan az az ağrı enerjimi bitirdiValla senin şuan yaşadığın acıyı yaşamak isterdim
Bebeğime cok az kala..
Ne güzel duygudur kim bilir
Yeter ki sağlıklı olsunYaşayacaksın inşallah herşeyin vakti var kuzum üzülme. Şuan ki ağrılar evet çok canımı yakmıyor ama bi an önce olsun artık çünkü halsizlik yaşanılan az az ağrı enerjimi bitirdi
Amin canım inşallah Allah herkesin evladına huzur sağlık versin acısını yasatmasinYeter ki sağlıklı olsun
cıx öyle değil sende de var ya nasıl aldın ayşe, fatma, Eleadora vermeyince işte sana kaldı dlfkjhgkhYedek bile değilim kız o derece görmezden gelinmişim
sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsünAmin canım inşallah Allah herkesin evladına huzur sağlık versin acısını yasatmasin
Çikolata kisti mi canım? Basit kist mi neydi? Çabucak olmuş ne güzel. Sağlıkla alırsın kucağına inşallahİki yıldır vardı, ameliyatlikti. Doktor çocuk işini cabuklastir çocukla beraber sezeryan yapıp alırız dedi. Yoksa ben daha 7 aylık evliyim çok acelem yoktu da. İşte durum bu
Ne demek sezeryan belki normal dogum olucak ve rahim onunla temizlenicek 1 doktorun dedigiyle kalma hemen bıçak altina yatmak hayatı zorlastirmicak olsa şuan ben doğum yapmış olurdum 41 hafta oldu ağrı içinde deliriyorum bazen yani canım doktor çok önemli canımİki yıldır vardı, ameliyatlikti. Doktor çocuk işini cabuklastir çocukla beraber sezeryan yapıp alırız dedi. Yoksa ben daha 7 aylık evliyim çok acelem yoktu da. İşte durum bu
Gıcıksın vallacıx öyle değil sende de var ya nasıl aldın ayşe, fatma, Eleadora vermeyince işte sana kaldı dlfkjhgkh
Amin canım inşallahsağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün
Basit kisttiÇikolata kisti mi canım? Basit kist mi neydi? Çabucak olmuş ne güzel. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Anlamadm bende
Yok aslında dün ben eski doktorum bunu söyledi dedim. Dur bakalım belki normal doğum olur bakarız duruma dedi dünkü yeni doktorum. O yüzden benim de kafam karışık biraz.Ne demek sezeryan belki normal dogum olucak ve rahim onunla temizlenicek 1 doktorun dedigiyle kalma hemen bıçak altina yatmak hayatı zorlastirmicak olsa şuan ben doğum yapmış olurdum 41 hafta oldu ağrı içinde deliriyorum bazen yani canım doktor çok önemli canım
Baloncuk hamile kalıp topikten giderse kimse kalmayacakmış gibi, herkesi o toparliyo.
Vur kadehi ustam bu gece de yorgunuz...İçekmi
Zaten kimse kalmadkki.. Yenide almıosBaloncuk hamile kalıp topikten giderse kimse kalmayacakmış gibi, herkesi o toparliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?