Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aslında dün ben eski doktorum bunu söyledi dedim. Dur bakalım belki normal doğum olur bakarız duruma dedi dünkü yeni doktorum. O yüzden benim de kafam karışık biraz.
Bak canım olursa en güzeli normal bütün herşey rahminden çıkıp gidiyor aklinasezeryan getirme bak ben 2 gündür acı çekiyorum ama sezeryan istemiyorum ve doktorumunda bana destek olması çok güzel

Zaten kimse kalmadkki.. Yenide almıos
Kalan 3-5 kişi gebe kalacam bekliyorm
Snra dükkana kilit vuracaz
Ben zaten bekçiyi. Öyle
Gebe kalma niyetm yk
Tam bu ay olmazsa artık ara veririm yıprandım diye düşünürken neler oldu.
Bence akışına bırakmak lazım birazcık da.
Gerçi başka biri akışına bırak deyince ben gıcık oluyodum sanki isteyerek mi düşünüyorum aklımdan çıkmıyo işte diye. Bende bir miktar takintililik durumu olduğu için.

He şimdi sana gıcık olam mı gelin

Yeni kimse almıyonuz mu nasıl oluyor dışlıcanız mı lisedeki popüler kız grubu gibi git sen mi dicez
Yok o taktik öyle deiil uzayım

Kuzum ben daha yeni girdim yazdığını bugün gördüm ama pes etmek bize yakışmaz Allahtan ümit kesilir mi hiç tamam doğru doktorun bu şekilde konuşmuş olabilir ama bence senin düşündüğünü demek istememiştir sadece yanlış tabir etmiştir sakın ha sakın olmaz diye düşünme

Kuzu ben çocuk işlerine bir türlü adapte olamadım ara verince ya

Çıktım bile işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…