- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.081
Hosgeldın kuzum ıyıkı geldınselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok çok çok çok özledimmm nasıl özledim bir bilseniz... bir süre daha özliyecem ama,
öncelikle
@Akmerim canım bacım ciğerim canparem... Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızına.. hoşgeldi minik prensesimiz
sonra sıraya diziyorum listeye göre
bir mucizee bol bol yumişlerin olsun inşallah
@Hemsirecik aşkoşummmmmmmmmmmm ne edionnnnnnnnn
@ozge_gorkem cancağzım varmı gelişme
@Tesla58 cnm nasıl gidiyor gebelik
@Sirinca hala gelmemişsin
@lego bebeğim çılgın profilli hatunum seviliyorsun
@Ulkryvz hatunum sende bnim gibi kayıplardasın
@Matmazella dualarımdasın iyi haberlerle
@Htceyldrm
@olive_bluto
Paresilaaa
@dayler dayler dönüşün süper olmuş kuzum.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
@Miss Bride kızzzzzzzzzzbebek nasıl
@Blacklight en miniğimiz nasılsın
@anonimbirbayan yavrun olunca sende kaybolmuşsun bebek gelince düşünemiyorum
MNbeyaz koyuyorum gerisini sen anla
@Uzaygemisi35 araştırmacı gazeteci yazarım nasılsın
M Melegim96 inşallah iyisinidir
cukulatam çikommmmmmmmmm senin etkietlerinide senide severimmmmmmmmmm.. canımsın cokcana seviyorum bende özledim
z e y n o m bebeiş iyimi cnm
@Kedilervekitaplar senden böyle atak bekliyordum gözün aydın
Gözün Aydın canım Rabbım sağlıkla büyütmeni nasıp etsın kuzunuAmin allah razi olsun güloomDarisi burdaki herkese inshallah
hoşgeldin gönlü güzelimselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok çok çok çok özledimmm nasıl özledim bir bilseniz... bir süre daha özliyecem ama,
öncelikle
@Akmerim canım bacım ciğerim canparem... Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızına.. hoşgeldi minik prensesimiz
@Htceyldrm
@olive_bluto
Paresilaaa
@dayler dayler dönüşün süper olmuş kuzum.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
cukulatam çikommmmmmmmmm senin etkietlerinide senide severimmmmmmmmmm.. canımsın cokcana seviyorum bende özledim
Kuşum selamm nerelerdesnselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle
@Htceyldrm
@olive_bluto
Paresilaaa
Hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın banada dua edinKizlar regl 6 gun kala testler boyle ciktiii cok heycanliyimm
Gebelik var bence deMerhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat ve Sabah saatlerinde gebelik testi yaptım bata 6 gün var ve hayalet çizgi gibi bişey çıktı ama emin olmadim acaba T çizgisinin kendisi mi bilemedim bı yardımcı olur musunuz böyle olup gebe kalan var mı
Kizlar regl 6 gun kala testler boyle ciktiii cok heycanliyimm
Ağzın bal yesin arkadaşımGebelik var bence debuyuk ihtimal döllenmeden sonra 9 ya da 10.gün
Ben de yumurtlamanin 9.gunu boyle ogrenmistimAğzın bal yesin arkadaşımçok teşekkür ederim inşallah vardır kuzucuk 2 gün sonra tekrar edecem.. ama bende göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok birde arada adetli gibi karnıma sancı giriyor o kadar bu arada inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına al
Ayy gerçekten miBen de yumurtlamanin 9.gunu boyle ogrenmistimaynen goguslerim sismisti sadece aciyordu, adet sancisi gibi sancilar da ufak ufak baslamisti. Sagol insallah sen de saglikla kucagina alirsin bebegini. Ben her gun test yapip koyulasmayi takip etmistim sonra da kan vermistim
9.gün fotosu yok o kadar silikti ki boyle seninki gibi fotografta gozukmuyordu bile, kuruyunca cizgi yok olmustu çöpe attim. Bu da ertesi gunu yaptigim test boyle cikmisti. Böyle pozitif testler hep heyecanlandiriyor beni seviniyorum hayirlisi olsun insallahAyy gerçekten midemek seninde başta bu kadar silik mi çıktı ben testin kendi çizgisi diye düşündüm kendimi kaptirmamak için inşallah dediğin gibi olur
Evet burda bayağı belirgin gerçekten ayy benimkide inşallah sağlıkla artar9.gün fotosu yok o kadar silikti ki boyle seninki gibi fotografta gozukmuyordu bile, kuruyunca cizgi yok olmustu çöpe attim. Bu da ertesi gunu yaptigim test boyle cikmisti. Böyle pozitif testler hep heyecanlandiriyor beni seviniyorum hayirlisi olsun insallah
Evet mutlaka haber ver beklerim unutma sakinEvet burda bayağı belirgin gerçekten ayy benimkide inşallah sağlıkla artarben yarın yola çıkacağım için yapamayacağım Sabah ama inşallah cumartesi yaparım ve mutlaka seni etiketlerim heyecanlandım şimdi bak sabah olmaz bana .. Rabbim hakkımızda hayırlısı versin inşallah
Evet inşallah hayırlısıyla olsun da napalm İnşallah bekleyebilirmEvet mutlaka haber ver beklerim unutma sakinBu kadar erken ogrenince de zaman gecmek bilmiyor heyecan iki katina cikiyor. İyi geceler
Sagol kuzum darisi sizin basiniza insallahhhayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına inşallahhhh
Kan verdin mi canımSagol kuzum darisi sizin basiniza insallahh
9.92 cikti canim pazartesi tekrar vericemKan verdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?