- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.101
Bem bugün Sabah miratech test yaptım ve NEGATİF çıktıEvet mutlaka haber ver beklerim unutma sakinBu kadar erken ogrenince de zaman gecmek bilmiyor heyecan iki katina cikiyor. İyi geceler
Nasil olur ya bildigin pembe cizgi gozukuyordu ilk yaptiginizdaBem bugün Sabah miratech test yaptım ve NEGATİF çıktıadete 4-5 gün var. En azından silik çizgi çıkmalıydi bu ayda umutlar yıkıldı
Yani olursa sürpriz olur ama benim umudum kırıldı biraz napalm nasip bekletip göreceğimNasil olur ya bildigin pembe cizgi gozukuyordu ilk yaptiginizda( siz yine temkinli olun da ne olur ne olmaz.
Kat kat artsın inşallah canım9.92 cikti canim pazartesi tekrar vericem
yaptırdım canım çok şükür düzenli artış gördük betadaserrabk tatlım kan testi yaptırdın mı
Vuvvvv süperyaptırdım canım çok şükür düzenli artış gördük betada8-9 gün sonra kese için doktora gideceğim inşallah tüm aşamalar sağlıkla ilerler hepp dualarımdasınız hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza alıcaz inşallah
Allah razı olsun canımm inşallah çok teşekkür ederimmVuvvvv süper
Amin canım amin Allahım sağlıkla sıhhatle devam ettirsin kucağına sağlıkla al canım
En en en büyüğünden aminnnnnnn canımSevgili sevgililerim, bir sonraki sevgililer gününe bebişlerimizle girelim
Aşkımmmmmselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok çok çok çok özledimmm nasıl özledim bir bilseniz... bir süre daha özliyecem ama,
öncelikle
@Akmerim canım bacım ciğerim canparem... Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızına.. hoşgeldi minik prensesimiz
sonra sıraya diziyorum listeye göre
@bir mucizee bol bol yumişlerin olsun inşallah
@Hemsirecik aşkoşummmmmmmmmmmm ne edionnnnnnnnn
@ozge_gorkem cancağzım varmı gelişme
@Tesla58 cnm nasıl gidiyor gebelik
@Sirinca hala gelmemişsin
@lego bebeğim çılgın profilli hatunum seviliyorsun
@Ulkryvz hatunum sende bnim gibi kayıplardasın
@Matmazella dualarımdasın iyi haberlerle
@Htceyldrm
@olive_bluto
Paresilaaa
@dayler dayler dönüşün süper olmuş kuzum.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
@Miss Bride kızzzzzzzzzzbebek nasıl
T Tamam en miniğimiz nasılsın
@anonimbirbayan yavrun olunca sende kaybolmuşsun bebek gelince düşünemiyorum
MNbeyaz koyuyorum gerisini sen anla
@Uzaygemisi35 araştırmacı gazeteci yazarım nasılsın
@Melegim96 inşallah iyisinidir
cukulatam çikommmmmmmmmm senin etkietlerinide senide severimmmmmmmmmm.. canımsın cokcana seviyorum bende özledim
@SnowySecret bebeiş iyimi cnm
@Kedilervekitaplar senden böyle atak bekliyordum gözün aydın
O günleri de yaşayacağız Allahın izni ile canımBen dün regl oldum aslında ilk damla damla leke şeklinde geldi.
Bugün kanama oldu sancılardan canım çıktı keşke doğum sancısı olsaydı
İnşeAllah canım benimO günleri de yaşayacağız Allahın izni ile canım
HarikaNasıl da özlemişimmm
burası da öyle ahh çok güzel çoookk
Kartopu oynayalımmmm mıııııııHarika
Oğlan durdurmuyor zaten beni çıkalım diyeKartopu oynayalımmmm mııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?