- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.561
Heee dün etiketldm sesin çıkmadı gelin hanımBenden mi kız, ben kendi haberimi kendim vereyim
Benmkine laf ykBizim bina Allaha emanet, elektrikli soba falan yakarız mecburçığ falan olmasın da ya herşey kabul.
Sorma sorma, az anasının gözü değiller
Ay ne güzel. Soğudu bir süredir burası da. Bursadayım ben. Son 6 yıl da Ankarada'ydım. Doğma büyüme İzmirli olduğum için kar benim için müthiş bir şey. Bursa'da geçen sene pek yağmadı. Kaldığım zamanlar Ankara'da da bir sene öyle bir yağmıştı ki bir ay yerlerden kar buz kalkamadı yürüyüp araba kullanıp hiçbir şekilde ilerleyemiyordukVan çataksen nerdesin canım, lazımsa soğuk gönderelim
Ayy ne güzel valla özledim karlı günleriBu aralar buradada atistiriyordu bu sabah saglam yagmaya başladı cok şükür manzarw izliyorum bende
Tıkırtıları geliyor arada çatıdan, oyun oynuyorlar heraldeHeee dün etiketldm sesin çıkmadı gelin hanım
Benmkine laf yk
Valla açtım perdeyi hayran hayran dışarıyı izliyorum sabahtan beri, çok güzelAy ne güzel. Soğudu bir süredir burası da. Bursadayım ben. Son 6 yıl da Ankarada'ydım. Doğma büyüme İzmirli olduğum için kar benim için müthiş bir şey. Bursa'da geçen sene pek yağmadı. Kaldığım zamanlar Ankara'da da bir sene öyle bir yağmıştı ki bir ay yerlerden kar buz kalkamadı yürüyüp araba kullanıp hiçbir şekilde ilerleyemiyordukama yine de karı çok seviyorum. Tadını çıkarın.
Ayy ne güzel valla özledim karlı günleri
Eve şimdi geldim.Heee dün etiketldm sesin çıkmadı gelin hanım
Benmkine laf yk
Ne dedi dr emmiEve şimdi geldim.Disardayfim. Baktım haber alamamissin yazayım dedim hemen
Şuan iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ama kistim olduğu için çok dikkat et dedi. Anî bir hareket yaparsan alelacele ameliyata almak zorunda kalırız dedi kist için .Ne dedi dr emmi
Aman dikkat et canım ama içini de ferah tut. Kist gebelik öncesi mi vardı? Ne kisti?Şuan iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ama kistim olduğu için çok dikkat et dedi. Anî bir hareket yaparsan alelacele ameliyata almak zorunda kalırız dedi kist için .
O zaman eğilmiecenŞuan iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ama kistim olduğu için çok dikkat et dedi. Anî bir hareket yaparsan alelacele ameliyata almak zorunda kalırız dedi kist için .
Sen bu forumun ajanı mısın jfdklhggflh
Eee ilan etmişler ne edemSen bu forumun ajanı mısın jfdklhggflh
eski o eski sdkfhghdj geç kaldınEee ilan etmişler ne edem
İki yıldır vardı, ameliyatlikti. Doktor çocuk işini cabuklastir çocukla beraber sezeryan yapıp alırız dedi. Yoksa ben daha 7 aylık evliyim çok acelem yoktu da. İşte durum buAman dikkat et canım ama içini de ferah tut. Kist gebelik öncesi mi vardı? Ne kisti?
Geç olsun güç olmasneski o eski sdkfhghdj geç kaldın
Gözün aydın cnmBal0ncuk Paresilaaa ballar size ve beni taniyan arkadaslara haber vermek istedim bebegin cinsiyetini ogrendim erkek,mis bugun 14 haftalik olduk hakkinizi helal edin beni cok cektiniz burada rabbim sizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insAllah
Sagol balim Amin insGeç olsun güç olmasn
Gözün aydın cnm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok bu tam inat gelmiyor anam ağrı vuruyor arada ana yok şaka yapıp gidiyorBerfinim21 ne yaptn cnm bebiş geldimi
Nazlı bu nazlı :)Yok bu tam inat gelmiyor anam ağrı vuruyor arada ana yok şaka yapıp gidiyor
sdhffdj kime göre neye göre skjdhGeç olsun güç olmasn
Gözün aydın cnm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?