Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldın kuzum ıyıkı geldın

hoşgeldin gönlü güzelim

Kuşum selamm nerelerdesn
ozledikk seniii
Bebek iyi simdilik cokk sukur
15. Haftamiza girdik sukur bir skntmz yokk sen nasilsin nerelerdesn neden yoksun☺

Merhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat ve Sabah saatlerinde gebelik testi yaptım bata 6 gün var ve hayalet çizgi gibi bişey çıktı ama emin olmadim acaba T çizgisinin kendisi mi bilemedim bı yardımcı olur musunuz böyle olup gebe kalan var mı

Eklentiler

• IMG_20210211_071952.webp
    17 KB · Görüntüleme: 48
1- Kaç yaşındasın? Kaç yıldır evlisin?Kaçıncı bebek denemesi ? 24 yaşındayım 15 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz
2- Yumurtlamanı ovülasyonla mı uygulamayla mı takip ettin? ovulasyon kaset test takibi yaptım
3- Hangi günleri değerlendirdin? pik yaptığı ilk gün ve silikleştiği günü değerlendirdim 1 gün arayla değerlendirme oldu
4- İlişkiden sonra nelere dikkat ettin ? yüzüstü pozisyonda bir bacak içeri çekerek 15-20 dk uzandım hemen duş almadım
5-Yumurtlamanın kaçıncı günü gebeliği öğrendin? 9. günü reglime 6 gün vardı
6- Belirtilerin neydi ve ne zaman başladı? yumurtlamadan itibaren hafif akıntım vardı son 2 gündür sol kasıkta batma ve uyuşma nedeniyle biraz erken test yaptım ve pozitifi gördüm

Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin

Gebelik var bence de buyuk ihtimal döllenmeden sonra 9 ya da 10.gün

Gebelik var bence de buyuk ihtimal döllenmeden sonra 9 ya da 10.gün
Ağzın bal yesin arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah vardır kuzucuk 2 gün sonra tekrar edecem.. ama bende göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok birde arada adetli gibi karnıma sancı giriyor o kadar bu arada inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına al

Ben de yumurtlamanin 9.gunu boyle ogrenmistim aynen goguslerim sismisti sadece aciyordu, adet sancisi gibi sancilar da ufak ufak baslamisti. Sagol insallah sen de saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben her gun test yapip koyulasmayi takip etmistim sonra da kan vermistim

Ayy gerçekten mi demek seninde başta bu kadar silik mi çıktı ben testin kendi çizgisi diye düşündüm kendimi kaptirmamak için inşallah dediğin gibi olur

Ayy gerçekten mi demek seninde başta bu kadar silik mi çıktı ben testin kendi çizgisi diye düşündüm kendimi kaptirmamak için inşallah dediğin gibi olur
9.gün fotosu yok o kadar silikti ki boyle seninki gibi fotografta gozukmuyordu bile, kuruyunca cizgi yok olmustu çöpe attim. Bu da ertesi gunu yaptigim test boyle cikmisti. Böyle pozitif testler hep heyecanlandiriyor beni seviniyorum hayirlisi olsun insallah

Eklentiler

• 20201220_213805.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 42
Evet burda bayağı belirgin gerçekten ayy benimkide inşallah sağlıkla artar ben yarın yola çıkacağım için yapamayacağım Sabah ama inşallah cumartesi yaparım ve mutlaka seni etiketlerim heyecanlandım şimdi bak sabah olmaz bana .. Rabbim hakkımızda hayırlısı versin inşallah

Evet mutlaka haber ver beklerim unutma sakin Bu kadar erken ogrenince de zaman gecmek bilmiyor heyecan iki katina cikiyor. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…