Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah hakkında hayırlısı olur gülüm

olumsuz şeyler düşünüp olumsuzu çekme...
ben olumsuz şeyler okudum olumsuzu çektim olumsuzu yaşıyorum
ama burda olumsuz şeyler yazmak istemiyorum o yüzden sadece dua edin

Yaa nerelerdesin özledik seniboynumuz bükük kaldı sen yokken. Bir daha böyle özletme kendini. neyin var diye sormicam, sen istersen söylersin canım ama bize yaydığı pozitif enerjini hiç hiiç kaybetmesincaplar da seni özledi ya, uğramaz oldular

bence sincaplar bebeği kıskandılar

kedinin dışkısına çok temas etme cnm
Dikkat ediyorum canım ya, kediyi de böyle sevdikten sonra falan ellerimi temizliyorum hemen. Ben dua ediyorum inlallah önceden toksoplazma geçirmişimdir diye. Doktora gidince test isticem bakalım. Bu sıpa da inadına öpmek yalamak istiyor

Canım haklısın aslında baya hevesliyim doktor olumlu konuşunca çok heyecanlandım ama tedirgin oldum yine de sonra kendimi kaptırıp her ay hayal kırıklığı yaşamak daha kötü hepiniz biliyoesunuz.

İnşallah olumlu olur canım dualarım seninle ama neye edeceğimizi bilmiyoruz ki böyle de

Hosgeldin bebegim
Hic sorma ya bizim sipa ugrastiriyor ama buyudu artik teyzesiii bi gorsen cok tatli bisey

Beklemeceler askosum bıraktığın gibiyim ❤

Amin canim hepimiz hakkında rabbim hayırlısını versin

Ya sen nerelerdesin yaaa hoşgeldin canımm

Bal0ncuk gelmiş gitmiş, o kadar mesajlaşma olmuş bana hiç bildirim gelmedi. Başlığı takip etmekten ne anladım ben? Şimdi sayfaya öyle bir bakayım diye geldim öyle gördüm. Neyse iyiymiş en azından onu görmüş oldum. Oldu ben gideyim ooollduuuuu

DusunceBulutu beybisiiii iş kadını olmuşsun sen heeeee

@Saskin25
he ya iş kadını oldum zor işlermiş bunlar ev mutfak darmaduman özlemişim seni ama buralar iyi gelmiyorsa girme.kafa valla rahat oluyor. dualarım seninle bir zamana kadar sıkıntılar çeken kişinin hayatının sonraki dönemleri mutlu geçermiş. bundan sonra hep mutlu ol bak bana işte canımı sıkıyorlar kaba saba insanlar eve gelip ağlıyorum ertesi gün güle oynaya gidiyorum yine

Ablacccimmmm gelmişsin çok şükür valla her gün bakıyordum konuya geldin mi diye iyi gidiyor şimdilik çok şükür bir sıkıntım yok sen nasılsın asıl

Amin allah razi olsun güloom Darisi burdaki herkese inshallah

ahhhh içimden bir ses bu saatte gir bi bak dedii iyiki girmişimmm çıldırdımm bildirimi görünce
baloncuğummmm bomba gibi bekliyoruz seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…