Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ay bu ara boyun fıtığım azdı çok fenayım, bir de tansiyon gibi hissettiğim inanılmaz bir çınlama var. Sonum hayrola. Bu yılı ben de bebeksiz kapatıyorum malesef sizleri seviyore umarım 2021 bize güler

Selam kızlar,
Bugün doktora gittim.
20. Gün ovulasyon testimin pozitif çıktığını.
21. Gün progesteron testim 1,62 sonraki 28.gün progesteron testimin 12,89 çıktığını söyledim. Bugunde 30.günümde doktor bu değer çok iyi kesinlikle bu ay yumurtlamışsın ve sağlam yumurtlamışsın dedi sonrada ultrason ile baktı ve sağdan yumurtlamışsın dedi. Ve ilk defa bana bugun dediki rahim kalınlaşmış gebelikten şühelendim ve beta hcg isteyeceğim dedi. Kan tahlili istedi ama negatif çıktı acaba çok mu erken pozitif çıkma ihtimali var mı bilmiyorum

Selam kızlar,
Bugün doktora gittim.
20. Gün ovulasyon testimin pozitif çıktığını.
21. Gün progesteron testim 1,62 sonraki 28.gün progesteron testimin 12,89 çıktığını söyledim. Bugunde 30.günümde doktor bu değer çok iyi kesinlikle bu ay yumurtlamışsın ve sağlam yumurtlamışsın dedi sonrada ultrason ile baktı ve sağdan yumurtlamışsın dedi. Ve ilk defa bana bugun dediki rahim kalınlaşmış gebelikten şühelendim ve beta hcg isteyeceğim dedi. Kan tahlili istedi ama negatif çıktı acaba çok mu erken pozitif çıkma ihtimali var mı bilmiyorum

düzenenlenen metne ban atmışlar şuan ortada olmayan bir yazı hakkında ne garip dimi. hatta hemen banlayıp bildirim göndermeseler o kişi o yazıyı bile görmücekti :) neyse. ben düzgünce cevabımı verdim yine banlıcaklarsa da kendileri bilir.

Gidiyonmu bulutt

Bu topik niye bukadar sakinledi yaaaa daha hamis olmayanlsrimizda var az biraz azicik canlanmasi lazim buranin yeni yilda inshallah su korona dan kurtulur burda hamile kalmayan olmaz
Aynen katiliyorum cok sakin heyecan gitmis cosku verin azicik bizi guzel gelen bu topik herkese gelecek ins Akmerim yaptinmi dogum hayirlisi ile

Aynen katiliyorum cok sakin heyecan gitmis cosku verin azicik bizi guzel gelen bu topik herkese gelecek ins Akmerim yaptinmi dogum hayirlisi ile
Yok canim daha zamani varda doktor bi kac güne dogum gerceklesir dedi ama bizimkinde bu seger ses seda yok Bekliyoz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…