- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.621
Kuzum ben daha yeni girdim yazdığını bugün gördüm ama pes etmek bize yakışmaz Allahtan ümit kesilir mi hiç tamam doğru doktorun bu şekilde konuşmuş olabilir ama bence senin düşündüğünü demek istememiştir sadece yanlış tabir etmiştir sakın ha sakın olmaz diye düşünme
Tam bu ay olmazsa artık ara veririm yıprandım diye düşünürken neler oldu.
Bence akışına bırakmak lazım birazcık da.
Gerçi başka biri akışına bırak deyince ben gıcık oluyodum sanki isteyerek mi düşünüyorum aklımdan çıkmıyo işte diye. Bende bir miktar takintililik durumu olduğu için.
Selam kızceler
Nasılsın
Teşekkürler canım evet ama maalesef riskli benimOmur-un Hatunu Miss Bride yaaa siz galiba hamlesinizzzz foruma bayağıdır giremediğim için şimdi son yazışmalardan fark ettim.
Çok tebrik ederim kızlar, çok mutlu oldum
YaaaTeşekkürler canım evet ama maalesef riskli benimboş gebelik olabilir dpktpr dedi.
Başka doktora göründüm oda çok küçük anlaşılmıyor dedi raporluyum 29 u kontrol nasipse.
İnşallah değildir..YaaaBelki değildir hemen karalar bağlamayalım Ne kadar oldu senin bebek bekleyeli hatuncum?
Normal gibi olmasi gereken 20mm fazla oldugu zaman kist olusuyor malesef . Alti da catlamjyorKızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
Pes etmede ne yaparsan yapHayirlisi canım bıraktık saldık bı sure bakalım süreç ne getirir ne gösterir bilmiyorum ama kendimizi toparlanarak Dr a gitmeyi düşünmüyorum
Niye gazamı gelmedinKuzu ben çocuk işlerine bir türlü adapte olamadım ara verince ya
Kız madem çktn neynnn gelmionÇıktım bile işten
Ay kalp yetmedi kalpcikler bırakayım
Canlarım günaydın
Gunaydiinn
Gunaydinlarrr
Ah yaaa inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebişin canımİnşallah değildir..
2018 Ekim den beri istiyoruzm.
2 düşük var geçmişte
Canım bugün 13. günü ilacı zaten beş gün kullanmıştım az önce uygulamada hala büyümemiş 13 ve 11 yaniNormal gibi olmasi gereken 20mm fazla oldugu zaman kist olusuyor malesef . Alti da catlamjyorama bence olmustur 14. gün de catlma olur i shallah
Sağlıcakla gelsin de canım nazına razıyım.Ah yaaa inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebişin canım
Bazen fazla nazlı oluyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?