- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.681
Nerdesn sen bakaym
Sinir oluyorm böyle durumlarda ya..geçen ay kimyasal geçirmişim ilk kan sonucum 6 mış sağlık ocağına gidip öğrendim tabi onlar gebelik yok dediler. kimyasal mı dedim ona da yok dediler.sıkıldım bu muhabbetlerden. bu ay da bilmiyorum nasip kısmet saldım gitti. işe başvurdum yılbaşından sonra başlıcam kaliteci olarak bebek kıyafetleri üzerine şaka gibikafamın sürekli gebelikle meşgul olmaması iyi geldi.ama buradaki muhabbetimizi özledim. siz neler yaptınız Bal0ncuk Kedilervekitaplar özledim ama ruh sağlığım için dönemedim
öyle bir tuhaf millet. aynen buna da şükür ama yaza kadar böyle devam ederse doktor yolu gözükür.neyse sallaSinir oluyorm böyle durumlarda ya..
Değeri söyle.. Var yok sanane demi sma ya..
Cnm en azından doğal yollardan gebe kalabiliyorsun bunada şükür
Bu aralar biraz sağlık sorunlarm varöyle bir tuhaf millet. aynen buna da şükür ama yaza kadar böyle devam ederse doktor yolu gözükür.neyse sallasen nasılsın herkes aynı mı
deme .s Allah tez vakitte şifa versinBu aralar biraz sağlık sorunlarm var
Pek iyi değilim
İnşallah cnmdeme .s Allah tez vakitte şifa versinhep iyi ol.Derdi veren dermanı da verir inşallah
işkur arada olduğu için belgelerin tamamlanmasını bekliyorum kesin belli değilmiş 4 ü sanırım haber vericeklerİnşallah cnm
İşe ne zaman başlıosn
Hadi hayırlı haberler inşallah cnmişkur arada olduğu için belgelerin tamamlanmasını bekliyorum kesin belli değilmiş 4 ü sanırım haber vericekler
çok sağol canısıHadi hayırlı haberler inşallah cnm
Umarm gönlğne göre olur cnm
Stabil işte.. Evdeyiz cnm.. Dönüşümlüçok sağol canısısen naptın en son izne çıkmıştın çalışmaya devam? Kedilervekitaplar kankim sen nasılsın
evde olmak da keyifli
Valla herifi yok.. Karda yağıyorevde olmak da keyiflinereye kayboldu acep örgü örüyordur belkim
UzayımmmmmmmHelloo kızlar nasılsınız? Aşırı feci yoğun günler geceler bir bakıyorum o hafta da bitmiş hiçbir şey yetişmemişnereye doğru deliriyorduk baluş sen nasılsın Bal0ncuk ?
Geçtim valla kuzum sabahlamalı sabah tekrar geceye kadar çalışmalı inanılmaz günlerden geçiyorumUzayımmmmmmm
Uzaya doğru uçuşa geçmişsinnnnnn
O değilde okullae kapalı siz ne edionus oncaGeçtim valla kuzum sabahlamalı sabah tekrar geceye kadar çalışmalı inanılmaz günlerden geçiyorumve bu yoğunluğa rağmen bebiş aklımdan çıkmıyorrr
Uzaktan eğitim ve idari işler kuzu.. tabi en çok zaman alan da kendi tez ve araştırma projelerimiz çalışmalarımızO değilde okullae kapalı siz ne edionus onca
Aslında tüm bunlar olurken bebeyi takmaman lazmUzaktan eğitim ve idari işler kuzu.. tabi en çok zaman alan da kendi tez ve araştırma projelerimiz çalışmalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?