- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.601
Derdim coktur kime yanaymVur kadehi ustam bu gece de yorgunuz...
Of yaa
Bak canım olursa en güzeli normal bütün herşey rahminden çıkıp gidiyor aklinasezeryan getirme bak ben 2 gündür acı çekiyorum ama sezeryan istemiyorum ve doktorumunda bana destek olması çok güzelYok aslında dün ben eski doktorum bunu söyledi dedim. Dur bakalım belki normal doğum olur bakarız duruma dedi dünkü yeni doktorum. O yüzden benim de kafam karışık biraz.
Dertler derya olmuş ben de bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum benDerdim coktur kime yanaym
Derdim büyük ama hç oralı olmuon bacı
BendeDertler derya olmuş ben de bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben
Tam bu ay olmazsa artık ara veririm yıprandım diye düşünürken neler oldu.Zaten kimse kalmadkki.. Yenide almıos
Kalan 3-5 kişi gebe kalacam bekliyorm
Snra dükkana kilit vuracaz
Ben zaten bekçiyi. Öyle
Gebe kalma niyetm yk
Vay ben öleydim
Yeni kimse almıyonuz mu nasıl oluyor dışlıcanız mı lisedeki popüler kız grubu gibiZaten kimse kalmadkki.. Yenide almıos
Kalan 3-5 kişi gebe kalacam bekliyorm
Snra dükkana kilit vuracaz
Ben zaten bekçiyi. Öyle
Gebe kalma niyetm yk
He şimdi sana gıcık olam mı gelinTam bu ay olmazsa artık ara veririm yıprandım diye düşünürken neler oldu.
Bence akışına bırakmak lazım birazcık da.
Gerçi başka biri akışına bırak deyince ben gıcık oluyodum sanki isteyerek mi düşünüyorum aklımdan çıkmıyo işte diye. Bende bir miktar takintililik durumu olduğu için.
Yok o taktik öyle deiil uzayımYeni kimse almıyonuz mu nasıl oluyor dışlıcanız mı lisedeki popüler kız grubu gibigit sen mi dicez
Nasıl kızHe şimdi sana gıcık olam mı gelin
Yok o taktik öyle deiil uzayım
Senin başımızın üstünde yern varNasıl kızucundan kıyısından yırtmışım valla yoksa ben de mi yeni olacağıdım
Oyyyy sağlıcakla gelsin minik paşaBal0ncuk Paresilaaa ballar size ve beni taniyan arkadaslara haber vermek istedim bebegin cinsiyetini ogrendim erkek,mis bugun 14 haftalik olduk hakkinizi helal edin beni cok cektiniz burada rabbim sizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insAllah
Buralardayım aslında, okuyorum sadece. Senin modun yükselsin diye bekliyorum. Tüp bebek için ara verdi doktor 2 ay, bekliyorum boş boş
Olsun 2 ay hemencecik geçer giderBuralardayım aslında, okuyorum sadece. Senin modun yükselsin diye bekliyorum. Tüp bebek için ara verdi doktor 2 ay, bekliyorum boş boş
Kuzum ben daha yeni girdim yazdığını bugün gördüm ama pes etmek bize yakışmaz Allahtan ümit kesilir mi hiç tamam doğru doktorun bu şekilde konuşmuş olabilir ama bence senin düşündüğünü demek istememiştir sadece yanlış tabir etmiştir sakın ha sakın olmaz diye düşünmeSelam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee @Htceyldrm @Hemsirecik Ulkumyvz @Akmerim @dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
Aynen kuzu ya yokum buralarda pek
Kuzu ben çocuk işlerine bir türlü adapte olamadım ara verince ya@Hemsirecik askos...nerde o eski neşen özledik..
@ozge_gorkem cnm neler yaptn..
@Ozgezz kuzum ne durumdasın
@Sirinca cok özledik
Ulkumyvz hatunum yine kayboldun
@Elfkk cnmm herşet güzel olacak dualarımdasın
@Htceyldrm kardeşim güsel kalplim
@olive_bluto canişkom
@Nurzfr nurum toparlandnmı
@serrabk cnm rüp bebeğe başladnmı.. Sürecin nasıl gidiyor
bir mucizee cnm umarm sende eşinde iyisinizdir
@Blacklight miniğim neden gelmiyorsn neyin var
anonimbirbayan avukatm senin enerjite ne oldu
@SnowySecret kuzum 2 bebemi geliyor yoksa
@dayler dayler seni seviyorm herşey güzel olacak dualarım seninle
@WhiteWings çikom umarm sağlığına kavuştun
@MNbeyaz beyazm nasılsn bebiş nasıl
U Uzaygemisi35 geri dön geri dön
@Melegim96 nasılsın hepimiz özledik
@Katre_g güzellik nerelerdesn nasılsın
@Kedilervekitaplar şimdi uzun uzunşafakmı bekliyecez yine kzzzz
@cukulatam cukuummm burayı sana emanet etmiştim kızzzz
@sevdalikus cnm nasılsın
@DusunceBulutu ne zaman aramıza döneceksn.. Çabuk pes ettin
Çıktım bile işten@Akmerim senin kız naz yaptı ama sessiz sanırım bu aralar
bir mucizee sezen aksunun geri dön şarkısı benden sana gitsin
@Hemsirecik aşkoş şurda en son pes etecek hatun sen olmalıydın hakokular mumlar.. sexsi
@ozge_gorkem çalışmalar nasıl gidiyor
@lego cınımmmmmmmmmmmmmmmmmm kendine geldinmi beybisi
Ulkumyvz nere gittin kız iş kadını oldun
@Elfkk güzel haber beklyırum en yakın zamanda
@Htceyldrm can cağzım benm
@olive_blutotest kraliçesi
Paresilaaa gününüz kutlu olsun canım
@Nurzfr heyoooooooo
@serrabk cnm opun ne zaman ?
@DusunceBulutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?