- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.061
Gidiyonmu buluttdüzenenlenen metne ban atmışlar şuan ortada olmayan bir yazı hakkında ne garip dimi. hatta hemen banlayıp bildirim göndermeseler o kişi o yazıyı bile görmücekti :) neyse. ben düzgünce cevabımı verdim yine banlıcaklarsa da kendileri bilir.
yok sanmamGidiyonmu bulutt
Napıyosınyok sanmam
aynı devamke sen napıyorsunNapıyosın
Aynen bende ne zamandır yokum burda durumlar nasil topikte 2021 yapmıyor muyuz adınıaynı devamke sen napıyorsun
Ben de yoktum hiç bilmiyorum artık eskisi gibi aktif değil sanırım.Aynen bende ne zamandır yokum burda durumlar nasil topikte 2021 yapmıyor muyuz adını
Benim hevesim kaçtıBu topik niye bukadar sakinledi yaaaa daha hamis olmayanlsrimizda var az biraz azicik canlanmasi lazim buraninyeni yilda inshallah su korona dan kurtulur burda hamile kalmayan olmaz
Aynen katiliyorum cok sakin heyecan gitmis cosku verin azicik bizi guzel gelen bu topik herkese gelecek ins Akmerim yaptinmi dogum hayirlisi ileBu topik niye bukadar sakinledi yaaaa daha hamis olmayanlsrimizda var az biraz azicik canlanmasi lazim buraninyeni yilda inshallah su korona dan kurtulur burda hamile kalmayan olmaz
Yok canim daha zamani varda doktor bi kac güne dogum gerceklesir dedi ama bizimkinde bu seger ses seda yokAynen katiliyorum cok sakin heyecan gitmis cosku verin azicik bizi guzel gelen bu topik herkese gelecek ins Akmerim yaptinmi dogum hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?