Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi canım bıraktık saldık bı sure bakalım süreç ne getirir ne gösterir bilmiyorum ama kendimizi toparlanarak Dr a gitmeyi düşünmüyorum

Kızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak

Selam kızceler
Nasılsın
Omur-un Hatunu Miss Bride yaaa siz galiba hamlesinizzzz foruma bayağıdır giremediğim için şimdi son yazışmalardan fark ettim.
Çok tebrik ederim kızlar, çok mutlu oldum

Omur-un Hatunu Miss Bride yaaa siz galiba hamlesinizzzz foruma bayağıdır giremediğim için şimdi son yazışmalardan fark ettim.
Çok tebrik ederim kızlar, çok mutlu oldum
Teşekkürler canım evet ama maalesef riskli benim boş gebelik olabilir dpktpr dedi.
Başka doktora göründüm oda çok küçük anlaşılmıyor dedi raporluyum 29 u kontrol nasipse.

Teşekkürler canım evet ama maalesef riskli benim boş gebelik olabilir dpktpr dedi.
Başka doktora göründüm oda çok küçük anlaşılmıyor dedi raporluyum 29 u kontrol nasipse.
Yaaa Belki değildir hemen karalar bağlamayalım Ne kadar oldu senin bebek bekleyeli hatuncum?

Kızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
Normal gibi olmasi gereken 20mm fazla oldugu zaman kist olusuyor malesef . Alti da catlamjyor ama bence olmustur 14. gün de catlma olur i shallah

Kuzu ben çocuk işlerine bir türlü adapte olamadım ara verince ya
Niye gazamı gelmedin

Çıktım bile işten
Kız madem çktn neynnn gelmion

Ay kalp yetmedi kalpcikler bırakayım

Canlarım günaydın

Tünaydın hepiciğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…