Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla senin şuan yaşadığın acıyı yaşamak isterdim
Bebeğime cok az kala..
Ne güzel duygudur kim bilir
Yaşayacaksın inşallah herşeyin vakti var kuzum üzülme. Şuan ki ağrılar evet çok canımı yakmıyor ama bi an önce olsun artık çünkü halsizlik yaşanılan az az ağrı enerjimi bitirdi

İki yıldır vardı, ameliyatlikti. Doktor çocuk işini cabuklastir çocukla beraber sezeryan yapıp alırız dedi. Yoksa ben daha 7 aylık evliyim çok acelem yoktu da. İşte durum bu
Çikolata kisti mi canım? Basit kist mi neydi? Çabucak olmuş ne güzel. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah

İki yıldır vardı, ameliyatlikti. Doktor çocuk işini cabuklastir çocukla beraber sezeryan yapıp alırız dedi. Yoksa ben daha 7 aylık evliyim çok acelem yoktu da. İşte durum bu
Ne demek sezeryan belki normal dogum olucak ve rahim onunla temizlenicek 1 doktorun dedigiyle kalma hemen bıçak altina yatmak hayatı zorlastirmicak olsa şuan ben doğum yapmış olurdum 41 hafta oldu ağrı içinde deliriyorum bazen yani canım doktor çok önemli canım

Yok aslında dün ben eski doktorum bunu söyledi dedim. Dur bakalım belki normal doğum olur bakarız duruma dedi dünkü yeni doktorum. O yüzden benim de kafam karışık biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…