- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.661
Silik cizgi gorunuyorda canim tam ortada ya normalde c cizgisi gibi hafif t ye yakin olmasi gerekmiyorumu aaayy bende nediyom olabilir tabi test hatasi oluyor arada ama gayet iyi cikmis kahve akinti olabilir canim hamilelikde bir cok kadinda yerlesme lekesi oluyor dinlen ayakda cok durma kirmiziya donmezse hic takma kafana gozun aydin diyeyim sonu guzel bitsin ins
Darisi sana canim saglikla kolay ca ins vakti gelinceHayirli olsun canoo dinlen bol bol
Amin inşallah sogan incir kuru yaptım bu ay bakalım kismetSilik cizgi gorunuyorda canim tam ortada ya normalde c cizgisi gibi hafif t ye yakin olmasi gerekmiyorumu aaayy bende nediyom olabilir tabi test hatasi oluyor arada ama gayet iyi cikmis kahve akinti olabilir canim hamilelikde bir cok kadinda yerlesme lekesi oluyor dinlen ayakda cok durma kirmiziya donmezse hic takma kafana gozun aydin diyeyim sonu guzel bitsin ins
Gelmesn ya
Ooo mucize hanm :)
Nasılsınz efendim
Bizler iyiyiz
Hadi gözün aydın fıstık....Bubsabah doğum yaptım kuzular öpüyorum şimdilik sizi
Gözn aydn cnmBubsabah doğum yaptım kuzular öpüyorum şimdilik sizi
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar seviyorum sizleri
Oyyyyy hayırlı olsun, darısı başımızaBubsabah doğum yaptım kuzular öpüyorum şimdilik sizi
Sagol balim amin ins rabbim.hepinize nasip etsin saglikli sihatli insAllahOyyyy sağlıcakla gelsin minik paşa
Amin inshallah hepimiz de öyleDarisi sana canim saglikla kolay ca ins vakti gelince
Bildirimini görmeyi özlemişim ya, hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?